Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Камерманот ја губеше топката посебно во второ полувреме...
Преносот треба да оди во формат 16:9 како лани што им беше.За преносот мислам дека Телма е крива а не камерманот. Тие ја имаат развлечено сликата и се скратени неколку сантиметри во ширина. Бар според мене...
Тоа е 100% . Камерите со кој го пренесуваат мечот се за HD сигнал затоа и сликата е развлеченаЌе проверам следниот пат, ќе пуштам и ТВ и стрим...
Пејо прекрсти се пред слика на тој ќориот заури пред да си легнеш, друго не ти личи ништо да прокоментираш за вечерване знам колку приметивте, ама преносов беше кататрофа. Ко само една камера да имаше и даваше само шестнаесетник, средина на терен скоро и да не покажаа.
Ко преносине од Хедис лига на времето беше
За утакмицава, ништо ново кога ќе види човек, Лацио е уште провинцијалска бункер- екипа и догодина пак ќе ја видиме во Скопје пошто таквите екипи не играа Лига Шампиони.
Јас незнам вие во кого ќе се крстите во случај и тој заури да ви се повреде ?Пејо прекрсти се пред слика на тој ќориот заури пред да си легнеш, друго не ти личи ништо да прокоментираш за вечерва
Аман бе Слован пола играч купивте одма бачило со урдата да се правело. Али ај веќе кога инсистираш и се осеќаш запоставен...Јас незнам вие во кого ќе се крстите во случај и тој заури да ви се повреде ?
Го посакуваме Неста во вторник.Неста многу лошо игра ..
Ко што пишав и во ф.к. Милан на Неста таква утакмица му се случува еднаш на 5 години,така да мислам дека со вас ќе биде одличен како секогаш.Го посакуваме Неста во вторник.