Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги коефициентите за најдобар стрелец во лигата, зачудувачки фаворит за капоканиере Матиа Дестро од Рома, јас лично ама ич не верувам дека ќе биде прв стрелец, ќе бидам задоволен да постигне 15 гола :)

Дестро 7
Милито 7,5
Ди Натале 8
Кавани 8
Освалдо 11.5

мислам дека Кавани оваа година ќе биде најдобар стрелец (y)

Ова е листа за стрелци, за флоп на друга листа ги сместуваат :)

Сериозно, никој не очекува Пацо да даде 20 гола, исто го нема и Матри од Јуве
spored listava demek Destro i Osvoldo ke se iznadavaat golovi :facepalm:.... :D koj ja prael listava pijan bil...Se znae za koj treba najmal koeficient...za Di Natale...pa Kavani pa Milito... :D

375823_513206128694800_1039249772_n.jpg

за 10 мин стартува Серија А, Фиорентина - Удинезе, конечно италијаните :drk:

нејќев да јадам бубрези и да споредувам засиулувањава на фиорентина со оние на џенова од пред една година... али натака ме влече... ај оставам уште простор поради луѓето кои раководат со фиорентина, не еднаш се покажало дека им вредат скаути и таквите...

Играат 3-5-2:tapp:
Кој им е тренер уопште?

Odlicno timce imaat Fiorentina, samo formacijava im e skapana, Montela forsirase na vremeto 4231, ne mi e jasno sto im e so ovaa formacijava so trojca pozadi, ti ebam modata grda.

Демек Удинезе е просечен тим па ради формацијата било.

Еве ги коефициентите за најдобар стрелец во лигата, зачудувачки фаворит за капоканиере Матиа Дестро од Рома, јас лично ама ич не верувам дека ќе биде прв стрелец, ќе бидам задоволен да постигне 15 гола :)

Дестро 7
Милито 7,5
Ди Натале 8
Кавани 8
Освалдо 11.5

мислам дека Кавани оваа година ќе биде најдобар стрелец (y)

Паласио - 19.

чист профит! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom