Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
колку треба бе за да освоиш титула у италија, јувентус со никаков тим освои титула, со потпросечни играчи... оди у шпанија (заради барса и реал, не дека има конкуренција) или пак у англија

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
FK IDRIZOVO pa vie li najdovte da zborite be ??? Ajde idi posetisigo cicko ti konte so shteka rodeo i edna tapa sigurno dobro ce mu dojde ;)
Конте може сам да си купи штека затоа што не е во затвор. Незнам дали сакаше да испаднеш интересен ама многу глупаво ти делуваше обидот.
--- надополнето: 28 август 2012 во 02:54 ---
колку треба бе за да освоиш титула у италија, јувентус со никаков тим освои титула, со потпросечни играчи... оди у шпанија (заради барса и реал, не дека има конкуренција) или пак у англија
Ако Јувентус имал потпросечни играчи можеш да замислиш какви имал Милан.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
Конте може сам да си купи штека затоа што не е во затвор. Незнам дали сакаше да испаднеш интересен ама многу глупаво ти делуваше обидот.
--- надополнето: 28 август 2012 во 02:54 ---

Ако Јувентус имал потпросечни играчи можеш да замислиш какви имал Милан.
Ajde kriminalci oladete ;) Milion zezanja izlegoa so vasite posteni treneri i igraci...Da ne navlagamo so slike i drugi cuda :) bidi pozdraven !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ajde kriminalci oladete ;) Milion zezanja izlegoa so vasite posteni treneri i igraci...Da ne navlagamo so slike i drugi cuda :) bidi pozdraven !
Спиј си ти на тоа уво ако ти е полесно и до крај на живот ќе останеш да навиваш за "поштен" клуб кој има титули во цела историја што Јуве ги освојува во една сезона. Биди поздравен.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
Спиј си ти на тоа уво ако ти е полесно и до крај на живот ќе останеш да навиваш за "поштен" клуб кој има титули во цела историја што Јуве ги освојува во една сезона. Биди поздравен.
Navivam od ljubov sprema Roma !!! Da mi bilo za trofei ce navivam za Real ,Barsa i itn..Ne velam deka ti navivas za tvojot tim samo zaradi trofeite ,samo sakam da ti kazem ;) I da podobro 3 tituli cisti kako solza koj eve den denes nikoj ne mi prerekol za mestenje ili da ne mi priznava titula..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Navivam od ljubov sprema Roma !!! Da mi bilo za trofei ce navivam za Real ,Barsa i itn..Ne velam deka ti navivas za tvojot tim samo zaradi trofeite ,samo sakam da ti kazem ;) I da podobro 3 tituli cisti kako solza koj eve den denes nikoj ne mi prerekol za mestenje ili da ne mi priznava titula..
Ај да се кладиме дека и Рома ако почнува да освојува титули, и нив ќе ги направат местачи...

Оти кога Јуве 4 години се мачеше низ 7-мото место сите ќутевте ко пи *чки, не спомнавте ни М од местена утакмица, туку се смеевте на бедотиите во клубот т.е. играчите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Kako ne ke gi napravele ...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Kako ne ke gi napravele ...
Така си мелите безвезе сите, само контра да се идело.

Сите знаете дека Јуве пак стигаше далеку и во ЛШ, и таму да не случајно местеле?

Buffon, Ferrara, Montero, Vieira, Emerson, Ibrahimovic, Del Piero, Nedved, Camoranesi, Trezeguet, Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Zebina, Birindelli, Conte... и после немало скудето да го освојат. Само од инает може да мрморите колку ви сака душа.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Ај да се кладиме дека и Рома ако почнува да освојува титули, и нив ќе ги направат местачи...

Оти кога Јуве 4 години се мачеше низ 7-мото место сите ќутевте ко пи *чки, не спомнавте ни М од местена утакмица, туку се смеевте на бедотиите во клубот т.е. играчите.
ехх ајде сега, демек вие оти многу освојувавте за тоа ве направиа местачи, ете Интер 5 години по ред беше првак, што не ги осудат за нешто ... или пак имаше нешто и за Морати демек местел:icon_lol::P

H

HoT IcE

Гостин
Интер склопи интересно тимче, башка со новиов тренер се доста интересна екипа за гледање, типувам на нив заедно со Јувентус да се борат за Скудето, Милан отпаднува од секаква трка, тоа е.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Така си мелите безвезе сите, само контра да се идело.

Сите знаете дека Јуве пак стигаше далеку и во ЛШ, и таму да не случајно местеле?

Buffon, Ferrara, Montero, Vieira, Emerson, Ibrahimovic, Del Piero, Nedved, Camoranesi, Trezeguet, Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Zebina, Birindelli, Conte... и после немало скудето да го освојат. Само од инает може да мрморите колку ви сака душа.
Koja kontra da se idelo, pa konstatacijata ti e nelogicna, da ne sakas od site soglasnost da dobies ... :facepalm:
Za Roma ke se mrci ko za Juve koga ke dokazat onie od gore deka mestele, do togas, nikoj nema da gi osporuva nivnite tituli, onie sto gi osvoile i onie vo idnina sto ke gi osvojuvaat.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Интер склопи интересно тимче, башка со новиов тренер се доста интересна екипа за гледање, типувам на нив заедно со Јувентус да се борат за Скудето, Милан отпаднува од секаква трка, тоа е.
Го забораваш Наполи, уигран и цврст тим . Не заостанува зад Интер нималку, а и Јуве не се којзнае колку пред нив... Овие 3 тима засега, доколку Милан не се засили бајаааги во следните 2-3 дена...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom