Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Доста бе брат, 30 титули имаме, ние ги измисливме ѕвездите на дресовите, Јуве кога освојуваше вие кај бевте и најдоброто од се, смајлито што намигнува;)
:facepalm:
Абе и ти и Чекич и Vody можете да ми се фатите за 30те титули што ги освоивме :icon_lol:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
2003 мислев не 2001 моја грешка

А со тој Сериа Б ми ги потековте веќе
Еве еден податок затебе, 1989 Милан РЕГУЛАРНО испадна во сериа б и има два пати играно таму во историјата, за разлика од Јуве кој беше испаднат насила

Немој барем за тој сериа б да тролаш молимте
Од кај ти е податоков баш ме интересира. Од познатата книга "Верувале или не факти на навивачите на Јувентус" да не го извади?

Таа 89 и наредната 90 Милан направи нешто што оттогаш не му успеало на ниеден клуб во Европа до ден денес.

С

сашенко

Гостин
Готово, официјално е за Монтоливо? Без пари? Епа ај честито ондак, овие за без пари шо доаѓаат најзверови испаѓаат на крај

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Од кај ти е податоков баш ме интересира. Од познатата книга "Верувале или не факти на навивачите на Јувентус" да не го извади?

Таа 89 и наредната 90 Милан направи нешто што оттогаш не му успеало на ниеден клуб во Европа до ден денес.
Нема врска, 81 и 82 беше можиш да си провериш;)

Молимте кажими шо напрај тогаш милан? Беше втор во сериа а?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

:eek:

Во ЛШ никој не успеал да ја одбрани титулата, а ако почнеме да копаме од почеток па до денес, многу тимови ја одбраниле.

1956/1960 Реал Мадрид - Ја одбранил колку? 4 пати одбранета, 5 пати освоена по ред? Или не се важи ова?
61-62 Бенфика - 2 години по ред.
64-65 Интер - 2 години по ред
71-73 Ајакс - 3 пати .........
74-76 БаерН - 3 пати .........
77-78 Ливерпул - 2 пати .........
79-80 Нотингем Форест - 2 пати .........
89-90 Милан - 2 пати .........

Се е тоа убаво за Милан, ама другпат провери убаво пред да искоментираш, те цитирам пак
не му успеало на ниеден клуб во Европа до ден денес.
Ова е исклуливо за цитираниот член, за никој друг. No offence!

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
istoto natprevaruvanje e ....ne se treskaj od zemja ziti se..zal mi e vaka koga gledam... ;)
хахаха абе другар ако гледаш така дека е истото натпреварување .... Реал Мадрид 5 пати со ред, Ајакс 3 пати, Баерн Минхен 3 пати со ред, Интер 2 пати.... можи има и други
далеку од то дека милан е единствен клуб на кој му успеало то ... не ме потценвај брат:icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
хахаха абе другар ако гледаш така дека е истото натпреварување .... Реал Мадрид 5 пати со ред, Ајакс 3 пати, Баерн Минхен 3 пати со ред, Интер 2 пати.... можи има и други
далеку од то дека милан е единствен клуб на кој му успеало то ... не ме потценвај брат:icon_mrgr:
ne rekov ja deka edinstven klub so mu uspealo...tuku deka e posleden klub na koj mu uspealo toa... ;)
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:25 ---
Абе и ти и Чекич и Vody можете да ми се фатите за 30те титули што ги освоивме :icon_lol:
28 ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom