И на Новара пациентите почнаа да се јавуваат
Не е голот неважечки туку пеналот беше неважечки, а Јуве заслужено си победи, не е судијата виновник за резултатот, во второ полувреме изиграа на ниво иако во прво беа послаби. Се на се освен судиската грешка за пеналот другото се си беше океј и нема потреба да се дискутира за оваа победа бидејќи Миранте го одбрани пеналот и нема дамка на оваа победа.Според навивачите на интер и милан голот е неважечки имало офсајд и судијата е директен виновник за разултатот
А не гледаш дека играчот на Парма ја избива топката и несакајќи удри во Вучинич и се одби до Лихт ?
Брат да ти кажам дека Јуве зима класа играчи Оценки од натпреваротНе е голот неважечки туку пеналот беше неважечки, а Јуве заслужено си победи, не е судијата виновник за резултатот, во второ полувреме изиграа на ниво иако во прво беа послаби. Се на се освен судиската грешка за пеналот другото се си беше океј и нема потреба да се дискутира за оваа победа бидејќи Миранте го одбрани пеналот и нема дамка на оваа победа.
Немиродавен ми е овој сајт ама нема везе. Јас колку што можев да приметам Азамоа беше стварно добар, страшно изигра дечкото, така да тој е доста добра инвестиција на Јуве.А не гледаш дека играчот на Парма ја избива топката и несакајќи удри во Вучинич и се одби до Лихт ?
--- надополнето: 26 август 2012 во 01:37 ---
Брат да ти кажам дека Јуве зима класа играчи Оценки од натпреварот
Па добро нема везе за офсајдот, дали било или не, пошто мислам дека немаше контакт со голманот и лихт, како и да е не беше пенал... Мање битно тоа, јако одиграа Јуве во 2 пол, али стварно се изненадив од Азамоа дечкото е анстапблНемиродавен ми е овој сајт ама нема везе. Јас колку што можев да приметам Азамоа беше стварно добар, страшно изигра дечкото, така да тој е доста добра инвестиција на Јуве.
Иначе за офсајдот, нема врска дали е сакајќи или несакајќи, ако топката го пипне играчот што напаѓа и притоа таа стигне до негов соиграч а овој се наоѓа во офсајд тогаш е офсајд. Би требало да го знаеш ова цел живот глеаш фудбал брк низаеден.
Да да, си изигра на ниво момакот, ме изненади и мене. Абе а Исла кај е? Повреден е?Па добро нема везе за офсајдот, дали било или не, пошто мислам дека немаше контакт со голманот и лихт, како и да е не беше пенал... Мање битно тоа, јако одиграа Јуве во 2 пол, али стварно се изненадив од Азамоа дечкото е анстапбл
Да, само не знам уште колку, некаде прочитав ќе бил спремен за со утакмицата со Удинезе, а појма неам кога играат Јуве- Удинезе ... Само тешко да игра 1 постава покрај Лихтштајнер (мое мислење) ...Да да, си изигра на ниво момакот, ме изненади и мене. Абе а Исла кај е? Повреден е?
И на Новара пациентите почнаа да се јавуваат
Според мене ова е паметно бидејќи Удинезе игра бараж за ЛШ за 2-3 дена и тренерот си ги одмара најдобрите играчи башка позитивен 1-1 резултат донесе од Португалија ... Ништо не губи, 1 коло е ...Удинезе оваа сезона никаква игра да беше друг тим имаше да ги наполни до врв. Армеро, Бенатиа и Ди Натале на клупа, а овие не можат да мрднат од центарот и одбраната статична.
Еднаш чим патиш од комплекс, засекогаш ќе патиш .. Still on top !Серија Б освојувачи,не ме цитирајте за џабе,сликата ја начекав на нет и ја поставив онака,не да ве реметам,ама тоа мозочињата ви се полни со IQ колку на кокошка,така да,ништо чудно.
Еднаш лопови,засекогаш лопови,дамката останува вечно,патете си
Доста со тие пусти комплекси што ги немам,зар не приметивте дека се шалам уште од сликата кога ја поставивЕднаш чим патиш од комплекс, засекогаш ќе патиш .. Still on top !