Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Да земаш ти 80к плата па да видиш дали нема да дадеш 8к у кладилница... Ептен многу пари фрлаат, кај мене у кладилница има еден голтар за јадење нема пари со скинати алишта а фрла по илјадарче за викенд... Иначе сите знаеме дека Катанија е домашна екипа и затоа многу ќе биде тешко Јуве да победи .. Според мене, реален исход е X ..
ако играш в кладилница пиши ја ГГ и мирна глава........

Вечерва Милан мора да тепа, Џенова наша екипа е ќе ни ја пуштит. Сиена 2:1 го тепа Палермо (претчувство иам :cool:). А и Јуве утре чувствувам ќе киксне со Катанија.
И ја иам претчувство дека Јувентус ќе ја освои Серија А годинава :cool:

И ја иам претчувство дека Јувентус ќе ја освои Серија А годинава :cool:

Дечкото само си претчувствува, ништо лошо не кажува, еве на пример го погоди првото претчувство за Сиена сега ќе видиме и за второто ...

Милан вечерва сигурен 1,голем плус е и што Џенова се во одлични односи со миланските екипи Милан и Интер и секогаш кога им биле потребни бодови им ги пуштале натпреварите.
Сега гледам формацијава на домашниве 3-5-2.:cool::cool:
Читав негативни коментари за формацијава тука,но кога и Милан и Интер почнаа да ја играат значи дека дефинитивно одлично функционира во Серија А.Не случајно Јувентус и Наполи најголемиот успех во последниве неколку сезони го постигнаа со примена на 3-5-2 .

До таму ли дојде работава... е па ај да се надеваме дека ќе ви пуштат :)

Абе како не ви е срам, да се молите второкласни екипи да ви попуштат па да земите некое бодче дома. Ц Ц Ц сине милане! :D

Sea da bidam malku realen , iako osvoja 3 boda Milan se mizerija!

Nemaat igra , a ovie ekipi i kje gi tepash doma nekako so ofsajdi , slobodni udarci , shto znam .

Momentalno Birkirkara , FK Babi , i Citadella igraat poubavo od Milan . Konstant , Abate, Bonera KAPITENOT :tapp: , Emanuelson , i mn drugi smrdinja ne se za Milan , tuku za Sampdoria :sneaky:

So ovaa igra ,taktika , Milan spored mene kje finishiraat 9

Цицајте бе!
Криво ви е шо си немате муабет со Џенова а?

Се заебавам бе, нема врска и лани и годинава и вгодина ќе си добиваме гратиси од Џенова, без разлика на играта на Милан. Ај речите не ви е мило шо Милан зеде 3 бода?

Цицајте бе!
Криво ви е шо си немате муабет со Џенова а?

Се заебавам бе, нема врска и лани и годинава и вгодина ќе си добиваме гратиси од Џенова, без разлика на играта на Милан. Ај речите не ви е мило шо Милан зеде 3 бода?

10 bodovi imash , ti trebaat ushte 32 za Opstanok ...

Kiss :pos:

Офсајд било а не признаваат дека сите ја имаа 1. :sneaky:
На нив им дадоа поклон пенали па ништо само да се напише нешто.

Dali e ili ne ? :X3:

622049_283748908409284_723196972_o.jpg

Вие мислите само со Џенова мубет имаме.. Ќе дает уште по некој бод и други, вас поштено ќе ве исплескаме и ете го опстанокот. И ние и вие среќни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom