Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Сабота:

Фиорентина - Удинезе 18:00 ТВ

Јувентус - Парма 20:45 ТВ

Недела:

Милан - Сампдорија 18:00 ТВ

Пескара - Интер 20:45 ТВ

Рома прво коло на линкче ќе си гу гледам (n)

^ Навикнат си ти веќе :pos:

Никогаш веќе немат да ги пцујам Телма:pipi: , освен ко ќе ми го прекинат фудбалот за тенис да давет.:D

Алал да им е на телма,до крај се бореа за да пренесуваат серија а,и каква таква реално телма,има многу подобра програма.Не зборим ова само за фудбалов,а и ко ќе видиш дека нема турски срања милина.

Брејј, да чекаш се до почетокот на сезоната да си ја чукаш главата каде ќе гледаш Сериа А, на крај Телма не израдува, добро е тоа што пак ке има фудбал а и да членот погоре што кажа па и нема турски серии, имаат некои аматерски забавни емисии што носат некој гости тука таму прават, да не бегаме оф топик. Телма Рулз ! :) хаха

^ Навикнат си ти веќе :pos:

Никогаш веќе немат да ги пцујам Телма:pipi: , освен ко ќе ми го прекинат фудбалот за тенис да давет.:D

абе уште прво коло ми го бутнаа филмо :(

Убаво ова со Телма, бар на ТВ ќе се гледа фудбал.

... само лоша е вест што ваљда последна сезона ќе биде.

A што ти демек очекуваше Рома да ја дадат ? :icon_lol: Никој нејќе да го гледа Земан, дури ни овие од Телма :X3:

ех напротив, кога ќе ја видат атрактивната игра на Рома под водство на Земан сега против Интер, потоа секое коло ќе сакаат да ја дават :D

6+ ке биде најсигурен bet

многу предвидуваат такво сценарио на утакмиците на Рома со Земан, но ќе видиме, можеби пријателските не се некое мерило, ама од 9 пријателски утакмици примивме 3 гола јас лично сега одбраната ја осеќам подобра, плус тимот физички е многу подготвен .. сепак првите неколку утакмици ќе ни дадат некоја слика за Рома :)
--- надополнето: 24 август 2012 во 12:48 ---
на прв поглед изгледа многу офанзивна тактикава и формацијава :pos::pos:
ea1ekm.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom