Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе од сите ремет прифаќам, ама од членот што лани секој пост му беше - наместено е, сега ми трга сеир и заебанции, не чини...

Eпа јбг, Бранко е крив ! :pos:

Абе од сите ремет прифаќам, ама од членот што лани секој пост му беше - наместено е, сега ми трга сеир и заебанции, не чини...

јас само знам дека ако интер не освои оваа сезона , без разлика што јуве имаат појак и поуигран тим наместено е , и не прифаќам никаков ремет зошто ќе биде наместено ....... тоа е таа луцидна теорија на заговор гарант.
луциден не се лути , гарант до денешен ден потсвесно во себе си викаш како можев такви глупости да пишувам али океј е на сите ни се дешава.

јас само знам дека ако интер не освои оваа сезона , без разлика што јуве имаат појак и поуигран тим наместено е , и не прифаќам никаков ремет зошто ќе биде наместено ....... тоа е таа луцидна теорија на заговор гарант.
луциден не се лути , гарант до денешен ден потсвесно во себе си викаш како можев такви глупости да пишувам али океј е на сите ни се дешава.

Не ти се лутам бе, било поминало тоа што сум го кажал :icon_lol:

Заебан си Чекич :)

Дефанзивецот на Јувентус Леонардо Бoнучи изведе херојски потег со цел да го спаси своето семејство од опасност.

-Што правиш? Дали си луд, ќе те застрела“.

:pos:

Треба ептен да имаш муда и да си мрднат за да бркаш напаѓач кој притоа е вооружен а ти си со голи раце ...

Значи овја мацари е стварно едно големо лигле,па еднаш да признаеше пораз бе бе,а не ко некое п*че,ебате,они ја имале играта:eek:.Вистината е дека, и тиа и јуве играа слабо,ама ете јуве ги искористи шансете и си победи заслужено.

_6f2405d5caa6fede606ebbcee846ad1d.gif

Eво гејов Инлер шо напрај вчера, па и фаул му судеја.

Ако чекаме од Јувенташиве асално да не дупнат невини за навек ќе останеме. :icon_lol:

А зашо па мислиш дека ние се замараме со Милан,кој е 13 место?ние се замараме со Наполи пошо они ни се конкуренти.. искрено жал ми паѓа и да ве реметам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom