- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.727
- Поени од реакции
- 1.998
Него можно е Фиорентина да има повеќе од Баерн на форумов пошто може Баерн како нас фановите на Рома си имаат затворена група на фб каде што пишуваат повеќе... На фб групата има доста активни членови од кајгана што таму пишуваат повеќе а на форумов ретко, скоро ич...
Искрено се изненадив јас кога видов фанови на Фиорентина на форумов, не сакам да ги навредам и баш ги почитувам и ми е мило ама може тоа е така пошто на пример не знам ни еден човек вака (поблизок некој што ми е што навива за Фиорентина). Сепак како и да е доколку продолжат константно со игри како минатава сезона сигурно ќе им се зголеми значително бројот на навивачи.
Искрено се изненадив јас кога видов фанови на Фиорентина на форумов, не сакам да ги навредам и баш ги почитувам и ми е мило ама може тоа е така пошто на пример не знам ни еден човек вака (поблизок некој што ми е што навива за Фиорентина). Сепак како и да е доколку продолжат константно со игри како минатава сезона сигурно ќе им се зголеми значително бројот на навивачи.

бар јас мислам така.Дури и без Јоветиќ !!!

...