Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Како не го знаеш Зекуле, чаирската легенда (инаку голем навивач на Слога)?:) Слога тепа Работнички, Работнички тепа Вардар, Вардар тепа Звезда, Звезда тепа Манчестер, Слога шампион!:pos:
А бе логикава ја имам чуено али појма немам дека била измислена од некоја чаирска легенда :D

Миланските сестри покажуваат знаци на живот , тоа е добро за првенството, Наполи си го кажува своето ќе се бори за титула годинава , респект. Додека муабетите за Земан,кој Пупоне децидно ги негира се потврдуваат , човекот не е за големи достигнувања/големи клубови.

друже незнам јас што сум негирал досека, како сам да сакаш да отвориш дебата во која пред време си во право ? o_O .. не ми е јасно што сакаш да ти кажам, Земан не го бива, да го пцујам ?? .. ти кажав не сум "брз" како повеќето тука, сега за сега Земан имаше лоши одлуки и пристапи, но ќе почекам уште некое време, ако се сеќаваш пишав пост пред да почне сезоната, ќе чекам 10 кола да поминат па тогаш ќе судам .. толку од мене, а ремет не е проблем секогаш прифаќам :)
--- надополнето: 27 септември 2012 во 00:08 ---
Даде гол со рака, судијата не виде, го призна, овие од Наполи колнеа пцуеа се нервираа се караа па и физички фалеше уште да се пресметаат али Клосе му призна на главниот дека ја удри со рака по изведениот корнер и голот беше поништен, да не беше тој негов потег ќе беше признаен.

Браво, апла ферплеј.

ова го има направено Де Роси многу одамна, против Парма мислам дека беше, го признаа голот сите играчи тргнаа кон центарот а тој отиде кон судијата и кажа дека не е гол и го поништија, беше некаде околу 50мин а резултатот беше 1-0 за Рома или 0-0 .. видео на јутјуб никако да најдам :confused:
--- надополнето: 27 септември 2012 во 00:10 ---
Da gi pratese Sampdoria nemase da gi igras Roma.Ferara go vodi timot odlicno,Sampdoria nema poraz mi se cini i igraat dobro.

на оваа утакмица Самдорија немаа шанси, Стек требаше да фати жива топка, ја испушти од рацете и топката влезе во голот, притоа Рома се добро изнапромашува, тоа е тоа

Панче Малдини ја успеа да ја тргнит клетвата од Сан Сиро а, ај баш да видам дали ќе важит то и за Интер. :LOL:

Иначе кој сакат нека освојт титула, само Наполи да не е, абе цигани, од играчи до публика, маме нивно циганско, никаква култира да се немало.

Инаку истово ова што го направи клосе,го напрае и ди канио у дресот на вест хем,ради повреда на противнички играч не даде гол,и после доби награда за фер плеј.Како и да е респект за клосе,у денешно време ретко кој би направил ваков потег.

Инаку истово ова што го направи клосе,го напрае и ди канио у дресот на вест хем,ради повреда на противнички играч не даде гол,и после доби награда за фер пле.Како и да е респект за клосе,у денешно време ретко кој би направил ваков потег.
Баш така, фала што ме потсети на случкава :)

Еве иста случка со Де Роси, даде гол со рака судијата го призна голот, но тој му призна на судијата дека ја удрил со рака топката па го поништија голот .. сепак не било со Парма, туку со Месина, моја грешка .. конечно го најдов видеото

Еве иста случка со Де Роси, даде гол со рака судијата го призна голот, но тој му призна на судијата дека ја удрил со рака топката па го поништија голот .. сепак не било со Парма, туку со Месина, моја грешка .. конечно го најдов видеото
Замисли сеа да ја чекаш само таа за паре:D.

друже незнам јас што сум негирал досека, како сам да сакаш да отвориш дебата во која пред време си во право ? o_O .. не ми е јасно што сакаш да ти кажам, Земан не го бива, да го пцујам ?? .. ти кажав не сум "брз" како повеќето тука, сега за сега Земан имаше лоши одлуки и пристапи, но ќе почекам уште некое време, ако се сеќаваш пишав пост пред да почне сезоната, ќе чекам 10 кола да поминат па тогаш ќе судам .. толку од мене, а ремет не е проблем секогаш прифаќам :)
Так ми остана во сеќавање , дека многу го браниш Земан . Во право си патем ,рано е да се се суди. Во сабота ќе се пресуди :)
Инаку Ферара лајк а бос , не се поздрави со Земан и го поздрави со Трол Фејс (сликата вреди да се урами), легенда..
c3media1573790immaginet.jpg

Так ми остана во сеќавање , дека многу го браниш Земан . Во право си патем ,рано е да се се суди. Во сабота ќе се пресуди :)
Инаку Ферара лајк а бос , не се поздрави со Земан и го поздрави со Трол Фејс (сликата вреди да се урами), легенда..
c3media1573790immaginet.jpg

значи онаа реченица на Земан "утакмиците се купуваат, а културата не" важи и за Роки, на фејсбук нека си ја стави, највеќе лајкови ќе има :D

да ти кажам, да ја тепавме Самдорија, по друго ќе беше, сега сум многу разочаран и не очекувам многу .. така да дуелот во Сабота сега за сега не ми е во мисли .. сепак да бидеме они кои ќе им го нанесат првиот пораз на Јуве после 44 натпревари, плус на новиот стадион, ќе ги залечи раните :)
--- надополнето: 27 септември 2012 во 01:13 ---
Замисли сеа да ја чекаш само таа за паре:D.
ги чекав јас денес Рома ќец и Палермо за паре, доста ми се тие нервози ..

дај кажи нешто убаво, како на пример дека ќе ги тепаме Јуве во Сабота и сл. :D:D

инаку, сега и Земан и Ферара се правдаат зошто не се поздравиле, не дека Земан пружил рака а овој не му подадел, едноставно се разминале ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom