Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

@Boom Shaka Lakka, Да не те цитирам имаш долг пост.Како прво се што напиша се согласувам,но ме нервира тоа што навивачите на Јувентус овде ги третирате како една личност а реалноста е дека и помеѓу нас има многу различни мислења и не може ако некој фан на Јувен напише глупост да им се препишува на сите нели.Јас никаде не пишав дека не заслужено тепаше рома напротив одиграа дечките супер и си победија,нашиве не можеа да одат и апсолутно со ништо не заслужија да ги земат трите бода.Мене лично ме извади од такт стартот на Тоти не ради друго туку се виде дека за секунда се изгуби и афективно стартуваше со висок џон.исто така беше очигледно дека му беше жал и се му се извини на Пирло за тоа колку толку се извади..И за голот и формата на Тоти никој (а поготово не јас)не го оспорува тоа.Тоти е класа фудбалер и еден од причините зошто навивам за Италијанската репрезентација.Он заедно со Дел Пиеро на евро 2000 беа алфа и омега во селекцијата.Но муабетот ми е дека и самите сте свесни дека доколку не прави вакви испади Тоти би бил респектиран уште два пати повеќе одколку сега.

Како што пишав пред некој ден, јас на форумов си одговарам за своите напишани постови. Неможам јас да бидам во категорија ВИЕ ЈУВЕНТАШИТЕ ако на пример некој на некого му опцул мајка. Секој си размислува на свој начин, некој сака да трола, на некој толку му сече, некој е тврдоглав и си држи до својот став без отстапки, некој сака да се зафркава, некој да тера сеир на туѓа сметка, некој нормално да дискутира итн.Па друже зборував во глобала, ама пишав дека има исклучоци, Bianconero vero е пример за сите тука на форумот ... НО има некои како новодојдениот Mondonico кој се прави фин спрема сите, изиграва фер навивач, дискутира и го жали лошиот Интер, за моите постови вели како уште што немало да слушне на форумот, а тој всушност не го прочитал мојот пост, бидно вади цитат од него каде што спомнува збор кој го немам напишано .. сега неговиот тим е прв и затоа неговото понашање на форумот релакс, но ете јас пишав пост со мала доза на провокација и членот веднаш си го покажа вистинското лице и го направи мојот пост како глупост на кој тој неможе да си поверува
.
Не се секирај ти за нас.Против вас ќе обезбедиме лига на шампиониCiao Champions League!
Samo so nas igrate ko da vi e finale , ovoj Marketi sto protiv nas se i sesto brani , a vidi sea od ovoj polu amater sto bese vo Svajcaria pamtam pred nekoi godini EMEGHARA prima golovi.
Како што пишав пред некој ден, јас на форумов си одговарам за своите напишани постови. Неможам јас да бидам во категорија ВИЕ ЈУВЕНТАШИТЕ ако на пример некој на некого му опцул мајка. Секој си размислува на свој начин, некој сака да трола, на некој толку му сече, некој е тврдоглав и си држи до својот став без отстапки, некој сака да се зафркава, некој да тера сеир на туѓа сметка, некој нормално да дискутира итн.
После дуелот со Катанија каде Јуве победи нерегуларно (дури заслужи пораз) јас прв пишав во темава дека Катанија е оштетена. После дојде мечот со Џенова каде не беше досуден очигледен пенал за Јуве со што му беа скратени два бода (нормално доколку паднеше гол од пеналот) и дојдов тука со став дека Јуве е оштетен а добив одговор во стил "ти ли најде да збориш за судии". Па ако сум реален кога мојот тим добил помош зошто да не можем да пишам дека е оштетен кога тоа е очигледно? Ако некој им се сител на фановите на другите клубови додека плукале по Јуве за судиската помош со Катанија зошто јас да бидам поистоветен со него и да не смеам да зборам за судии кога Јуве е оштетен?
Абе уште одамна (пред некоја година) имав пишано дека Рома е еден од клубовите за кои не навивам а ги почитувам. Тоа не ми дава да го правам Тоти од гомно подоле. Можеби во тек на меч ќе го опцујам (зборам општо зошто стартот над Пирло не успеав да го видам) ама тоа нема да го смени моето целокупно мислење за него или за Рома како клуб.Друже, кажав има исклучоци, уште кога пишав "вие јувенташите" веднаш напоменав дека има исклучоци. Тебе дури те нагласив како пример за коректен фан.
За примерот кој го даде, се си е на место, ама ете како што гледаш некои работи неможат да се сменат тука, како мене некој ќе ме извади од контакт, така и тебе, како што јас се нервирам кога некој Тоти го прави подоле од гомно(а тој постигнал убав гол), така и ти ќе се нервираш кога ќе се пожалиш тука за некој судиска одлука против Јуве, а некој ти реплицира како ти треба да си ќутиш и дека твојот тим е криминален ... али веќе ќе пробам да не му се замарам, ќе осврнувам внимание само на оние кои што пишуваат реални постови
Абе уште одамна (пред некоја година) имав пишано дека Рома е еден од клубовите за кои не навивам а ги почитувам. Тоа не ми дава да го правам Тоти од гомно подоле. Можеби во тек на меч ќе го опцујам (зборам општо зошто стартот над Пирло не успеав да го видам) ама тоа нема да го смени моето целокупно мислење за него или за Рома како клуб.

Барав видео да се сетам убаво како Тоти го удри Пирло ама не најдов, ама можеби и Тоти не сакал така да испадне, барем мене ми изгледаше така(не велам дека сум во право) ...
па не само на Тоти туку на сите што се чаламат да им го дотера умот