Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
и ќе го добие колата !!!

Не вие ... Галиани ко МАГАРЕ. страв до 95 минута , КОПИЛЕТО ГНАСО многу ГРД е , СЕ ГЛЕДАА тоа имате СТРАВ , немате ни мотивација за ништо ... Утре вечер пак ВТОРИ вие.. И да... гледајте ШТО Е ФУДБАЛ.. милина бе да ја гледаш ЈУВЕ..

Во второ, двете сомнителни ситуации СИГУРНО беа офсајд!!! Мислам на моментот кога Неста направи пенал, раката и му беше крената затоа што бараше офсајд, кој што го имаше, и тоа многу видлив. Офсајд беше и тоа што се случи во финишиот, повеќе од метар беше во офсајд!!!
Второто беше чист офсакд, за првово ќе чекам видео :P
Беше офсајд, мада овој безврска ја затареска, немаше никаква намера да додаде. А дека сигнализирал Неста, тоа не сум сигурен баш :)
--- надополнето: 10 април 2012 во 23:04 ---
Плачем и тугујем аааааааааа.... :pos:
Ќе плачете и вие утре, во истово време :icon_mrgr:

Второто беше чист офсакд, за првово ќе чекам видео :P
Беше офсајд, мада овој безврска ја затареска, немаше никаква намера да додаде. А дека сигнализирал Неста, тоа не сум сигурен баш :)

Погледни убаво, па ќе мора да признаеш :P

утре да не си за Лацио ? :)

ха ха незнам воопшто како да ти го сватам прашањето :) .. јас не се ставив во ситуација да навивам за лацио 2010година кога со победа над Интер, Рома ќе се вратеше на првото место на табелата на 3-4 кола пред крајот на првенството, а камоли сега тоа да го направам, а и немам причина, во нормални услови утрешната утакмица би сакал да заврши нерешено, но сега ми треба пораз на лацио:D

Они со 13 повредени и состав во кој 5 играчи цела сезона не видоа топка нема ни тоа да го постигнат. :pos:

кога некои конечно ќе сфатат дека реалноста и плејстејшнот се две различни работи ?!

Во второ, двете сомнителни ситуации СИГУРНО беа офсајд!!! Мислам на моментот кога Неста направи пенал, раката и му беше крената затоа што бараше офсајд, кој што го имаше, и тоа многу видлив. Офсајд беше и тоа што се случи во финишиот, повеќе од метар беше во офсајд!!!

Тие ситуации чист офсајд, али во прво полувреме Therau кога даде гол не беше офсајд...

Не вие ... Галиани ко МАГАРЕ. страв до 95 минута , КОПИЛЕТО ГНАСО многу ГРД е , СЕ ГЛЕДАА тоа имате СТРАВ , немате ни мотивација за ништо ... Утре вечер пак ВТОРИ вие.. И да... гледајте ШТО Е ФУДБАЛ.. милина бе да ја гледаш ЈУВЕ..
Боже... :facepalm::facepalm:

Плакале не плакале следно коло и Џенова ќе ни даде 3 бода она помага на екипите од Милано. :icon_lol:

americas-next-top-model-miss-jay-controversy.gif

Следно коло и Џенова ќе ни даде 3 бода она помага на екипите од Милано. :icon_lol:

Ние ќе тепаме 3-2.Ќе биде 2-2 до 90 минута и тогаш ќе свирне непостоечки пенал за нас,за да пукнат душманите :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom