Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Napoli na mene ne mi se dopaga , so Insigne Behrami i drugi nema Skudetooooo more De Laurentiis .
И Кавани, Хамшик, и Пандев, Зунига, Инлер и уште неколку други :D

Неизвесно ќе биде, кој знае што ќе се издешава.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па овие од Интер, само тоа им остана, да прават филмови дека некој од Јуве ќе лежи во затвор :pos:
Чудна работа маме му ебам ....2 пати ве судат и шутираат у Б лига ама вие 2 пати не сте криви , чичко морати и тетка галијани ве местат дека сте мн. јаки ....

Та нели имаше една изјава од Земан (поранешен тренер на јуве ко што знам) во врска со допинзите и местењата на јуве :)?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.139
Чудна работа маме му ебам ....2 пати ве судат и шутираат у Б лига ама вие 2 пати не сте криви , чичко морати и тетка галијани ве местат дека сте мн. јаки ....

Та нели имаше една изјава од Земан (поранешен тренер на јуве ко што знам) во врска со допинзите и местењата на јуве :)?
Бодот со црвено : Незнам кога не суделе 2 пати, изгледа толку пратиш фудбал
Болдот со зелено : Нема да го објаснувам доволно е што си напишал дека ЗЕМАН БИЛ ТРЕНЕР НА ЈУВЕНТУС :vozbud::pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
реков ко што знам :) Може сум грешка ...типот увек ми бил луд :D

Ja се извинуем , ве стаив по грешка и во скандалот од 1980 :P тогаш ваљда уште не ве знаеле какви сте :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
реков ко што знам :) Може сум грешка ...типот увек ми бил луд :D

Ja се извинуем , ве стаив по грешка и во скандалот од 1980 :P тогаш ваљда уште не ве знаеле какви сте :D

Тоа професорот ќе го прашаш, „Ние“ сме само примерни ученици. Сме го следеле примерот на професорот.:D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Disciplinary commission feel that plea bargain reached between Conte + Palazzi [3mth ban, 200k fine] isn't adequat. The FIGC has rejected Conte's lawyers offer of a 3 months ban because they consider it as too low. Maximum ban would be 6 months

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ahh FIGC znaeme deka site ste protiv Juve ama ne do ovaaa tocka..

Sepak da bese ziv Giovanni Agnelli ke bese druga rabota , ne e mozno ova be , da vi ebam mafijaskata anti-juve FIGC a so igraci na Juventus sekogas ste pobedile so reprezentacijata ..

CONTRO TUTTO E TUTTI . FORZA JUVENTUS

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ahh FIGC znaeme deka site ste protiv Juve ama ne do ovaaa tocka..

Sepak da bese ziv Giovanni Agnelli ke bese druga rabota , ne e mozno ova be , da vi ebam mafijaskata anti-juve FIGC a so igraci na Juventus sekogas ste pobedile so reprezentacijata ..

CONTRO TUTTO E TUTTI . FORZA JUVENTUS
errrrr

Доста се жалите, вака на Конте му се дава можност и без казна да помине.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
pa da ti ibam napadot casano i baloteli gol nemozat da dadat i Kielini se povredi na pocetok posle pa i ust 5 dusi sse povredija i so 10 igraci igraa

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
errrrr

Доста се жалите, вака на Конте му се дава можност и без казна да помине.
Bravo za tebe i za ova Spanija sto od 2008 pocna da napravat nesto , kade bile porano ??

Zoff , Cabrini , Tardelli , Betegga , Baggio , Buffon , Del Piero , Scirea , .. dosta se za tebe ovie oti samo Alex i Gigi gi poznavas .. ima i mn mn drugi sto redovno napravile se i sesto.za.Italija a bile igraci na Juve.

Btw. Ne masakrira vo 2006 , sea sakaat pak so naivni stilovi , sakaat vojna , povelete SEA !!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
pa da ti ibam napadot casano i baloteli gol nemozat da dadat i Kielini se povredi na pocetok posle pa i ust 5 dusi sse povredija i so 10 igraci igraa
Можеби Матри требаше да влезе во игра, башка он ги реши и германците... oh wait :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
По мене ако играч или тренер на Јуве во ситуацијава добие макар и еден ден суспензија, веднаш треба да ги повлечат сите репрезентативци па FIGC нека го дува со нивната војна против Јуве!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom