Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Само јас гледам пола слика дома на ова мини телевизорче или сите така гледате?

Добар ЈУве посебно во одбрана се топ уште да влезе еден од Елиа и Краич и ќе биде уште појак знаев дека Конте е добр тренер

Добро е сега не лични уште на првиот официјален натпревар на новиот стадион да се прави ајвар на трибините:D..кога ќе дојди некаде времето кај ноември-декември тогаш пиперките ќе бидат посвежи и таман ќе бидат за ајварче и + сирење да си донесат од дома:D...шала на страна, одлична игра на Јувентус и ветувачки старт за оваа екипа!

Јуве одлични беа денеска.Ако продолжат вака да се борат на теренот и да трчаат ке биде добра сезона за нив ова.

Среќа Рома што се " откажаа од Лига европа " иначе денес 3 ќе примеа . Вака сконцентрирани се само на Серија А и ќе губат со по 2 разлика

Леле Рома..

tumblrln1x.gif

Гледав до полувреме, може се закануваа ама пак не ми стоеше дека ќе дадат гол, ко муви без глави беа, мислев 0:0 дека ќе заврши. Сега пуштам пак и гледам 0:2 :tapp: Сфаќам дека е прво коло ама Каљари FFS и дома дури. Еве гол, Де Роси, закаснета реакција :)

Среќа Рома што се " откажаа од Лига европа " иначе денес 3 ќе примеа . Вака сконцентрирани се само на Серија А и ќе губат со по 2 разлика
Еден разлика е, појаки се од тој што мислиш :pos:

Не ми беше јасно и мене, коефициентот од 1,30 за Рома, се дигна на 1,75, а додека за Каљари многу падна, зборам за резултати.
И мене ми смрдеше нешто, незнам зошто така. Рома. : /

Дечко ти која утакмица ја глеаше ??
За која среќа збориш ?
Палермо-Интер ја гледав. Интер да немаа среќа, 5 гола ќе примеа.
Oh, wait. Ти пошо си поназад со времето некој час, тоа треба да го видиш за околу 5 часа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom