Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.922
- Поени од реакции
- 8.798
абе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ??
јбг кенциденција Аквилани асистент на два гола против РомаАбе Ogame ... кажи ми дека се зезаш ... ова за Аквилани повеќе ме погоди отколку споредбата на Тоти-Инзаги ... ај си викам, мал си па можеби не си го гледал толку Тоти на времето, ама како можеш да кажеш(мислам како дојде до заклучок ) по само 2 и пол месеца дека Аквилани игра подобро во Милан за разлика од она што го прикажа во Рома ?
Кога ќе направи ваква асистенција во Милан тогаш кажи слободно дека игра подобро кај вас
а јбг, коенциденција, ете се погодило против Милан
За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тотиабе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ??
овие двете, не вредат за онаајбг кенциденција Аквилани асистент на два гола против Рома
овие двете, не вредат за онаа
имаш нешто да кажеш ? повели ...
Имам бе брат, мислењето ти беше без врска, то е сеимаш нешто да кажеш ? повели ...
Пандев има освоено ЛШ....Арно знаеш треба да се криеш ЛШ каде вие???
ПС. Инзаги нема братучед судија да му дава пенали да шутира.
Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тоти
Кој бе, Калач за Тоти е кока-кола.За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тоти
Абе факт е дека Тоти беше одличен фудбалер со фудбалски квалитети , ама Пипо е нешто друго, нема некој фудбалски способности, незнае да додава добро, да шутира силно, не е брз ама пак е најдобар стрелец во ЛШ
Чудесија од играч!
Инзаги има освоено ЛШ и самиот е заслужен за тоа со 2 гола ако не беше он немаше ЛШ, размисли малку пред да пишеш нешто.Пандев има освоено ЛШ....
Роналдо нема освоено ЛШ...
Заклучок:Пандев е подобар од Роналдо феноменот!...ова е според твоја логика!
Мунтари има освоено ЛШ!
Фабрегас нема освоено ЛШ!
Заклучок:Мунтари е подобар и поквалитетен од Фабрегас!
сега сваќаш колкави глупости изнатреска...не ми е јасно како само фанови на Милан излегуваат вакви изроди..добро кога Панче вие е воџа во мкд што се очекува од останатите!
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:35 PM ---
Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!
Прегледај го приврзокот 36002
ЈБГ судбина
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:51 PM ---
Инзаги има освоено ЛШ и самиот е заслужен за тоа со 2 гола ако не беше он немаше ЛШ, размисли малку пред да пишеш нешто.
А ние едно време Љубе го мислевме мудар. Шала на страна фан клуб Милан е како школата на Ајакс.абе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ??
А вашио како школата на ТурновоА ние едно време Љубе го мислевме мудар. Шала на страна фан клуб Милан е како школата на Ајакс.
Многу јасно. За да влезат во вашиот треба да поминат 3 круга на квалификации и психолошки тест да положат за да можат достојно да ги претставуваат боите на МиланА вашио како школата на Турново