Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
3-5-2 e jaka taktika i dava dosta prostor za kreativnost i kombiniranja ne gledam zasto na nekoj ne im se sviga
Јас имам 30 години...
Да,да јака е, Наполи си знае најубаво.3-5-2 e jaka taktika i dava dosta prostor za kreativnost i kombiniranja ne gledam zasto na nekoj ne im se sviga
кхм ... според извод од родени , лична карта , како и според сите релевантни институции и според твоите родители имаш 28. само ти и уште пар заблудени индивидуалци мислите дека имаш 30.Јас имам 30 години...
... според "експертите" 28...
if you know what i mean
Не, не првиот дел од мојот пост е точен исказ. Тоа го пишав зошто налетав на сликата со заебанцијата за Киелини. Ако за фановите на Јуве тој има 30 наместо 28 години тогаш јас наместо 30 (колку што навистина имам) имам 28 за хејтерите на Јувекхм ... според извод од родени , лична карта , како и според сите релевантни институции и според твоите родители имаш 28. само ти и уште пар заблудени индивидуалци мислите дека имаш 30.
замени го со фифа,уефа ,федерација како и секој релевантен суд во италија и европа и ќе ја сфатиш аналогијата.
if you know what i mean
значи Чекич убаво ти Објасни..според сите релевантни институции ти имаш 30 години...така ти пишува на лична карта , на пасош , во извод..... Така да неможеш за некој да имаш 28... Иначе ти можеш да рачунаш и 32 да ги имаш..али друго е реалноста..:Не, не првиот дел од мојот пост е точен исказ. Тоа го пишав зошто налетав на сликата со заебанцијата за Киелини. Ако за фановите на Јуве тој има 30 наместо 28 години тогаш јас наместо 30 (колку што навистина имам) имам 28 за хејтерите на Јуве
Не разбираш. Ти имаш навистина 30 години, Јуве нема 30 титули, затоа се тие заебанции.Не, не првиот дел од мојот пост е точен исказ. Тоа го пишав зошто налетав на сликата со заебанцијата за Киелини. Ако за фановите на Јуве тој има 30 наместо 28 години тогаш јас наместо 30 (колку што навистина имам) имам 28 за хејтерите на Јуве
Две ми одземале поради лошо поведение во школоНе разбираш. Ти имаш навистина 30 години, Јуве нема 30 титули, затоа се тие заебанции.