Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
замисли обратна ситуација да беше милан шампион немаше овде сите да го дрвиме за пеналите ? и шинтеристи и јубенташи + манчестерци кои ти доаѓаат ко бонус кога се хејта милан ?

И Арсеналовци :D
--- надополнето: 1 јули 2012 во 16:52 ---

Проектот во Сампдорија за експресно враќање у втората лига започнува ! :pos:

Проектот во Сампдорија за експресно враќање у втората лига започнува ! :pos:

ти не знаеш дека кога се врати роки насите му ги скрши кичмите :pos:

респект малку,како играч и репрезентативец има дадено голем допринос за италијанскиот фудбал,е сеа за тренер е тапа,најдобро е да си фати некое коментаторско место во некоја ТВ..........

^Абе нека проба уште една сезона бе,а и на Самп. нема да им се слоши ако испаднат пак :pos::pos:

Е после пошо Калински ќе идел у пензија ќе го бутнеме со Панчев да коментираат заедно :D

"Да, Среќа" :icon_lol:
tumblr_m3d7e6uTrE1qbjz3p.png

Поставено е како вест, а не како провокација или што ти ја знам таму.

Го виде некој ова?
A ziti sve koj e mediumov ? Nekoj relevanten medium izvestil za ova ? Vakva slika ja na paint mozam da editiram, taka ide zborot, daj nekoj drug porelevanten izvor, ova normalno deka nikoj ne go videl zasto retko koj posetue sranje mediumi ko ovoj sto si go postavil tuka. Nit izvor stavile od kade im e vesta nit nisto, a sigurno za ova ako nisto drugo, GDS ke izvestea, ko najprodavani vo Italija, ili Tuttosport.

Daj link od nekoj takvi, ako ne te mrzi, i ako ima voopsto.

A ziti sve koj e mediumov ? Nekoj relevanten medium izvestil za ova ? Vakva slika ja na paint mozam da editiram, taka ide zborot, daj nekoj drug porelevanten izvor, ova normalno deka nikoj ne go videl zasto retko koj posetue sranje mediumi ko ovoj sto si go postavil tuka. Nit izvor stavile od kade im e vesta nit nisto, a sigurno za ova ako nisto drugo, GDS ke izvestea, ko najprodavani vo Italija, ili Tuttosport.

Daj link od nekoj takvi, ako ne te mrzi, i ako ima voopsto.

Го стаив само така. Ништо не ни пишав. Да имав некое убедување дека е вистина(што не верувам дека е), можеби ќе оставев некој „коментар“ околу тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom