Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Napoli na mene ne mi se dopaga , so Insigne Behrami i drugi nema Skudetooooo more De Laurentiis .

И Кавани, Хамшик, и Пандев, Зунига, Инлер и уште неколку други :D

Неизвесно ќе биде, кој знае што ќе се издешава.

562916_452804714750912_1007500047_n.jpg

Па овие од Интер, само тоа им остана, да прават филмови дека некој од Јуве ќе лежи во затвор :pos:

Чудна работа маме му ебам ....2 пати ве судат и шутираат у Б лига ама вие 2 пати не сте криви , чичко морати и тетка галијани ве местат дека сте мн. јаки ....

Та нели имаше една изјава од Земан (поранешен тренер на јуве ко што знам) во врска со допинзите и местењата на јуве :)?

Чудна работа маме му ебам ....2 пати ве судат и шутираат у Б лига ама вие 2 пати не сте криви , чичко морати и тетка галијани ве местат дека сте мн. јаки ....

Та нели имаше една изјава од Земан (поранешен тренер на јуве ко што знам) во врска со допинзите и местењата на јуве :)?

Бодот со црвено : Незнам кога не суделе 2 пати, изгледа толку пратиш фудбал
Болдот со зелено : Нема да го објаснувам доволно е што си напишал дека ЗЕМАН БИЛ ТРЕНЕР НА ЈУВЕНТУС :vozbud::pos:

реков ко што знам :) Може сум грешка ...типот увек ми бил луд :D

Ja се извинуем , ве стаив по грешка и во скандалот од 1980 :P тогаш ваљда уште не ве знаеле какви сте :D

реков ко што знам :) Може сум грешка ...типот увек ми бил луд :D

Ja се извинуем , ве стаив по грешка и во скандалот од 1980 :P тогаш ваљда уште не ве знаеле какви сте :D

Тоа професорот ќе го прашаш, „Ние“ сме само примерни ученици. Сме го следеле примерот на професорот.:D

Disciplinary commission feel that plea bargain reached between Conte + Palazzi [3mth ban, 200k fine] isn't adequat. The FIGC has rejected Conte's lawyers offer of a 3 months ban because they consider it as too low. Maximum ban would be 6 months

Ahh FIGC znaeme deka site ste protiv Juve ama ne do ovaaa tocka..

Sepak da bese ziv Giovanni Agnelli ke bese druga rabota , ne e mozno ova be , da vi ebam mafijaskata anti-juve FIGC a so igraci na Juventus sekogas ste pobedile so reprezentacijata ..

CONTRO TUTTO E TUTTI . FORZA JUVENTUS

Ahh FIGC znaeme deka site ste protiv Juve ama ne do ovaaa tocka..

Sepak da bese ziv Giovanni Agnelli ke bese druga rabota , ne e mozno ova be , da vi ebam mafijaskata anti-juve FIGC a so igraci na Juventus sekogas ste pobedile so reprezentacijata ..

CONTRO TUTTO E TUTTI . FORZA JUVENTUS

errrrr

UEFA%2BEuro%2B2012%2BFinal%2BSpain%2B4-0%2BItaly%2BJuly%2B1.jpg

Доста се жалите, вака на Конте му се дава можност и без казна да помине.

pa da ti ibam napadot casano i baloteli gol nemozat da dadat i Kielini se povredi na pocetok posle pa i ust 5 dusi sse povredija i so 10 igraci igraa

errrrr

UEFA%2BEuro%2B2012%2BFinal%2BSpain%2B4-0%2BItaly%2BJuly%2B1.jpg

Доста се жалите, вака на Конте му се дава можност и без казна да помине.

Bravo za tebe i za ova Spanija sto od 2008 pocna da napravat nesto , kade bile porano ??

Zoff , Cabrini , Tardelli , Betegga , Baggio , Buffon , Del Piero , Scirea , .. dosta se za tebe ovie oti samo Alex i Gigi gi poznavas .. ima i mn mn drugi sto redovno napravile se i sesto.za.Italija a bile igraci na Juve.

Btw. Ne masakrira vo 2006 , sea sakaat pak so naivni stilovi , sakaat vojna , povelete SEA !!!

pa da ti ibam napadot casano i baloteli gol nemozat da dadat i Kielini se povredi na pocetok posle pa i ust 5 dusi sse povredija i so 10 igraci igraa

Можеби Матри требаше да влезе во игра, башка он ги реши и германците... oh wait :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
По мене ако играч или тренер на Јуве во ситуацијава добие макар и еден ден суспензија, веднаш треба да ги повлечат сите репрезентативци па FIGC нека го дува со нивната војна против Јуве!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom