Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
нема потреба од нова тема,само нека ја преправат во Серија А

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
сликава кажува се мислам за судењево,нема потреба понатаму да се дискутира.​

чек чек малку .... дали те разбрав добро (колку што е можно тоа нели зошто ти самиот веројатно не се разбираш се надевам не е ништо сериозно)

нели палаци е човекот кој до лани ви беше херој , единствениот чесен човек во италија. нели кога рече дека има докази дека интер местел и морати стои позади калчополи ... обид подеднакво трагичен/смешен како и сите обиди на јувентус да се омаловажи интер. сега и тој не ви чини .... прво морати и палаци , па палаци би добар сега галијани и палаци ви се криви , па едно време судиите ви се криви па бојкотират пресови па судиите ви ја даваат титулата на тацна па наеднаш се луѓе кои прават грешки ( ко некои шизофреничари сте скраја да е секој ден различно расположение и однесување , или може сте на некоја дрога ако е така дајте и јас да пробам). цело време некој друг ви е крив (морати галијани берускони моџи хитлер папата бранко грујо амди бајрам) никако да да сфатите дека сами сте си криви местевте .... заслужено ве казнија , конте и пепе ги сакаа да ги кријат другарчињата додека местат ако е така ќе ги казнат , бонучи местел ако е виновен ќе го казнат ... истото и важи и за ранокија и за паласио и за мудингај.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
порано се местело за титула,сега се мести за пари.....местенки имало и ќе има,е сега прашање е дали фудбалер ќе го направи од личен интерес или под присила од некого

овде може да се дискутира или обвинува за нечија кариера,додека дотичната личност до крајот на животот ќе го помине на јахти и скапи хотели.....

иначе сигурен сум дека Конте одлично мести - успешна трансформација од 4-4-2,4-3-3,3-5-2 по потреба и освојува Серија А

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
порано се местело за титула,сега се мести за пари.....местенки имало и ќе има,е сега прашање е дали фудбалер ќе го направи од личен интерес или под присила од некого

овде може да се дискутира или обвинува за нечија кариера,додека дотичната личност до крајот на животот ќе го помине на јахти и скапи хотели.....

иначе сигурен сум дека Конте одлично мести - успешна трансформација од 4-4-2,4-3-3,3-5-2 по потреба и освојува Серија А
и по потреба местел утакмици со сиена и по потреба ќе го казнат за тоа :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Kaкви казни бе.... кога ќе почна да казнуваат во Португалија Франција Швајцарија ете и ситници како Германија Англија Шпанија... неможе секогаш Италија да го јаде дебелиот крај

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Kaкви казни бе.... кога ќе почна да казнуваат во Португалија Франција Швајцарија ете и ситници како Германија Англија Шпанија... неможе секогаш Италија да го јаде дебелиот крај
Vo Italija oni sproveduvaat istragi, ko i vo Turcija sto sproveduvaat, nema veze ova so UEFA i ostanatite, sve e do nacinot na koj funkcionira zemjata ali realno, zabaruve ova pocnaa apla ocigledno da go pravat pa reakcijata e neizbezna. Inaku sekade se mesti, samo nekade toa e minimizirano nekade ne, zabarive spagaat vo vtorava grupa.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сосе таа во 1968, 3 би требало да има. Ама тогаш во војска бил баш тој период и испуштил.

Него сликава е напраена од некој миланез што не можеа да спие шо Гигс го пројде Малдини во настапи, гарант :D :D :D :D :D :D :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Сосе таа во 1968, 3 би требало да има. Ама тогаш во војска бил баш тој период и испуштил.

Него сликава е напраена од некој миланез што не можеа да спие шо Гигс го пројде Малдини во настапи, гарант :D :D :D :D :D :D :D
(y) до тоа е гарант.... :) неможе да спие пошо не освоил малдини многу титули во лига на шампиони...само 5.....:) не се многу ....:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немаше да прави слика иначе :свиркам:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.724
Поени од реакции
22.872
Ilumious ако одиме по таа логика, и првата слика ја правел некој фан на Јунајтед кој не може да спие заради некоја причина. :D :P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некој со вишак кафе у него... ко мене :)))) Нема везе уживајте, дојдов на темава колку да ме има само на последниве страни :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Некој со вишак кафе у него... ко мене :)))) Нема везе уживајте, дојдов на темава колку да ме има само на последниве страни :D
ако бе :D Не се љутиме ние....убаво е вака повеќе да има :D па неможе сите исто да мислиме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom