Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
после шамарењето во саботата само ова ти текна откако го преспа вчерашниот ден ??
Не го преспав уопште - да ти кажам право и доста добар ден ми беше на финансиски план - а и нема зашто да го преспијам - Ако не си приметил , вие сте тимот кој има комплекси од нас а не обратно ...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Не го преспав уопште - да ти кажам право и доста добар ден ми беше на финансиски план - а и нема зашто да го преспијам - Ако не си приметил , вие сте тимот кој има комплекси од нас а не обратно ...
ма даааај опушти се......џабе ќе се нервираш и ќе си ја фрлаш младоста по твојот миленик Интер допрва,затоа што нели СЕ си се враќа на свое место во Серија А,се надевам ќе го скрати времето на земање на титула,на пример на 10 години......

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.282
Несфатливо ми е кога некој кој во тајтлот има напишано Bilan Merda, разговара за комплекси. :pos:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Несфатливо ми е кога некој кој во тајтлот има напишано Bilan Merda, разговара за комплекси. :pos:
Или пак ЈуБе, за некого да го навредиш мораш да имаш комплекс не туку така да навредуваш :pos:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Остајте го човекот сега 8,5 години ќе чекале титула...тоа и за славење е:)Комплексаш невиден,се пуваа се палеа сеа испаѓаат од лига нигде ги нема....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мило ми е што придонесувам со моите постови љубовта меѓу навивачите на билан и јубе да расте !

Поштуем !

пс:Не , не ...немате комплекси .....Ќе навивам за Милан али Интер да изгуби и обратно ...хаха

Не дај боже Жозе да реши да се врати - колективни самоубиства ќе правите ....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.493
Поени од реакции
14.939
Мило ми е што придонесувам со моите постови љубовта меѓу навивачите на билан и јубе да расте !

Поштуем !

пс:Не , не ...немате комплекси .....Ќе навивам за Милан али Интер да изгуби и обратно ...хаха

Веќе се убивме после овој твој пост... од смеење, се разбира...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255

Поштуем !

:pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Моментално нив Господ не ги спасува, не пак Жозе.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458

Поштуем !

:pos::tapp: :vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Овој Деко II Драго е легенда, се гледа дека е голема конкуренција на нашиот Панче Малдини, можат и заедничка емисија да направат :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.467
Пошо глеам не приметувате :P

У беднава лига Интер со 2000000 порази е САМО - 11 од првиот кој што има 4 дерби утакмици по ред ...

Е сеа да победи Интер (а нема) на 4 утакмици а јуБе да киксне на 4(а нема :) ) се мењаат стварите ... :)

Just saying ....

пс: Б-Комплексче едно да си кркнете ;)
ппс: Пак стајте ја сликата од типката шо плаче (зашо освојуваат нешо шо е непознато за вас)

Али ок е , веруем дека истата би плачела и серија Б да освоиме ........некад :)))
Побогу човеку, види си го тајтлот, па и усернејмот ти беше Милан Мерда и ти најде овде комплексчиња да ми збориш.
Па сите комплекси да се уништат на светот од тебе новиот ќе го извадат :pos:

За болдот, мислим дека заборави дека се изиграни само 9 кола :pos: :pos: не баш нешто со што моеш да се фалиш !! :pos:

Или сакате да ви позајмимо некој скаут ?? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom