Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Абе од сите ремет прифаќам, ама од членот што лани секој пост му беше - наместено е, сега ми трга сеир и заебанции, не чини...
Eпа јбг, Бранко е крив !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе од сите ремет прифаќам, ама од членот што лани секој пост му беше - наместено е, сега ми трга сеир и заебанции, не чини...

Juve avec COnte 3-0 Napoli
јас само знам дека ако интер не освои оваа сезона , без разлика што јуве имаат појак и поуигран тим наместено е , и не прифаќам никаков ремет зошто ќе биде наместено ....... тоа е таа луцидна теорија на заговор гарант.
луциден не се лути , гарант до денешен ден потсвесно во себе си викаш како можев такви глупости да пишувам али океј е на сите ни се дешава.
јас само знам дека ако интер не освои оваа сезона , без разлика што јуве имаат појак и поуигран тим наместено е , и не прифаќам никаков ремет зошто ќе биде наместено ....... тоа е таа луцидна теорија на заговор гарант.
луциден не се лути , гарант до денешен ден потсвесно во себе си викаш како можев такви глупости да пишувам али океј е на сите ни се дешава.

Или ептен напизденТреба ептен да имаш муда и да си мрднат за да бркаш напаѓач кој притоа е вооружен а ти си со голи раце ...

.Вистината е дека, и тиа и јуве играа слабо,ама ете јуве ги искористи шансете и си победи заслужено.
Ако чекаме од Јувенташиве асално да не дупнат невини за навек ќе останеме.![]()