- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 2.430
- Поени од реакции
- 723
Не го преспав уопште - да ти кажам право и доста добар ден ми беше на финансиски план - а и нема зашто да го преспијам - Ако не си приметил , вие сте тимот кој има комплекси од нас а не обратно ...после шамарењето во саботата само ова ти текна откако го преспа вчерашниот ден ??
ма даааај опушти се......џабе ќе се нервираш и ќе си ја фрлаш младоста по твојот миленик Интер допрва,затоа што нели СЕ си се враќа на свое место во Серија А,се надевам ќе го скрати времето на земање на титула,на пример на 10 години......Не го преспав уопште - да ти кажам право и доста добар ден ми беше на финансиски план - а и нема зашто да го преспијам - Ако не си приметил , вие сте тимот кој има комплекси од нас а не обратно ...
Несфатливо ми е кога некој кој во тајтлот има напишано Bilan Merda, разговара за комплекси.Не го преспав уопште - да ти кажам право и доста добар ден ми беше на финансиски план - а и нема зашто да го преспијам - Ако не си приметил , вие сте тимот кој има комплекси од нас а не обратно ...
Или пак ЈуБе, за некого да го навредиш мораш да имаш комплекс не туку така да навредувашНесфатливо ми е кога некој кој во тајтлот има напишано Bilan Merda, разговара за комплекси.![]()
Веќе се убивме после овој твој пост... од смеење, се разбира...Мило ми е што придонесувам со моите постови љубовта меѓу навивачите на билан и јубе да расте !
Поштуем !
пс:Не , не ...немате комплекси .....Ќе навивам за Милан али Интер да изгуби и обратно ...хаха
Не дај боже Жозе да реши да се врати - колективни самоубиства ќе правите ....
тажен си ...Веќе се убивме после овој твој пост... од смеење, се разбира...
Мило ми е што придонесувам со моите постови љубовта меѓу навивачите на билан и јубе да расте !
Поштуем !
пс:Не , не ...немате комплекси .....Ќе навивам за Милан али Интер да изгуби и обратно ...хаха
Мило ми е што придонесувам со моите постови љубовта меѓу навивачите на билан и јубе да расте !
Поштуем !
весел си...тажен си ...
Побогу човеку, види си го тајтлот, па и усернејмот ти беше Милан Мерда и ти најде овде комплексчиња да ми збориш.Пошо глеам не приметувате
У беднава лига Интер со 2000000 порази е САМО - 11 од првиот кој што има 4 дерби утакмици по ред ...
Е сеа да победи Интер (а нема) на 4 утакмици а јуБе да киксне на 4(а нема) се мењаат стварите ...
Just saying ....
пс: Б-Комплексче едно да си кркнете
ппс: Пак стајте ја сликата од типката шо плаче (зашо освојуваат нешо шо е непознато за вас)
Али ок е , веруем дека истата би плачела и серија Б да освоиме ........некад))