Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Него можно е Фиорентина да има повеќе од Баерн на форумов пошто може Баерн како нас фановите на Рома си имаат затворена група на фб каде што пишуваат повеќе... На фб групата има доста активни членови од кајгана што таму пишуваат повеќе а на форумов ретко, скоро ич...
Искрено се изненадив јас кога видов фанови на Фиорентина на форумов, не сакам да ги навредам и баш ги почитувам и ми е мило ама може тоа е така пошто на пример не знам ни еден човек вака (поблизок некој што ми е што навива за Фиорентина). Сепак како и да е доколку продолжат константно со игри како минатава сезона сигурно ќе им се зголеми значително бројот на навивачи.

Што е финтава? Чекајте да направиме пконкурентен тим, па ќе ви пишеме што и како :sneaky:

Аман бе, оваа сезона ако немавте конкурентен тим, не знам што може да подразбирате со тоа :)

Franck Ribery like this.

хахахахаха секако :pos:
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 00:35 ---
Аман бе, оваа сезона ако немавте конкурентен тим, не знам што може да подразбирате со тоа :)

Чекај да видиш догодина, ова беше само загревање за тоа што следи... :cool: бар јас мислам така.Дури и без Јоветиќ !!!

Тим кој изгубил финале од според тебе нискоразреден тим, не е исто така нискоразреден тим? ;)

Иначе според мене доволна причина за погреб е 3 години по ред без Европа. Тоа на еден високоразреден тим како Рома не смее да му се случи, нели? :)

Викам 3 години, пошто онаа еднодневна екскурзија во Братислава во 2011 не се рачуна. :D

друже, вие три години по ред имате поминато во Сериа Б, а 10 години, а не 5 имате поминато во Сериа Б .. значи не 5, туку 10 години !!! А три години поминато без Европа кај вас ги има многу отколку кај Рома ;)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 03:29 ---
И замисли, твоиве изгубија финале што ги носи во Европа од таков тим. И што ја прави тоа рома - апла-нискоразреден тим или нискоразреден тим на квадрат? :icon_lol:

Иначе овие муабети се толку нон сенс, не можам да опишам. Еве, и да се лош тим според тебе, што сега, треба да престанам да навивам за нив? Или само навреди се во прашање?

ни се навреди, ни па те терам да навиваш за друг тим ;)
Само сакав да кажам дека настанот со погребот беше чиста глупост од страна на фановите на лазио, па ти како сакаш разбериме ;)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 03:41 ---
Тој период го сметав бидејќи отприлика толку време го пратам Лацио, и не се десетина пати туку пет од кои мислам дека еднаш на маса се префрлени во сериа б. Тоа дека сме нискоразреден клуб :pos:

значи се што ќе судиме ќе биде врз основа на периодот од кога ти го следиш лазио ? :ROFLMAO:

-всушност доколку не си идноформиран, имате испаднато 11 пати во сериа б од кои 2 пати се ради местење на натпревари !! ;)

како сакаш врти ја, гнида од тим сте, се што е поврзано со вас е труло ;)

друже, вие три години по ред имате поминато во Сериа Б, а 10 години, а не 5 имате поминато во Сериа Б .. значи не 5, туку 10 години !!! А три години поминато без Европа кај вас ги има многу отколку кај Рома ;)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 03:29 ---

ни се навреди, ни па те терам да навиваш за друг тим ;)
Само сакав да кажам дека настанот со погребот беше чиста глупост од страна на фановите на лазио, па ти како сакаш разбериме ;)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 03:41 ---

значи се што ќе судиме ќе биде врз основа на периодот од кога ти го следиш лазио ? :ROFLMAO:

-всушност доколку не си идноформиран, имате испаднато 11 пати во сериа б од кои 2 пати се ради местење на натпревари !! ;)

како сакаш врти ја, гнида од тим сте, се што е поврзано со вас е труло ;)

Кои 11 пати не трескај глупоси.Лацио им испаднато пет пат од кои еднаш по завршување на сезоната, а вториот пат заради одземање на бодови пред почетокот на сезоната A можам да замислам колку треба да си патетичен и уште што ли не за да изгубиш ФИНАЛЕ од гниди. И дај ти се молам со тоа лаЗио изгледа смешно, и го опишува вашиот комплекс што ви го создаде ЛАЦИО

Кои 11 пати не трескај глупоси.Лацио им испаднато пет пат од кои еднаш по завршување на сезоната, а вториот пат заради одземање на бодови пред почетокот на сезоната A можам да замислам колку треба да си патетичен и уште што ли не за да изгубиш ФИНАЛЕ од гниди. И дај ти се молам со тоа лаЗио изгледа смешно, и го опишува вашиот комплекс што ви го создаде ЛАЦИО
Остај бе, не се замарај џабе, нек си скапуваат они у лига, кој губи има право да плаче, нели? :icon_lol:

Остај бе, не се замарај џабе, нек си скапуваат они у лига, кој губи има право да плаче, нели? :icon_lol:

Кога ќе прочитам некој да пише ѓубрентус, билан, лазио итн. не можам да ги сватам што постигнале со тоа. Секој тим си има свое име и не гледам потреба од вакво нешто, делува како да правиш муабет со некое запално детенце кое слушнало нешто за фудбал,а се прави екперт.

а другите три пати ? :D

Друже јас како што знам вашиот тим има испаднато во сериа б 11 пати, еве и на фотографијата убаво се гледа ..
24eq79e.jpg

дај ми информација каде пишува дека сте испаднале 5 а не 11 ?

А за тоа дека пишувам ЛаЗио нели гледаш дека не е намерно, обрни назад постови каде што го споменувам вашиот тим, ќе забележиш дека повеќе пати сум го пишал исправно, доколку сакаш провери и во нашиот фан клуб и таму најчесто го имам напишано правилно, член сум на други форуми за фудбал каде што се пишува латиница, па од таму и доаѓа моето "лаЗио", можеби и во иднина во брзање ќе го згрешам, но знај дека не е намерно, и јас мразам кога ќе прочитам губрентус, шинтер, билан и риома ;)

и не е патетичноста во прашање, туку малер и несреќа:) .. плус Рома веќе неколку години неможе да заигра како што треба од лош менаџмент и никако да тргне, а вие ја искористивте таа прилика да сврзете неколку победи против нас(како и многу нискоразредни екипи како вашата што ги искористија овие 2-3 години да не победат), па дури и не добивте во финалето .. затоа уживајте во овој период, ама на вистински и достоинствен начин(y)

Splendora, во право си, губиме па плачеме после :)

а другите три пати ? :D

Друже јас како што знам вашиот тим има испаднато во сериа б 11 пати, еве и на фотографијата убаво се гледа ..
24eq79e.jpg

дај ми информација каде пишува дека сте испаднале 5 а не 11 ?

А за тоа дека пишувам ЛаЗио нели гледаш дека не е намерно, обрни назад постови каде што го споменувам вашиот тим, ќе забележиш дека повеќе пати сум го пишал исправно, доколку сакаш провери и во нашиот фан клуб и таму најчесто го имам напишано правилно, член сум на други форуми за фудбал каде што се пишува латиница, па од таму и доаѓа моето "лаЗио", можеби и во иднина во брзање ќе го згрешам, но знај дека не е намерно, и јас мразам кога ќе прочитам губрентус, шинтер, билан и риома ;)

и не е патетичноста во прашање, туку малер и несреќа:) .. плус Рома веќе неколку години неможе да заигра како што треба од лош менаџмент и никако да тргне, а вие ја искористивте таа прилика да сврзете неколку победи против нас(како и многу нискоразредни екипи како вашата што ги искористија овие 2-3 години да не победат), па дури и не добивте во финалето .. затоа уживајте во овој период, ама на вистински и достоинствен начин(y)

Splendora, во право си, губиме па плачеме после :)

И на самата слика што си ја постирал се гледа дека Лацио има испаднато пет пати, значи збориме за ИСПАЃАЊЕ а не за тоа колку години играле во серија б, барем јас мислам дека има разлика од испаѓање и поминато време.

За блондираното.
Тука може да збориме до бескрај, колку што ти мислиш дека Лацио е нискоразредна екипа толку и јас мислам дека Рома е патетична.
За блондираното -црвено
Јеби га лош менаџмент,а вие сте ја искористиле шансата, како што ние сега си ја користиме:P

Не се оправа овој:pos: али се исфура ко да дал гол финале ЛШ.. да играше уште за Милан миланезиве ќе ми се пуштеа:D

И на самата слика што си ја постирал се гледа дека Лацио има испаднато пет пати, значи збориме за ИСПАЃАЊЕ а не за тоа колку години играле во серија б, барем јас мислам дека има разлика од испаѓање и поминато време.

За блондираното.
Тука може да збориме до бескрај, колку што ти мислиш дека Лацио е нискоразредна екипа толку и јас мислам дека Рома е патетична.
За блондираното -црвено
Јеби га лош менаџмент,а вие сте ја искористиле шансата, како што ние сега си ја користиме:P

-даа моја грешка, лошо се изразив, значи пет испаѓања, пет погреби и плус 6 изнасачки на една година помината во сериа б :pos:

за мојот болд си грешка, ние не можевме ништо да искористиме од вашиот лош менаџмент,слаба форма и да ве тепаме како вие нас последните две сезони, бидејќи вие бевте во сериа б, не ни бевте на дофат :( ... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom