Добро бе, што е пенал за вас? Голманот и одбранбените да гаѓаат со снајпер, тоа ли е пенал?Иако имам 1, ама навивав да одбрани Миранте. Срамота е вакви поклони да добиваат!
Добро ај објасни ми, ова ПЕНАЛ ли беше????? Па дај бе еднаш објективни бидете. Како прво Лихштајнер беше 40 метра у офсајд а како второ голманот направи клизач а овој го рипна и падна како покосен а всушност допир немаше, па уште и се жали како со топ да го погодиле. Не е во прашање хејтеризам, него реалност, и Интер да беше ова ќе го кажев.Добро бе, што е пенал за вас? Голманот и одбранбените да гаѓаат со снајпер, тоа ли е пенал?
Igracot na Juve bese vo ocigleden ofsajd, od pola metro, toa e muabetot.Добро бе, што е пенал за вас? Голманот и одбранбените да гаѓаат со снајпер, тоа ли е пенал?
Човек, метар во офсајд беше.Добро бе, што е пенал за вас? Голманот и одбранбените да гаѓаат со снајпер, тоа ли е пенал?
Ne ja udri igracot na Parma prethodno?Igracot na Juve bese vo ocigleden ofsajd, od pola metro, toa e muabetot.
Ako ostane vo fio i posle januarski preoden rok.... milan go zima :pPa oni ako go prodavaat sigurno nema na Kalco ekipa da go dadat, a i Juve nema shansa 30m evra da dade za nego, cista para, ne bonusi rati mati, ne se glupi da nasednat na toa, a i nego popametno bi mu bilo da otide vo ekipa nadvor od Italija, em nema da go navlece gnevot na fanovite em ke ima pogolema sansa za progres vo karierata i uspeh vo Ligata na Sampionite.
Ja udri nanapred pa udri vo igrac na Juve i se odbi do svajcarecov.Ne ja udri igracot na Parma prethodno?
Ako ne se lazam ne mu istekuva dogovorot naredna godina, prodolzen mu e.Ako ostane vo fio i posle januarski preoden rok.... milan go zima :p
U sekoj slucaj Lich bese u ofsajd ,djabe se prai muabet za penalot.Ja udri nanapred pa udri vo igrac na Juve i se odbi do svajcarecov.
Mene ne mi e jasno toj pozadi gol kako ne go vide toa, ajde da kazeme deka liniskiot ne videl iako bese ocigledno koj ja udri vo toj pravec topkata, ne ni bese mozno igracot na Parma toa da go napravi zasto izbivase, nejse, toj pozadi golot sigurno videl, ebate komunikacijata, i vo LS vakvi fejlovi sum nacekuval, mi nemaat poenta ovie pozadi ako se vaka nefunkcionalni i nekorisni.U sekoj slucaj Lich bese u ofsajd ,djabe se prai muabet za penalot.
znaev na toa ke te asociraAko ne se lazam ne mu istekuva dogovorot naredna godina, prodolzen mu e.