И на Новара пациентите почнаа да се јавуваат
Не е голот неважечки туку пеналот беше неважечки, а Јуве заслужено си победи, не е судијата виновник за резултатот, во второ полувреме изиграа на ниво иако во прво беа послаби. Се на се освен судиската грешка за пеналот другото се си беше океј и нема потреба да се дискутира за оваа победа бидејќи Миранте го одбрани пеналот и нема дамка на оваа победа.Според навивачите на интер и милан голот е неважечки имало офсајд и судијата е директен виновник за разултатот
А не гледаш дека играчот на Парма ја избива топката и несакајќи удри во Вучинич и се одби до Лихт ?
Брат да ти кажам дека Јуве зима класа играчиНе е голот неважечки туку пеналот беше неважечки, а Јуве заслужено си победи, не е судијата виновник за резултатот, во второ полувреме изиграа на ниво иако во прво беа послаби. Се на се освен судиската грешка за пеналот другото се си беше океј и нема потреба да се дискутира за оваа победа бидејќи Миранте го одбрани пеналот и нема дамка на оваа победа.
Немиродавен ми е овој сајт ама нема везе. Јас колку што можев да приметам Азамоа беше стварно добар, страшно изигра дечкото, така да тој е доста добра инвестиција на Јуве.А не гледаш дека играчот на Парма ја избива топката и несакајќи удри во Вучинич и се одби до Лихт ?
--- надополнето: 26 август 2012 во 01:37 ---
Брат да ти кажам дека Јуве зима класа играчиОценки од натпреварот
Па добро нема везе за офсајдот, дали било или не, пошто мислам дека немаше контакт со голманот и лихт, како и да е не беше пенал... Мање битно тоа, јако одиграа Јуве во 2 пол, али стварно се изненадив од Азамоа дечкото е анстапблНемиродавен ми е овој сајт ама нема везе. Јас колку што можев да приметам Азамоа беше стварно добар, страшно изигра дечкото, така да тој е доста добра инвестиција на Јуве.
Иначе за офсајдот, нема врска дали е сакајќи или несакајќи, ако топката го пипне играчот што напаѓа и притоа таа стигне до негов соиграч а овој се наоѓа во офсајд тогаш е офсајд. Би требало да го знаеш ова цел живот глеаш фудбал брк низаеден.![]()
Да да, си изигра на ниво момакот, ме изненади и мене. Абе а Исла кај е? Повреден е?Па добро нема везе за офсајдот, дали било или не, пошто мислам дека немаше контакт со голманот и лихт, како и да е не беше пенал... Мање битно тоа, јако одиграа Јуве во 2 пол, али стварно се изненадив од Азамоа дечкото е анстапбл![]()
Да, само не знам уште колку, некаде прочитав ќе бил спремен за со утакмицата со Удинезе, а појма неам кога играат Јуве- Удинезе ... Само тешко да игра 1 постава покрај Лихтштајнер (мое мислење) ...Да да, си изигра на ниво момакот, ме изненади и мене. Абе а Исла кај е? Повреден е?
И на Новара пациентите почнаа да се јавуваат![]()
Според мене ова е паметно бидејќи Удинезе игра бараж за ЛШ за 2-3 дена и тренерот си ги одмара најдобрите играчи башка позитивен 1-1 резултат донесе од Португалија ... Ништо не губи, 1 коло е ...Удинезе оваа сезона никаква игра да беше друг тим имаше да ги наполни до врв. Армеро, Бенатиа и Ди Натале на клупа, а овие не можат да мрднат од центарот и одбраната статична.![]()
Еднаш чим патиш од комплекс, засекогаш ќе патишСерија Б освојувачи,не ме цитирајте за џабе,сликата ја начекав на нет и ја поставив онака,не да ве реметам,ама тоа мозочињата ви се полни со IQ колку на кокошка,така да,ништо чудно.
Еднаш лопови,засекогаш лопови,дамката останува вечно,патете си![]()
Доста со тие пусти комплекси што ги немам,зар не приметивте дека се шалам уште од сликата кога ја поставивЕднаш чим патиш од комплекс, засекогаш ќе патиш.. Still on top !