- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.289
нема потреба од нова тема,само нека ја преправат во Серија А
сликава кажува се мислам за судењево,нема потреба понатаму да се дискутира.
и по потреба местел утакмици со сиена и по потреба ќе го казнат за тоапорано се местело за титула,сега се мести за пари.....местенки имало и ќе има,е сега прашање е дали фудбалер ќе го направи од личен интерес или под присила од некого
овде може да се дискутира или обвинува за нечија кариера,додека дотичната личност до крајот на животот ќе го помине на јахти и скапи хотели.....
иначе сигурен сум дека Конте одлично мести - успешна трансформација од 4-4-2,4-3-3,3-5-2 по потреба и освојува Серија А
Vo Italija oni sproveduvaat istragi, ko i vo Turcija sto sproveduvaat, nema veze ova so UEFA i ostanatite, sve e do nacinot na koj funkcionira zemjata ali realno, zabaruve ova pocnaa apla ocigledno da go pravat pa reakcijata e neizbezna. Inaku sekade se mesti, samo nekade toa e minimizirano nekade ne, zabarive spagaat vo vtorava grupa.Kaкви казни бе.... кога ќе почна да казнуваат во Португалија Франција Швајцарија ете и ситници како Германија Англија Шпанија... неможе секогаш Италија да го јаде дебелиот крај
Погледните ги Лацио, Џенова и Наполи колку сомнителни натпревари имаат.
Сосе таа во 1968, 3 би требало да има. Ама тогаш во војска бил баш тој период и испуштил.
Сосе таа во 1968, 3 би требало да има. Ама тогаш во војска бил баш тој период и испуштил.
Него сликава е напраена од некој миланез што не можеа да спие шо Гигс го пројде Малдини во настапи, гарант![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако беНекој со вишак кафе у него... ко мене))) Нема везе уживајте, дојдов на темава колку да ме има само на последниве страни
![]()