Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
па браво бе..
2 пенали недосудени за Милан
1 непостоечки пенал против Милан
го осакатија Балотели и Ел Шарави

Не бе на АЦ Пенал му се судат непостоечки пенали шо зборвите, немаше рака во 92, а успат Таљавенто можеше со чиста совест да суди уште барем 2 пенали за Фиорентина.

Според мене црвен немаше, првиот пенал за Фиорентина не беше, на Монтоливо требаше 2 жут да му се даде, и на крајот чист пенал за Милан ... Овие се грешките на судијата според мене ..

Ти ебам лигата саката кај што вакви судии како Таљавенто судат.
Какви судии таква лига,уште ќе пропаѓа сериа а не е ништо ова сеа што им се дешава и со фудбал и со земјата воопшто. Цели се чкарт.

Nisto ne se menuva..Nekoj vo liga sampioni,a nekoi so mladico Rochii vo potera za E.L

Хаххаха, Таљјавенто првиот пенал го свирна затоа што оној србинот ги помина сите како мали деца и ајде да му компензира малку за тоа, барем дриблинзите да не бидат за џабе :vozbud:... Инаку немаше врска првиот пенал. Вториот не го видов добро, ама страшно се изглупира Де Шиљо што тргна таму во ќошот да се обиде со старт да го запре Квадрадо. Првото не го гледав и затоа не можам да коментирам. А за играта со рака, не го заборавајте глупото правило за намерна/ненамерна и оддалеченоста од играчот кој шутира. Ај ќе видими малку покасно експертите од Италија што ќе кажат...

Дела Вале дал повеќе пари за Таљавенто :icon_lol: (Се шалам не скокајте како мајмуни)

jb7ubz.jpg

По којзнае кој пат се потврдува очајното судење во Сериа А . Од грешка во грешка, сакајки да надокнадат за првата, се влегува во синџир од грешки.. нека увезат судии од Германија,Шпанија друго чаре нема..

Epa jas komentirav prv za ovoj eban Tagliavento , sekogash koga sudi ovoj ima vakvi situacii , tenzi..

go mrazam covekot , bez razlika sto deneska e osteten Milan , ili Viola.

па браво бе..
2 пенали недосудени за Милан
1 непостоечки пенал против Милан
го осакатија Балотели и Ел Шарави
Точно дека Таљавенто е интераш ама единствена грешка му беше црвениот. Кажи ми кој е непостоечки пенал и кои пенали не ви ги свирна?

Точно дека Таљавенто е интераш ама единствена грешка му беше црвениот. Кажи ми кој е непостоечки пенал и кои пенали не ви ги свирна?
Сутлијаш горе има слика од 93 минута , чиста игра со рака и чист пенал за Милан беше тоа, да бидеме реални...

Балотели заработи жолт картон кој му е четврти и значи автоматска дисквалификација за следниот првенствен натпревар кој Милна го игра против Наполи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom