Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и пред секое коло и ова коло ќе типувам Конечен Тип.

Киево-Сампдорија 2
Џенова-Палермо 1
Рома-Аталанта 1
Катанија-Парма Х
Пескара-Лацио 2
Сиена-Јувентус Х
Торино-Каљари 1
Фиорентина-Болоња 1
Наполи-Удинезе 1
Милан-Интер :confused:

пс: доста се жалите од наполи - нас пенал од 30 метра ни судеше тој лигавиот Роки против нив дур Мацари куртонот свршуваше од радост пошто победил на Меаца.
Против вас судел еден пенал на 30 метри од гол, против нас два во шеснаесетник ама Драмски театар можеше да им завидува на глумата. Ма каков Драмски, Бродвеј гомна да јаде. Гомно екипа се бе и Наполи и Палермо

јувенташи едно девојче ви ги затвори устите, освен бјанконеро веро, другите ниту еден не даде соодветен одговор на постот на Dolce ♥♥♥♥, не мислам на првиот пост туку еден од оние што ги напиша подоцна ... пиша јуве мизерен клуб, но некој од вас почна прв да ги вреѓа Наполи, а Долче убаво ви пиша дека ради тоа што можеби не сакаат Наполи да се замараат со ЛЕ, не значи дека се слаби и дека треба да се вреѓаат .. за тоа немате никаков аргумент колку и да ги вреѓате ;)

има дечко џабе дудлаш .... :pos:

Немам ништо против како одигра Наполи лани во ЛШ. Што се вика, ни тимот за кој наввам, Јуве, немаше подобро да одигра во една таква група. Работата е во тоа што екипи како Наполи, Удинезе, Сампдорија и сл. ја запоставуваат ЛЕ а всушност тоа натпреварување е како создадено за нив. Многу полесно им е на Наполи да го освојат пехаров отколку да го поминат Челзи во ЛШ:). Нека не влегуваат во филм дека се некое си екипиште па под чест им е да играат во ЛЕ.

тоа да .. вчера Кавани влегува како Марадона да е, мисли сам ќе ја сврти утакмицата :) .. сега нас не нервира тоа што Наполи се прават во стил како големите екипи што прават, изиграа една сезона ЛШ и сега не им се игра ЛЕ .. го фураат тој тренд, но ќе видиме до каде ќе стигнат и каков статус ќе имаат во европскиот фудбал во иднина, за сега позитивно ме изненадуваат, солидно трошат и успеваат да ги задржат дел од ѕвездите, односно не ги даваат така лесно, како на пример еден Арсенал, па и Рома на времето кога на Интер ги даваше Мансини и Ќиву .. искрено јас за Наполи на почетокот мислев дека ќе бидат во стил на Удинезе, но со некои трансфери докажаа дека имаат повисоки дострели од оние на Удинезе(како пример го зедов) ... ма да и мене ич не ми е мило кога видам моја Рома е послаба од Наполи, али јбг период е вајда ќе помине :)
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 21:34 ---
има дечко џабе дудлаш .... :pos:

:pos::pos: .. штета :D

значи докажувате дека дискусии не знаете да водите, дел од вас нормално не сите ;)

Еве ти една дискусија ... Девојчето кажува дека Јуве е мизерен, а навива за помизерен клуб кој 10 години не видел титула во витрините и дали толку пати во историјата ја освиле премиер лига.. А не пак ќе се замарам со треторазредни екипи ко Наполи што цела историја во Б ја има поминато или пак за пациентите Рома што со покер ги полниме секоја година :ROFLMAO: ПОРЕАЛНО ОД ОВА АМИН !

Како и пред секое коло и ова коло ќе типувам Конечен Тип.

Киево-Сампдорија 2
Џенова-Палермо 1
Рома-Аталанта 1
Катанија-Парма Х
Пескара-Лацио 2
Сиена-Јувентус Х
Торино-Каљари 1
Фиорентина-Болоња 1
Наполи-Удинезе 1
Милан-Интер :confused:

Што :confused: бе... кец е тоа!
Mоже Фиорентина да не биде кец а за Милан ич не му ја мисли :D

Еве ти една дискусија ... Девојчето кажува дека Јуве е мизерен, а навива за помизерен клуб кој 10 години не видел титула во витрините и дали толку пати во историјата ја освиле премиер лига.. А не пак ќе се замарам со треторазредни екипи ко Наполи што цела историја во Б ја има поминато или пак за пациентите Рома што со покер ги полниме секоја година :ROFLMAO: ПОРЕАЛНО ОД ОВА АМИН !
:pos::pos:

Шо бе те пуштија од затвор? :icon_lol:
иаме нет у затвор,нов проект на владата :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 04:00 ---
Шо бе те пуштија од затвор? :icon_lol:
а дека Syn не ви бил администаратор или модератор или шо и да е,тие лажги у Весели Цветови градинката на дечињата.

Mnogu si pameten be bravo za tebe..................samo do lani neznam kade bea Juventus, a za prethodnite godini pa stvarno neznam kade bea gi nemase dolgoooooooooo vreme ;) i pak ke kazam mnogu si pameten bre GOSPODINE :)

иаме нет у затвор,нов проект на владата :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 04:00 ---

а дека Syn не ви бил администаратор или модератор или шо и да е,тие лажги у Весели Цветови градинката на дечињата.
Па и Син геј е само тие од Јуве ги банира, тие од Шинтер му се цвеќенца и им прогледува низ прсти. Ах бе Син бе, зашо банираш вака добри човечиња? :)
Он топик: Сиена-Јуве играат у недела. :icon_lol:

Mnogu si pameten be bravo za tebe..................samo do lani neznam kade bea Juventus, a za prethodnite godini pa stvarno neznam kade bea gi nemase dolgoooooooooo vreme ;) i pak ke kazam mnogu si pameten bre GOSPODINE :)
Лани Јувентус беа шампиони.

Ако период од 5 години го сметаш долгоооооооооо време, тогаш сигурно не следиш фудбал доволно време, твојот Арсенал нема земено никаков трофеј 7 години, а во премиер лига има 234234234 купови со цел повеќе екипи да можат да освојат трофеј. Каде е Арсенал толку долгооооооооооооо време ? *

Ги казнија за местење - ДА.
Се вратија повторно на врвот - ДА и тоа моментално се далееееку подобри од очајниот Милан оваа сезона и Интер кој после ланската сезона бележи некаков напредок.

* Не сум антиарсенал, баш напротив во англиско ми се најомилена екипа.

Мора да признаам најинтересни ми се овие фанови на Арсенал.... Али мора да им се признае иако неможат трофеј долго да видат ( и уште долго ќе биде дур да видат) си покажуваат љубов кон клубот....:) Ако Јувентус е мизерен ондак за Арсенал нема збор да се најде за точно да го долови моментот......

Лани Јувентус беа шампиони.

Ако период од 5 години го сметаш долгоооооооооо време, тогаш сигурно не следиш фудбал доволно време, твојот Арсенал нема земено никаков трофеј 7 години, а во премиер лига има 234234234 купови со цел повеќе екипи да можат да освојат трофеј. Каде е Арсенал толку долгооооооооооооо време ? *

Ги казнија за местење - ДА.
Се вратија повторно на врвот - ДА и тоа моментално се далееееку подобри од очајниот Милан оваа сезона и Интер кој после ланската сезона бележи некаков напредок.

* Не сум антиарсенал, баш напротив во англиско ми се најомилена екипа.
Очигледно ти не го користиш тој твој мозок. Тоа што јас викам долго време е само во разговорот напоменато и пратам долго време фудбал и знам многу работи а 5 а 7 години не гледам разлка ;). Аааааа и дај малку и логички размслувај чукни си ја главата за ( долго време ) хахахахаххха(y)
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 14:02 ---
Мора да признаам најинтересни ми се овие фанови на Арсенал.... Али мора да им се признае иако неможат трофеј долго да видат ( и уште долго ќе биде дур да видат) си покажуваат љубов кон клубот....:) Ако Јувентус е мизерен ондак за Арсенал нема збор да се најде за точно да го долови моментот......
Јас морам да признаам во каква криза е вашиот мил Милан се гледа очигледно од авион и прашање е дали и ќе се подобрите :) па добро со помош на автоголови да :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom