Па може да биде така затоа што рекоа дека ке можеме сите натпревари да ги гледаме од ЛШ и 4 натпревари од ЛЕНа ФБ страната на Макс ТВ прочитав коментари дека Арена Спорт каналите ќе ги пуштаат само кога ќе има натпревари од ЛШ и ЛЕ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па може да биде така затоа што рекоа дека ке можеме сите натпревари да ги гледаме од ЛШ и 4 натпревари од ЛЕНа ФБ страната на Макс ТВ прочитав коментари дека Арена Спорт каналите ќе ги пуштаат само кога ќе има натпревари од ЛШ и ЛЕ.
Они губат, додуша и ние... ама ќе се снаоаѓаме некако, стримчиња и слични глупости.Нормално дека тешка работа.
Кои дебили значи. Место да речат НЕ, преговорите биле во тек. Кои преговори бре. ц ц ц
Преговорите се завршуваат месец уназад, а не пред сам почеток на сезоната![]()
Според последните информации Телма сеуште не ги откупиле правата за новата сезона на Сериа А и доколку не ги откупат најверојатно ќе гледме на Еуроспорт.
Ali pak ne e toa toa...Еуроспорт ги откупиле или ќе ги откупат? Би сакал да го видам овој проект. ХД италијанско ќе си гледам.
Тоа би било одлично, сликовито кажано.
Демек ќе ги откупиле ајде да видеме.Еуроспорт ги откупиле или ќе ги откупат? Би сакал да го видам овој проект. ХД италијанско ќе си гледам.
Кај прочита за Еуроспорт?Според последните информации Телма сеуште не ги откупиле правата за новата сезона на Сериа А и доколку не ги откупат најверојатно ќе гледме на Еуроспорт.
На тв шемата на ЕуроСпорт нема предвидено Сериа А , туку Снукер.. така да.. Телма или СтримовиЕуроспорт ги откупиле или ќе ги откупат? Би сакал да го видам овој проект. ХД италијанско ќе си гледам.
На фб на еден од нашите фан клубови го имаше објавено тоа.Кај прочита за Еуроспорт?
Една недела има до почеток на првенството, телевизија како Еуроспорт откупува тв права со време, и рекламира, а ја до сеа нит реклама сум видел нит никаква најава од нив.
Да не си разбрал за Арена Спорт, тие секако ќе ја пренесуваат лигата.
Панче?На фб на еден од нашите фан клубови го имаше објавено тоа.
Не е неговиот.Панче?![]()
Ali pak ne e toa toa...Naviknati sme na telma da gleame....
![]()