Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома бе што прави ме чисто интересира. Добро е што даваат голови, пошо ако не ги биваше за тоа, у дубок минус ќе беа со дадени/примени. 22-19. Џабе имаат најдобар напад(со Јуве), кога одбранана им е СЕ НАЈБОЉЕ.

од форумов треба едно групно извинување да пратиме до раниери што го вреѓавме дека е најлош тренер на светот. земанландиа bitches ...

Рома се новост у Серија А,а богами и у модерниот фудбал :D

i da si ide od Juve nema da bide bez pari... if u know what i mean

Не реков тоа, реплицирав за карактерот :) со другар му Равел може се талентирани ама меѓу најпроблематичните беа :)

А тек уште не дошла зимата :love: Замисли колку ќе залади таму на крај на декември почеток на јануари :icon_lol:

луциден не обесувај многу и отварај тема да почнеме да се препуцаваме и да се тераме кај што не треба достоинствено ко што му доликува на дербито на италија

Погба си игра феноменално си ги користи шансите иако накај 65-70 мин малце згасна но сепак тоа сигурен сум е само поради миунтажата но ете се наметнува само се надевам дека нема да испадни како што предосеќам а тоа е да го продадат Видал за тешки пари и Погба да игра сепак ке порасни звер ке биди ама Видал е незаменлив и сакам да се пензионира во Јувентус :D ама тоа што јас сакам и ке биде во иднина е сосем различно се надевам дека ке остани.

Ке биде јако со Интер дербито стално паѓале утакмици не треба потценување не се лоши играат типичен италијански фудбал бар од она што сум го видел. А што се однесува до Милан дајте да си ја гледаме нашата работа ситење не ни треба тие си знаат што им афали и треба..

Како и да е супер партија :) после долго време конечно и ние да победиме крајните минути тоа го немаме направено од голот на Красич против Лацио ако не се лажам :)

луциден не обесувај многу и отварај тема да почнеме да се препуцаваме и да се тераме кај што не треба достоинствено ко што му доликува на дербито на италија

Таман да запалиме огинот и да се згрееме. Ќе заладува времево мајке ми:D

Што да се отвара бе се знае однапред резултатот :LOL:

Не реков тоа, реплицирав за карактерот :) со другар му Равел може се талентирани ама меѓу најпроблематичните беа :)
Примал Јуве секакви на терапија :icon_lol: Само кај некои резултатите беа видливи после заминување во друг клуб.

DeviAngel Не дај боже Видал да си оди, али се си мислам дека Погба е замена за Пирло, пошто човекот веќе е при крај со својата играчка кариера, башка Погба не е испилен има и за него време нема Конте одма во оган да го фрла ..

DeviAngel Не дај боже Видал да си оди, али се си мислам дека Погба е замена за Пирло, пошто човекот веќе е при крај со својата играчка кариера, башка Погба не е испилен има и за него време нема Конте одма во оган да го фрла ..

Недај боже имаме играч(Видал) светска класа кој е еден од најдобрите во светот во улогата која ја има ако не и најдобар (секако тука доаѓа гледиштето ама сепак е таму горе).

Знам дека Поли доаѓа во Јувентус во Јули тоа го потврди и претседателот на Сампдориа дека се оди како треба и дека најверојатно ке заврши таму дека му дале збор на Јуве е сега ке видиме тоа. Освен ако продолжи да игра Мароне како SW тогаш ...

Неможе Погба да игре цел натпревар не зајбавајте, ке има падови, а пак ако е стартер секоја утакмица, не не.
Има само 19 години, мора да тренира да се спрема уште, далеку е од Маркизо или Видал кои се 100% спремни за секаква утакмица, Погба има талент, се труди многу, али на све треба само време, и ке му дојде местото.

Како Парма репрезент во темава сакам да кажам дека сум задоволен со моменталното 6то место на табела (поточно делење на 5тото) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom