- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
колку треба бе за да освоиш титула у италија, јувентус со никаков тим освои титула, со потпросечни играчи... оди у шпанија (заради барса и реал, не дека има конкуренција) или пак у англија
Конте може сам да си купи штека затоа што не е во затвор. Незнам дали сакаше да испаднеш интересен ама многу глупаво ти делуваше обидот.FK IDRIZOVO pa vie li najdovte da zborite be ??? Ajde idi posetisigo cicko ti konte so shteka rodeo i edna tapa sigurno dobro ce mu dojde
Ако Јувентус имал потпросечни играчи можеш да замислиш какви имал Милан.колку треба бе за да освоиш титула у италија, јувентус со никаков тим освои титула, со потпросечни играчи... оди у шпанија (заради барса и реал, не дека има конкуренција) или пак у англија
Ajde kriminalci oladete Milion zezanja izlegoa so vasite posteni treneri i igraci...Da ne navlagamo so slike i drugi cuda bidi pozdraven !Конте може сам да си купи штека затоа што не е во затвор. Незнам дали сакаше да испаднеш интересен ама многу глупаво ти делуваше обидот.
--- надополнето: 28 август 2012 во 02:54 ---
Ако Јувентус имал потпросечни играчи можеш да замислиш какви имал Милан.
Спиј си ти на тоа уво ако ти е полесно и до крај на живот ќе останеш да навиваш за "поштен" клуб кој има титули во цела историја што Јуве ги освојува во една сезона. Биди поздравен.Ajde kriminalci oladete Milion zezanja izlegoa so vasite posteni treneri i igraci...Da ne navlagamo so slike i drugi cuda bidi pozdraven !
Navivam od ljubov sprema Roma !!! Da mi bilo za trofei ce navivam za Real ,Barsa i itn..Ne velam deka ti navivas za tvojot tim samo zaradi trofeite ,samo sakam da ti kazem I da podobro 3 tituli cisti kako solza koj eve den denes nikoj ne mi prerekol za mestenje ili da ne mi priznava titula..Спиј си ти на тоа уво ако ти е полесно и до крај на живот ќе останеш да навиваш за "поштен" клуб кој има титули во цела историја што Јуве ги освојува во една сезона. Биди поздравен.
Почнавме бе цитоплазмо една.Pak li pocnavte bre amebi edni.
Ај да се кладиме дека и Рома ако почнува да освојува титули, и нив ќе ги направат местачи...Navivam od ljubov sprema Roma !!! Da mi bilo za trofei ce navivam za Real ,Barsa i itn..Ne velam deka ti navivas za tvojot tim samo zaradi trofeite ,samo sakam da ti kazem I da podobro 3 tituli cisti kako solza koj eve den denes nikoj ne mi prerekol za mestenje ili da ne mi priznava titula..
Така си мелите безвезе сите, само контра да се идело.Kako ne ke gi napravele ...
ехх ајде сега, демек вие оти многу освојувавте за тоа ве направиа местачи, ете Интер 5 години по ред беше првак, што не ги осудат за нешто ... или пак имаше нешто и за Морати демек местелАј да се кладиме дека и Рома ако почнува да освојува титули, и нив ќе ги направат местачи...
Оти кога Јуве 4 години се мачеше низ 7-мото место сите ќутевте ко пи *чки, не спомнавте ни М од местена утакмица, туку се смеевте на бедотиите во клубот т.е. играчите.
Koja kontra da se idelo, pa konstatacijata ti e nelogicna, da ne sakas od site soglasnost da dobies ...Така си мелите безвезе сите, само контра да се идело.
Сите знаете дека Јуве пак стигаше далеку и во ЛШ, и таму да не случајно местеле?
Buffon, Ferrara, Montero, Vieira, Emerson, Ibrahimovic, Del Piero, Nedved, Camoranesi, Trezeguet, Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Zebina, Birindelli, Conte... и после немало скудето да го освојат. Само од инает може да мрморите колку ви сака душа.
Го забораваш Наполи, уигран и цврст тим . Не заостанува зад Интер нималку, а и Јуве не се којзнае колку пред нив... Овие 3 тима засега, доколку Милан не се засили бајаааги во следните 2-3 дена...Интер склопи интересно тимче, башка со новиов тренер се доста интересна екипа за гледање, типувам на нив заедно со Јувентус да се борат за Скудето, Милан отпаднува од секаква трка, тоа е.