Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.936
- Поени од реакции
- 8.833
абе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ?? ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
јбг кенциденција Аквилани асистент на два гола против РомаАбе Ogame ... кажи ми дека се зезаш ... ова за Аквилани повеќе ме погоди отколку споредбата на Тоти-Инзаги... ај си викам, мал си па можеби не си го гледал толку Тоти на времето, ама како можеш да кажеш(мислам како дојде до заклучок ) по само 2 и пол месеца дека Аквилани игра подобро во Милан за разлика од она што го прикажа во Рома ?
Кога ќе направи ваква асистенција во Милан тогаш кажи слободно дека игра подобро кај вас
а јбг, коенциденција, ете се погодило против Милан![]()
За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тотиабе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ??![]()
овие двете, не вредат за онаајбг кенциденција Аквилани асистент на два гола против Рома
овие двете, не вредат за онаа![]()
имаш нешто да кажеш ?
Имам бе брат, мислењето ти беше без врска, то е сеимаш нешто да кажеш ?повели ...
Пандев има освоено ЛШ....Арно знаеш треба да се криешЛШ каде вие???
ПС. Инзаги нема братучед судија да му дава пенали да шутира.![]()
![]()
Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тоти![]()
Кој бе, Калач за Тоти е кока-кола.За Александар Кировски и Абиати е подобар од Тоти![]()
Абе факт е дека Тоти беше одличен фудбалер со фудбалски квалитети , ама Пипо е нешто друго, нема некој фудбалски способности, незнае да додава добро, да шутира силно, не е брз ама пак е најдобар стрелец во ЛШ
Чудесија од играч!
Инзаги има освоено ЛШ и самиот е заслужен за тоа со 2 гола ако не беше он немаше ЛШ, размисли малку пред да пишеш нешто.Пандев има освоено ЛШ....
Роналдо нема освоено ЛШ...
Заклучок:Пандев е подобар од Роналдо феноменот!...ова е според твоја логика!
Мунтари има освоено ЛШ!
Фабрегас нема освоено ЛШ!
Заклучок:Мунтари е подобар и поквалитетен од Фабрегас!
сега сваќаш колкави глупости изнатреска...не ми е јасно како само фанови на Милан излегуваат вакви изроди..добро кога Панче вие е воџа во мкд што се очекува од останатите!
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:35 PM ---
Кога кажа Инзаги подобар од Месси дека бил ми дојде за плачење..не ми се верува какви се луѓе постојат!
Прегледај го приврзокот 36002
ЈБГ судбина
--- надополнето: Nov 13, 2011 4:51 PM ---
Инзаги има освоено ЛШ и самиот е заслужен за тоа со 2 гола ако не беше он немаше ЛШ, размисли малку пред да пишеш нешто.![]()
А ние едно време Љубе го мислевме мудар. Шала на страна фан клуб Милан е како школата на Ајакс.абе овој се зеза со нас ... @Pato007, ти ли си ??![]()
А вашио како школата на ТурновоА ние едно време Љубе го мислевме мудар. Шала на страна фан клуб Милан е како школата на Ајакс.
Многу јасно. За да влезат во вашиот треба да поминат 3 круга на квалификации и психолошки тест да положат за да можат достојно да ги претставуваат боите на МиланА вашио како школата на Турново![]()