- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 262
- Поени од реакции
- 78
Немој ме заеба со ова....Иначе честитки до фановите на Рома презаслужена победа.
Немој ме заеба со ова....Иначе честитки до фановите на Рома презаслужена победа.
Milan's unbeaten streak lasted 58 games, starting with a 0–0 draw against Parma on 26 May 1991 and coincidentally ending with a 1–0 home loss to Parma on 21 March 1993.Juventus are undefeated in their last 41 matches in Serie A.
Who is the BOSS ?
Успехот е поголем шо овој состав на Јуве со Џакерини се споредува со тој на Милан од 1993.Milan's unbeaten streak lasted 58 games, starting with a 0–0 draw against Parma on 26 May 1991 and coincidentally ending with a 1–0 home loss to Parma on 21 March 1993.
Уште имате да учите...
теши се дека е поголем...Милан има 58 утакмици ПО РЕД без пораз во сите натпреварување......вие изгубивте од наполи во купот.... така да не го стигате тој рекорд.... така да ко шо кажав имате уште да учите...Успехот е поголем шо овој состав на Јуве со Џакерини се споредува со тој на Милан од 1993.
Нормално дека има да учиме, ова е тим во градење а тоа беше една од најдобрите ако не и најдобрата генерација на МИЛАН. Ако велиме така, Јувентус е единствениот тим шо има играно 3 финалиња ЛШ со ред, рекорд кој никој нема да го повтори, исто како и овој на Милан.теши се дека е поголем...Милан има 58 утакмици ПО РЕД без пораз во сите натпреварување......вие изгубивте од наполи во купот.... така да не го стигате тој рекорд.... така да ко шо кажав имате уште да учите...
Тоа беше страшен тим на Милан и мене ми е мило ако еден ваков состав на Јуве (со сплет на околности моментално најдобар во Италија) се стави во иста реченица со тогашниот Милан. Тогаш и Серија А беше во подем и италијанските екипи доминираа низ УЕФА натпреварувањата а сега се на скоро исто ниво со една Франција, Португалија, РусијаMilan's unbeaten streak lasted 58 games, starting with a 0–0 draw against Parma on 26 May 1991 and coincidentally ending with a 1–0 home loss to Parma on 21 March 1993.
Уште имате да учите...
уште јачината на клубовите да се мереше во кој колку утакмици имал во минатото без пораз ке беше добро за вас немаше да губите од самдорија сезонаватеши се дека е поголем...Милан има 58 утакмици ПО РЕД без пораз во сите натпреварување......вие изгубивте од наполи во купот.... така да не го стигате тој рекорд.... така да ко шо кажав имате уште да учите...
Имам една теорија дека децата што допрва почнуваат да гледаат фудбал не доаѓаат во темава за Серија А, затоа што не верувам сега на некое детенце омилен клуб да му биде Милан, Интер или Јувентус, кога се катастрофа последниве години, туку нормално ќе си ги бираат оние поактуелни и подобри тимови како Реал, Барселона, Манчестер итн...уште јачината на клубовите да се мереше во кој колку утакмици имал во минатото без пораз ке беше добро за вас немаше да губите од самдорија сезонава
уствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајтеИмам една теорија дека децата што допрва почнуваат да гледаат фудбал не доаѓаат во темава за Серија А, затоа што не верувам сега на некое детенце омилен клуб да му биде Милан, Интер или Јувентус, кога се катастрофа последниве години, туку нормално ќе си ги бираат оние поактуелни и подобри тимови како Реал, Барселона, Манчестер итн...
Сладоледџија ли ти бил професор по фудбал? Затоа што слични ми сте.
Овој бил мртов сериозен.уствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајте
И јас викам дека темава е за серија а 2012/13, а Милан во неа има 7 ЛШ титулиуствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајте
Нели темава е за Серија А 2012-13? Што тогаш ги спомнуваш тие 40 утакмици без пораз? Самиот по себе си контрадикторен, од една страна велиш дека ова било тема за сезоната 2012-13 а се спомнувале некои допинзи и скандали од 1991 и 2006 а од друга страна спомнуваш 40 утакмици кои не се од оваа сезона, напротив само две кола се изиграни во оваа сезона.уствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајте
Ти се исполни желбата, осудени сте дека со Телеком Италија сте го шпионирале Виери, треба да му платите милионче.Дајте бе и Интер нека ги казнат за нешто не е интересно вака.
не обесуј и ти многу многу ... шо ја напраи сериа А ко прва македонска лига со со миравци и ренова. јас и ти у кладба дека и милан и јувентус до 1/4 финале глатко ќе догураат. и барем еден од нив у полуфинале. еве може од земан аватар да носиш а јас 30 sul campo.Тоа беше страшен тим на Милан и мене ми е мило ако еден ваков состав на Јуве (со сплет на околности моментално најдобар во Италија) се стави во иста реченица со тогашниот Милан. Тогаш и Серија А беше во подем и италијанските екипи доминираа низ УЕФА натпреварувањата а сега се на скоро исто ниво со една Франција, Португалија, Русија
абе брат за интер или за милам си не си ми јасен со аватаровНемој ме заеба со ова....Иначе честитки до фановите на Рома презаслужена победа.