Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
jail_black_white.jpg
Нашиот број завршува со 30... и плус ко прво, Конте веќе нема ќелавица па да ја крие, ко второ, другите се во минус и им студи за капа, така да мислим дека ова е чиста провокација.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:34 ---
И сеуште некој мисли дека Јуве има достоен конкурент за лигата?
Сами на себе си се најголем конкурент. Уште не е готово, покажа Јуве дека е најсилен ама мора тоа да се одработи до крај, не смее да дојде до опуштање, а гаранција за тоа ќе биде Конте... Што значи, нема конкурент.:D

Сега уште ако им одземат бодови на Наполи, не знам каде ќе биде крајот .... Комотно Јуве може да се насочи кон ЛШ, нема што да бара во Сериа А, овде се' е завршено ...

Ке ги пуштиме Падоин и Мароне во прв состав за натпреварите во Сериа А :D

Во четири лиги од големата петка се игра симултанка од страна на Јуве, Барса, Јунајтед, и Баерн а единствено онаму каде што требаше да биде најизвесно и ПСЖ да се прошета до титулата има три екипи со ист број на бодови на врвот.

Во четири лиги од големата петка се игра симултанка од страна на Јуве, Барса, Јунајтед, и Баерн а единствено онаму каде што требаше да биде најизвесно и ПСЖ да се прошета до титулата има три екипи со ист број на бодови на врвот.
Француската лига последниве сезони е најизрамнета од сите топ5 лиги.
Ама да се очекуваше ептен многу од ПСЖ.
За Јуве и Јунајтед не се сложувам дека се "шетаат" во лигата.
Ај Јуве нема голема конкуренција ама Јунајтед и те како има конкуренција во Сити.

Француската лига последниве сезони е најизрамнета од сите топ5 лиги.
Ама да се очекуваше ептен многу од ПСЖ.
За Јуве и Јунајтед не се сложувам дека се "шетаат" во лигата.
Ај Јуве нема голема конкуренција ама Јунајтед и те како има конкуренција во Сити.
Aј за Јуве нема да се палам, да не биде пристрасно ама мислам дека Јунајтед сезонава е далеку пред Сити, не на играчки план колку што е напред со играта која ја прикажуваат на терен.

Аман бре, на 110 коефициент, уплатил 2-1. Свака част.

Lotito “we attacked for 94 minutes”

Доколку напаѓале против Интер цели 94мин, како ли играат кога се бранат ? :pos:

еве ја целата изјава, овој Лотито смешки кажува :D
http://football-italia.net/28497/lotito-lazio-deserved-win

Lotito “we attacked for 94 minutes”

Доколку напаѓале против Интер цели 94мин, како ли играат кога се бранат ? :pos:

еве ја целата изјава, овој Лотито смешки кажува :D
http://football-italia.net/28497/lotito-lazio-deserved-win
U pravo e deka napagaa i potpolno zasluzeno pobedija, jesda znaat da vadat tinja bodovi so bedna igra ali ovoj pat odea na pobeda od start i si gi zasluzija 3te boda.

Уфф кој слепац сам, не видов дека пишува "падрони", секогаш го читав "пароди", затоа и пишав пародија, ма да во било каков случај да беше секако е шала, ноу хардс филинг ;)

останатите две точки ќе ти бидат јасни на пролет :cool:

Ништо страшно бе па и ти, и јас за овој нигерс ин парис цело време го читав нигерс сапиенс па отпосле кога му праќаа песната нигерс ин парис поубаво го прочитав името :icon_lol:

Ништо страшно бе па и ти, и јас за овој нигерс ин парис цело време го читав нигерс сапиенс па отпосле кога му праќаа песната нигерс ин парис поубаво го прочитав името :icon_lol:

Ееее ја да не сум ........ другар ти од фан клуб нема да знаеш како се вика ! Пак да ме репортате за провоцирање !!! цц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom