- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
BRRRRRRRRRRR
![]()
Не плачи уште...знам дека те боли поразот...еве ти за солзичките....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BRRRRRRRRRRR
![]()

![]()
Не плачи уште...знам дека те боли поразот...еве ти за солзичките....![]()

брао бе .... чим ти си тој шампионот на италија...хахахаххахахахаNema sto da komentiram poveke so tebe , jas sum Sampion na Italija , aktuelno sum na PRVO mesto , -7 boda od vtoroto mesto , vo igra sme i vo Kupot i vo CHL!
Pa ti raduvaj se na taa pobeda so skandalozniot penal
Caooo Konstante![]()

da da , ti si za nistoбрао бе .... чим ти си тој шампионот на италија...хахахаххахахаха
samo da zamaras protiv Juve ko p.... исто ко шо сањавме за победа...дека нели 3-0 4-0 ке не тепавте....Видела жабата(Милан) коњот го потковуваат и она кренала нога,јесда фативте мини серија али верувајте тоа трето место ќе го сањате годинава.Иначе во услови на економска криза далеку поисплатливо решение од Perfex
![]()
aли да ве плесне има капацитет...башка немате лице за местење да зборите.....
исто ко шо сањавме за победа...дека нели 3-0 4-0 ке не тепавте....![]()

кој рече за шампион.... Башка не е една победа...после нејзе уште 3 следуваа... Рома е само на 2 бода пред башка идеме викендов...и како тоа они се борат за тоа место а милан не ?Сега реално правиме муабет, Фиорентина, Наполи и Рома се борат за тоа место, ако успее Милан да ги помине тогаш ок .. Ќе видиме бе на крајот ..
--- надополнето: 17 декември 2012 во 21:55 ---
Ама што ја земаш за мерило таа победа со контроверзии (ајде еве и да нема контроверзии Јуве тогаш најслаба утакмица изигра) што не земеш за мерило поразите од Аталанта, Сиена, Каљари и остали тимови што се борат за опстанок .. Една победа не те прави шампион![]()
taka poso ke ve ispleskame 3-1 i pak ke bidete -5кој рече за шампион.... Башка не е една победа...после нејзе уште 3 следуваа... Рома е само на 2 бода пред башка идеме викендов...и како тоа они се борат за тоа место а милан не ?