Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам на кого може само да му биде симпатична екипа Наполи, мене па ептен ми се одбивни

Таков им е тренерот,пичка,се плаши да нападне а демек се конкуренти за скудето,играат агресивно и маваат цело време,они гледаат да не примат гол а ако дадат топ за нив,далеку се од голем тим.

п.с кај отидоа бе интерашиве и миланезиве?баш пред утакмица си правеа убаво муабетче.

Таков им е тренерот,пичка,се плаши да нападне а демек се конкуренти за скудето,играат агресивно и маваат цело време,они гледаат да не примат гол а ако дадат топ за нив,далеку се од голем тим.

п.с кај отидоа бе интерашиве и миланезиве?баш пред утакмица си правеа убаво муабетче.
повели ?

Не е интересно без вас затоа,дајте малку анти-јуве што е ова сите ќутите,требаше пенал за Јуве и црвен,сумњиво многу:cautious:
поштено си тепаа ..нема збор тука...коа тепаат со далавери тогаш се буниме..иначе сеа честито нека им е...

Судијата се усра самиот цела утакмица а со тоа и целата утакмица ја усра.Толку имам да кажам.

Конечно а? :D Ај честитки за малиот, за Серие А (ако е вакво нивото и во иднина) Меси ќе стане уште некоја година. :icon_lol:

Серија А ваква таква ама во оваа лига Меси би дал дупло помалку голови од неговиот просек.

Fun fact : Messi hasn't scored a goal in open play in 700 minutes of action against Italian sides in the Champions League, the longest such spell any single nation has achieved against the world’s best footballer.

Судијата се усра самиот цела утакмица а со тоа и целата утакмица ја усра.Толку имам да кажам.

Не знаеше кутриот кај тера, сакаше авторитет на наметни со жолтиот на Видал и после ги толерира Инлер и Бехрами цела утакмица :facepalm:

ај потсети ме кој изрази симпатии спрема наполи на страниците поназад ? едино што пратев таму е мал ремет на "успесите" на јувентус во европа и на пресудите од калчополи ?

Пред се досадна утакмица, очекував многу повеќе од дербиво. Судијата чуден критериум имаше, дури мислам дека судеше против Јуве во одредени моменти. :D

Пред се досадна утакмица, очекував многу повеќе од дербиво. Судијата чуден критериум имаше, дури мислам дека судеше против Јуве во одредени моменти. :D

Gq3F2.gif

on topic,Ел Шарави одличен напаѓач,кријте го дури не гледат оние од ПСЖ

Прегледај го приврзокот 50998

on topic,Ел Шарави одличен напаѓач,кријте го дури не гледат оние од ПСЖ
Е арно де, малце заебанција не е на одмет. :D
Шала на страна стварно чудно судеше судијата, имаше некои фаули што не ги досуди а требаше да ги досуди во корист на Јуве. Башка стартот над Маџо не беше воопшто за жолт, а згора на тоа Бране се запали и рече демек по сите правила на фудбалската игра ова е чист жолт картон. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom