Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Milan's unbeaten streak lasted 58 games, starting with a 0–0 draw against Parma on 26 May 1991 and coincidentally ending with a 1–0 home loss to Parma on 21 March 1993.
Уште имате да учите... :)
Успехот е поголем шо овој состав на Јуве со Џакерини се споредува со тој на Милан од 1993.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Успехот е поголем шо овој состав на Јуве со Џакерини се споредува со тој на Милан од 1993.
теши се дека е поголем...Милан има 58 утакмици ПО РЕД без пораз во сите натпреварување......вие изгубивте од наполи во купот.... така да не го стигате тој рекорд.... така да ко шо кажав имате уште да учите...

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
теши се дека е поголем...Милан има 58 утакмици ПО РЕД без пораз во сите натпреварување......вие изгубивте од наполи во купот.... така да не го стигате тој рекорд.... така да ко шо кажав имате уште да учите...
Нормално дека има да учиме, ова е тим во градење а тоа беше една од најдобрите ако не и најдобрата генерација на МИЛАН. Ако велиме така, Јувентус е единствениот тим шо има играно 3 финалиња ЛШ со ред, рекорд кој никој нема да го повтори, исто како и овој на Милан.

п.с. и Милан има 3 финалиња од 93-95.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Milan's unbeaten streak lasted 58 games, starting with a 0–0 draw against Parma on 26 May 1991 and coincidentally ending with a 1–0 home loss to Parma on 21 March 1993.
Уште имате да учите... :)
Тоа беше страшен тим на Милан и мене ми е мило ако еден ваков состав на Јуве (со сплет на околности моментално најдобар во Италија) се стави во иста реченица со тогашниот Милан. Тогаш и Серија А беше во подем и италијанските екипи доминираа низ УЕФА натпреварувањата а сега се на скоро исто ниво со една Франција, Португалија, Русија:facepalm:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
уште јачината на клубовите да се мереше во кој колку утакмици имал во минатото без пораз ке беше добро за вас немаше да губите од самдорија сезонава :pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
уште јачината на клубовите да се мереше во кој колку утакмици имал во минатото без пораз ке беше добро за вас немаше да губите од самдорија сезонава :pos:
Имам една теорија дека децата што допрва почнуваат да гледаат фудбал не доаѓаат во темава за Серија А, затоа што не верувам сега на некое детенце омилен клуб да му биде Милан, Интер или Јувентус, кога се катастрофа последниве години, туку нормално ќе си ги бираат оние поактуелни и подобри тимови како Реал, Барселона, Манчестер итн...

Сладоледџија ли ти бил ментор? Затоа што слични ми сте. :oops:
Многу детско размислување, освен ако користиш сарказам и јас не сум го заприметил тогаш ОК.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Имам една теорија дека децата што допрва почнуваат да гледаат фудбал не доаѓаат во темава за Серија А, затоа што не верувам сега на некое детенце омилен клуб да му биде Милан, Интер или Јувентус, кога се катастрофа последниве години, туку нормално ќе си ги бираат оние поактуелни и подобри тимови како Реал, Барселона, Манчестер итн...

Сладоледџија ли ти бил професор по фудбал? Затоа што слични ми сте. :oops:
уствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајте

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
уствари темава е за сериа а 2012-13 вие у неа губите од самдорија а ние у неа имаме 40 утакмици без пораз, и сега тешете се отворете тема за сериа а 1990 или кој и да е и таму спамувајте
Овој бил мртов сериозен. :eek:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
И јас викам дека темава е за серија а 2012/13, а Милан во неа има 7 ЛШ титули :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654
Нели темава е за Серија А 2012-13? Што тогаш ги спомнуваш тие 40 утакмици без пораз? Самиот по себе си контрадикторен, од една страна велиш дека ова било тема за сезоната 2012-13 а се спомнувале некои допинзи и скандали од 1991 и 2006 а од друга страна спомнуваш 40 утакмици кои не се од оваа сезона, напротив само две кола се изиграни во оваа сезона.

G

grande-juve

Гостин

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Тоа беше страшен тим на Милан и мене ми е мило ако еден ваков состав на Јуве (со сплет на околности моментално најдобар во Италија) се стави во иста реченица со тогашниот Милан. Тогаш и Серија А беше во подем и италијанските екипи доминираа низ УЕФА натпреварувањата а сега се на скоро исто ниво со една Франција, Португалија, Русија:facepalm:
не обесуј и ти многу многу ... шо ја напраи сериа А ко прва македонска лига со со миравци и ренова. јас и ти у кладба дека и милан и јувентус до 1/4 финале глатко ќе догураат. и барем еден од нив у полуфинале. еве може од земан аватар да носиш а јас 30 sul campo. :pos:

иначе ќе праиме муабет кога ќе имате триплете или две титули во ЛШ по ред bitches :cool:
--- надополнето: 3 септември 2012 во 22:01 ---
:facepalm: Немој ме заеба со ова....Иначе честитки до фановите на Рома презаслужена победа.
абе брат за интер или за милам си не си ми јасен со аватаров :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom