Џони Вајсмилер
Don't share my food
То е то Бјанконери веро убаво си напиша..разликата е во политиката на клубовите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги знаев, само него го прашував дали ги знае он, дека се испонашаМаркизио, Де Чеље и Џовинко, плус тука е Мароне од клупата.
Работата е во тоа што и покрај тоа што Интер последниве неколку години има одличен младински погон, воопшто не ги форсира своите деца. На пример, што мајка бараа да го купуваат Паласио кога го имаат овој Ливаја? За разлика од нив Јуве пробува да направи играч од една шупелка како Де Чеље затоа што е производ на нивната школа. Се тоа форсирање и играчот добива самодоверба и еве, според мене тој не е веќе толкава шупелка![]()
Џиовинко,Маркизио,Ди Чеље,Мароне зборам за играчи кои од младинци успеале да станат првотимци.Кажи ми во последниве 20 години кое дете на Интер се пробило до стандарден првотимец во Интер,не ми кажувај Дестро пошто 2 утакмци дали има изиграно за прв тим.А Балотели е дете на Лумензане.Кои се тие бе?
И читај го убаво муабетот, или воопшто не навлегувај во него. Збориме за моменталната школа, не за пред 7-8 години(или 20), зашто тогаш и Бонучи е од на Интер школата...
Од Интер последниве 2 години, Балотели вреди 30-40+ милиони, Дестро не знам колку го купија Рома(околу 15 мислам), и двајцата во иднина би требало да се во нападот на Италија. А Јуве последниве 2 години не гледам дека нешто квалитетно извадија од школатаКако потврда ти се и младите селекции на Италија, каде Јуве мислам дека стои доста лошо од тоа што ти го збориш
u21:
Inter - 5
Juve - 1
(не сум сигурен за бројката на јуве поради играчи кои може се на позајмици во други клубови...)
Он беше во Специја, зборев за директно од Примавера во прв тим. п.с. И Пандев е ѕвер^И Оба-Оба беше ѕвер.
Се шалев. ИталјувеЏиовинко,Маркизио,Ди Чеље,Мароне зборам за играчи кои од младинци успеале да станат првотимци.Кажи ми во последниве 20 години кое дете на Интер се пробило до стандарден првотимец во Интер,не ми кажувај Дестро пошто 2 утакмци дали има изиграно за прв тим.А Балотели е дете на Лумензане.![]()
Епа и вие сега немате саглам состав па пак не им давате шанса,ако имате толку зверови у младинци неможете да најдете некој бар да ви игра на местото на камиказата Нагатомо?А бе тие играчи станаа првотимци во Јуве затоа што Јуве беше у тиквите. Да имавте саглам состав ќе идеа сите на позајмици.
Епа и вие сега немате саглам состав па пак не им давате шанса,ако имате толку зверови у младинци неможете да најдете некој бар да ви игра на местото на камиказата Нагатомо?
Газетаnekoj drug medium da go prenel ova osven ovie sportski?
Што, не напушташ?наскоро на темава ќе има и тоа како голема тишинааааа
Вие сте тие што ќе напуштаат, ако е ова вистина... Бинтер е по милозвучно од ШинтерШто, не напушташ?