Padroni di Roma
Aquile
Пеналот на рома

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за инает на кладилницте2-0
ма к*р не ме боле што ќе прокоментираат другите, Рома за такви работи е тим кој најмалку треба да биде споменуван ... сега ми отварате уста да набројувам колку само смешни пенали и црвени картони се судени на Рома оваа година, а да не зборам за претходната, така да баш ми е мило за пеналот, и пора кажав, ЕГА да ни досудат непостоечки пенал !!!
И друга работа, неможете вие да тврдите дека не беше пенал, сепак не беше некоја бош ситуација, па да си рече човек ова не е пенал, Огбоња изгуби чекор па почна да паѓа а со тоа да го бутне и Маркињо, овој веднаш да паднеше, апла пенал ќе беше, а тој покасно падна и затоа ситуацијата не е баш најсјајна за пенал ..
ама ви кажав, нема да ви се правдам, вие тука темата ја загадивте со такви постови у стил на кој тим колку судиски грешки се направени и како влијаеле истите!! затоа не се замарајте со Рома
и да конечно да не примиме гол, втора утакмица оваа година, всушност трета, ги заборавив Кајари![]()
Амаа не филозофирај многу многу . Рома се местачи .
Друже она што го напишав за Марота и Ањели, го кажав во сарказам а не дека вистина мислев дека Рома мести и тако далје, уживај си !ма к*р не ме боле што ќе прокоментираат другите, Рома за такви работи е тим кој најмалку треба да биде споменуван ... сега ми отварате уста да набројувам колку само смешни пенали и црвени картони се судени на Рома оваа година, а да не зборам за претходната, така да баш ми е мило за пеналот, и пора кажав, ЕГА да ни досудат непостоечки пенал !!!
И друга работа, неможете вие да тврдите дека не беше пенал, сепак не беше некоја бош ситуација, па да си рече човек ова не е пенал, Огбоња изгуби чекор па почна да паѓа а со тоа да го бутне и Маркињо, овој веднаш да паднеше, апла пенал ќе беше, а тој покасно падна и затоа ситуацијата не е баш најсјајна за пенал ..
ама ви кажав, нема да ви се правдам, вие тука темата ја загадивте со такви постови у стил на кој тим колку судиски грешки се направени и како влијаеле истите!! затоа не се замарајте со Рома
и да конечно да не примиме гол, втора утакмица оваа година, всушност трета, ги заборавив Кајари![]()
Ќе се буниме бе,ни го оштетија градскиот ривал,проблем?fanovi na Juve se bunat za penalov na Roma....
oh the irony......
Ќе се буниме бе,ни го оштетија градскиот ривал,проблем?
Да се боревте за титула ќе видеше тогаш дали немаше да се крене фама. Вака Рома заостанува во трката за титулата па затоа не се спомнува толку многу овој пенал, истото лани беше за Интер, а оштетен а неоштетен исто им се фаќаше, и така губеа од сите, па затоа и немаше многу бунење.ма к*р не ме боле што ќе прокоментираат другите, Рома за такви работи е тим кој најмалку треба да биде споменуван ... сега ми отварате уста да набројувам колку само смешни пенали и црвени картони се судени на Рома оваа година, а да не зборам за претходната, така да баш ми е мило за пеналот, и пора кажав, ЕГА да ни досудат непостоечки пенал !!!
togas nemoj da zamarate koga vi go sere cel svet timot posto sudiite pravat "greski" , po 2 vo prosek na utakmica na juveЌе се буниме бе,ни го оштетија градскиот ривал,проблем?