Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе факт е дека Тоти беше одличен фудбалер со фудбалски квалитети , ама Пипо е нешто друго, нема некој фудбалски способности, незнае да додава добро, да шутира силно, не е брз ама пак е најдобар стрелец во ЛШ :D

Чудесија од играч!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Абе Ogame ... кажи ми дека се зезаш ... ова за Аквилани повеќе ме погоди отколку споредбата на Тоти-Инзаги :) ... ај си викам, мал си па можеби не си го гледал толку Тоти на времето, ама како можеш да кажеш(мислам како дојде до заклучок ) по само 2 и пол месеца дека Аквилани игра подобро во Милан за разлика од она што го прикажа во Рома ?
Кога ќе направи ваква асистенција во Милан тогаш кажи слободно дека игра подобро кај вас ;)
а јбг, коенциденција, ете се погодило против Милан :D
јбг кенциденција Аквилани асистент на два гола против Рома :pos:
9 натпревари 6 асистенции 1 гол 16 шутеви само за сериа а, btw оде му играта со шампионски играчи :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арно знаеш треба да се криеш :pos: ЛШ каде вие??? :rolleyes:
ПС. Инзаги нема братучед судија да му дава пенали да шутира. ;) :D
Пандев има освоено ЛШ....
Роналдо нема освоено ЛШ...
Заклучок:Пандев е подобар од Роналдо феноменот!:D...ова е според твоја логика!

Мунтари има освоено ЛШ!
Фабрегас нема освоено ЛШ!
Заклучок:Мунтари е подобар и поквалитетен од Фабрегас!

сега сваќаш колкави глупости изнатреска...не ми е јасно како само фанови на Милан излегуваат вакви изроди..добро кога Панче вие е воџа во мкд што се очекува од останатите!
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:35 PM ---
За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тоти :pos:
Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Абе факт е дека Тоти беше одличен фудбалер со фудбалски квалитети , ама Пипо е нешто друго, нема некој фудбалски способности, незнае да додава добро, да шутира силно, не е брз ама пак е најдобар стрелец во ЛШ :D

Чудесија од играч!
superpippo.jpg

ЈБГ судбина :icon_lol:
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:51 PM ---
Пандев има освоено ЛШ....
Роналдо нема освоено ЛШ...
Заклучок:Пандев е подобар од Роналдо феноменот!:D...ова е според твоја логика!

Мунтари има освоено ЛШ!
Фабрегас нема освоено ЛШ!
Заклучок:Мунтари е подобар и поквалитетен од Фабрегас!

сега сваќаш колкави глупости изнатреска...не ми е јасно како само фанови на Милан излегуваат вакви изроди..добро кога Панче вие е воџа во мкд што се очекува од останатите!
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:35 PM ---

Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!
Инзаги има освоено ЛШ и самиот е заслужен за тоа со 2 гола ако не беше он немаше ЛШ, размисли малку пред да пишеш нешто. :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
А вашио како школата на Турново :LOL:
Многу јасно. За да влезат во вашиот треба да поминат 3 круга на квалификации и психолошки тест да положат за да можат достојно да ги претставуваат боите на Милан:rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom