Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
АХААХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАА...добар си за да насмееш некого:pos::pos::pos: иначе немој да коментираш тука ти,подготово кога си за интер,барем немој оваа сезона:cuc:(човечево сфати го како да те молам :pos:)
И кажи ми зашто латиница пишуваш?!?!

иселеник е ... од нов зеланд пишува и нема кирилична подршка.

Зошто утакмициве викендов почнуваат во 18:30 и 21:00h?
Како и да е богато ќе е на телма, Милан - Фиорентина, Палермо - Јуве, Лацио - Наполи се за утре.

Зошто утакмициве викендов почнуваат во 18:30 и 21:00h?
Како и да е богато ќе е на телма, Милан - Фиорентина, Палермо - Јуве, Лацио - Наполи се за утре.

Велигден е за католичките земји.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Знаев дека некој миланез ќе се појави со глуп коментар,осеќав...иначе прифаќаме шали,барем јас прифаќам...само што и милан имаат освоено сериа Б,така да немаат потполно право да се исмеваат на ова

Што е најтрагично Милан 2 пати бил во сериа Б и ниеднаш не ја освоил ...

А уште по трагично е тоа што ти го раскажувал дедо ти пред спиење, а него прадедому му раскажувал.

Како не ја освоил бе? Милан има освоено Серија Б 2 пати кога бил во Серија Б.... Ама слика од трофејот како оваа

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

тешко да најдеш :icon_lol:

Како не ја освоил бе? Милан има освоено Серија Б 2 пати кога бил во Серија Б.... Ама слика од трофејот како оваа

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

тешко да најдеш :icon_lol:

Ќути брат едино во трофеи од Сериа Б сте подобри од нас :pos:

Ќути брат едино во трофеи од Сериа Б сте подобри од нас :pos:
Работата е во тоа што не ја освоиле ни кога биле таму. А што се однесува до дедовци, прадедовци, не сме 2076 година па осумдесетите години да се толку далеку за да мора некој прапредок да ни ги раскажува:). Иначе миланезите си ги бројат 7 титули во ЛШ и тогаш не ги консултираат дедото или прадедото ама за Серија Б им треба приказна од предците зошто тоа не го виделе. Како така бе?:)

Историја си е историја, битно биле у Серија Б. Еве ви го и тимот :vozbud: И не е многу далечна годината, 1980/81 и 1982/83, ко вчера да било :P

fb64e9e8a1ddadfbcdff2e47576d9799.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom