¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
nesto gledam rezultati na livescore, inter 3 primil od Napoli. Jas ocekuvav 10.
sto ubavo vaka, ni gledam ni se zamaram.
sto ubavo vaka, ni gledam ni se zamaram.
Има фанови и на репрезентацијата (покрај нашата мак.)А што ве боли к*рот вас за репрезентацијата на Италија, и кој колку играчи има?
Вие навивате за клубовите ваши или репрезентацијата?
Сеа да не изглумам ја модератор на форумов, али ова Тема нема врска со репрезентацијата на Италија, (составот или играчите), и доста го мерите кај што не ви е местото.Има фанови и на репрезентацијата (покрај нашата мак.)
Да посебна прича сме. Најдобри сме.Јас сум изгорен за Италијанска репрезентација и Јувентус.Иам другари за Милан и тие се исто запалени по Италија.Мислам едното без другото не иде,нели?А интерашите се посебна прича
Па нели Јуве ги зима најдобрите италијански играчи, таа година Липи играше со Пепе, Јакинта, Буфон, Киелини, Маркизио, Кваљарела ( кој подоцна во летото отиде во Јуве ) ...Интер освојува ЛШ 2010 година. Потоа иде светското и гледаш нема играчи од европскиот шампион. И на крај Јуве и Милан биле криви што Италија не успеала на СП.
го вртите муабетот - вам ви беше криво што Интер нема репрезентативци и кривци за неуспехот ги посочивте фудбалерите кои беа избрани од селекторот кој имал Его,а додека Касано и Балотели се овчички,наивни,невини......ае Касано се смири пред првенството,излеа му се присака да изигра,па беше примерен,значи си игра топло-ладно за што воопшто не може да му се замери на Липи,ама Балотели од кога заигра за првиот тим на Интер се покажа во вистинско светло за каков темперамент се работи,Липи ниту тренирал ниту ќе тренира такви скотови ако воопшто се врати на фудбалотПа нели Јуве ги зима најдобрите италијански играчи, таа година Липи играше со Пепе, Јакинта, Буфон, Киелини, Маркизио, Кваљарела ( кој подоцна во летото отиде во Јуве ) ...
Незнам каква врска има Интер со италијанската репрезентација, Интер не прават тим за да Италија освои светско, Интер е една екипа од 20те во првенството, тука се Рома, Милан, Јувентус, тим кој последниве 3 години над 100 милиони евра дадe за трансфери, повеќе и од Милан-Интер-Рома заедно ...
Или Интер се криви што според Липи Јакинта беше материјал за репрезентација, а не Џузепе Роси, или Интер се криви што Липи имаше нарушени односи со Касано па затоа не го зема во репрезентација, неговото Его пред Се беше ставено.
Ма и со тој состав, и со Јакинта у напад, беа кадарни ако ништо друго, Нов Зеланд да го победат, али Интер и за тоа се криви.
Да, знам, нема никаква логика.
Соочете се со фактот дека италијанското тоне не ради Интер, туку ради тоа што дојдоа времиња кога и ПСЖ финансиски стојат нездраво и си дозволуваат играчи ко Пасторе а во иднина кога ќе се пласираат во ЛШ можеме да претпоставиме само колку ќе фрлат у тек на лето. Со даночната политика во Италија, жабарите ќе трошат се помалку и помалку и ко капак на Се ќе им се убаци и фифа фер плеј финансиското правило, а убаво викаат, колку пари толку музика, башка и со тие конзервирани стадиони дефакто не можат да имаат асална иднина, убаво рече Галијани, Франција сега ќе организира европско, ќе ги модернизира стадионите па многу лесно ќе го поминат и Калчото кое тоне ли тоне.
п.с. А и да инвестира Интер во италијанските фудбалери, па на времето Парма ги извади Буфон и Канаваро, сега кој да се купи ? Да инвестираа Интер во италијанските фудбалери ( они повеќе се сконцентрирани на вадење на жабари од младинските погони ), прашање е дали од групи ќе излегоа во ЛШ, сигурно нема со Јакинта и Пепе да го освојат тоа натпреварување.
Ти добар ли си бе? На кој му е крив што Интер нема репрезентативци?го вртите муабетот - вам ви беше криво што Интер нема репрезентативци и кривци за неуспехот ги посочивте фудбалерите кои беа избрани од селекторот кој имал Его,а додека Касано и Балотели се овчички,наивни,невини......ае Касано се смири пред првенството,излеа му се присака да изигра,па беше примерен,значи си игра топло-ладно за што воопшто не може да му се замери на Липи,ама Балотели од кога заигра за првиот тим на Интер се покажа во вистинско светло за каков темперамент се работи,Липи ниту тренирал ниту ќе тренира такви скотови ако воопшто се врати на фудбалот
кој и да беше селектор немаше да направи ништо,зошто Италија нема ни што да понуди последниве неколку години,ете Прандели сега засега добро се држи,но далеку е тој тим од тој што се креираше до 2006та,со маестралнитеТоти,Дел Пиеро,Неста,Канаваро,Замброта,Пирло,Буфон
Италијанска лига-кршПремиер Лига- врв
Англиска репрезентација- монти пајтон
Холандска Лига- ужас
Холандска репрезентација-финалист
муабетов овде-0
Англиските играчи сигурно не ја прават ВРВ лигата. Милнер, Џонсон се на клупа во Сити , а играат за Англија.Премиер Лига- врв
Англиска репрезентација- монти пајтон
Холандска Лига- ужас
Холандска репрезентација-финалист
муабетов овде-0
Кхм...Црнотели измислен за Матри мало сутра,коа ќе дае тоа циганот по 20 гола у сезона да ми се јавиш.Матри е поим за него и у понашање и у фудбал."Такви муабети прават некои кои се подолго време без трофеј",сакаш да кажеш нешто со ова?Ти добар ли си бе? На кој му е крив што Интер нема репрезентативци?
Јас навивам за Холандија, иако сум голем фан на Интер. Незначи ако мојот омилен тим игра во Италијанска лига, дека ја автомаски ќе навивам за таа земја. Потоа Балотели е измислен за вашите Јакинта/Амаури/Матри заедно, иако е пола човек (читај нема мозок).
Никој не го врти муабетот, просто мене како навивач на Интер, не ме интересери кој за која репрезентација игра. Значи единствено што ме интересира е успехот на мојот омилен клуб. Ја не се замарам со глупости, кој играч за која репрезентација игра... Такви бош муабети прават само тие што долго време се без трофеј и тоа им е единсвена причина за некаквo оправдување, или па некои детишта од по 13-14 години.