- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Џенова-Интер е откажана поради невремето ....
и јас, на 1000-че да дуплирам^ и тоа е една причина, ама и добри пријатели се со џенова, може да се случи да пуштат.
Барем за викендов ми изгледаше како сигурна двојка.
Рома ја планирам за двојче
Секогаш сме се мачеле со овие опраниве, последниве две години дома не ги имаме победено, на гости едвај.на Милан ќе му биде мнооогу тешко против Катанија, памтите ми зборот
Па богами Интер го зафати големо невреме а и температурите се ниски, -11Џенова-Интер е откажана поради невремето ....
оваа заебанција му досади дури и на господ... сериозно дај малку покреативниПа богами Интер го зафати големо невреме а и температурите се ниски, -11
15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен преносзначи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?
Од кога постои форумов ние јувенташите не бевме во можност да ја користиме оваа заебанција. Сега се нашите моменти, имај малку од малку разбирање.оваа заебанција му досади дури и на господ... сериозно дај малку покреативни
значи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?
Уплати точен резултат 1:0, гол во 38’, стрелец Ди Натале.15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен пренос
На претходната страна ставив кој ќе ги даваат дирекно инаку не се секирај ние ќе одиме на телма.оваа заебанција му досади дури и на господ... сериозно дај малку покреативни
значи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?
Друже кој месец е кај вас ?15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен пренос
Каснат они една недела ...хаха, епа така пишува на сајтот на телма
Една страна поназад врати се.И сеа, нема нешто најава која ќе иде?