Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
неста конкурент на џиџи за дресот со број 1 во репрезентацијата.....на старост се откри,ама знаеме добар голман брани и до 40 години (y)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
Нели ви е срам да кењате вака против екипа која поради судиски одлуки ќе изгуби титула? И тоа најгласни се фановите на екипата која ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан, башка што и на меѓусебен дуел судиите му помогна на Милан така што му поништија чист гол!!! А, да не правиме муабет што во исто коло и Јуве доби поклонет пенал...

Имавте ли предмет ЕТИКА во средно?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Нели ви е срам да кењате вака против екипа која поради судиски одлуки ќе изгуби титула? И тоа најгласни се фановите на екипата која ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан, башка што и на меѓусебен дуел судиите му помогна на Милан така што му поништија чист гол!!! А, да не правиме муабет што во исто коло и Јуве доби поклонет пенал...

Сеуште се во основно.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

HE.

С

сашенко

Гостин
која ќе освои најверојатно скудето поради такви одлуки на штета на Милан,
Јас како што знам имаеш доста грешки и на двете страни.Во директниот дуел, ако веќе сакаш да правиш маубет за тоа, стај ги на листа и двата поништени гола (на двете страни).Ако пак ми почнеш со маубетот ке беше крај на утакмицата ако Милан водеше два нула, поздрав и да не го отвороварме маубетов пак.Баба ванѓа маубети батали.Никој незнае шо ке беше, ама сите видовме шо се деси.Два поништени гола имаше.На другите утакмици каде што биле оштетени Милан, собери ми колку бодови сте изгубиле, а јас лично ќе ги соберам на Јуве бодовите што му беа одземени пошто имаше и наши поништени голови и недосудени пенали за нас (како и недосудени пенали на наши противници против нас, и тие сум ги видел ќе си ги стаам на листата).А не го заборавај и ова коло.Само не рачунај судиски грешки, туку бодовна корист од судиски грешки.Непостоечки пенал за Јуве (неискористен), пенал постоечки за Џенова (недосуден).Бодовна корист има Милан од ова така? Ако сакаш да го направиш ова ајде, ако не не мораш ни да ме цитираш.Грешки имало на сите страни, срамота е било кој да се вади за неуспехот на својот тим ради ова.А еве шо и да испадне од работава, баш ме интересира кој стварно имал повеќе корист.Еве ако има некој друг заинтересиран можеме да провериме све.Баш ме интересира

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.472
Поени од реакции
87.289
Јас како што знам имаеш доста грешки и на двете страни.Во директниот дуел, ако веќе сакаш да правиш маубет за тоа, стај ги на листа и двата поништени гола (на двете страни).Ако пак ми почнеш со маубетот ке беше крај на утакмицата ако Милан водеше два нула, поздрав и да не го отвороварме маубетов пак.Баба ванѓа маубети батали.Никој незнае шо ке беше, ама сите видовме шо се деси.Два поништени гола имаше.На другите утакмици каде што биле оштетени Милан, собери ми колку бодови сте изгубиле, а јас лично ќе ги соберам на Јуве бодовите што му беа одземени пошто имаше и наши поништени голови и недосудени пенали за нас (како и недосудени пенали на наши противници против нас, и тие сум ги видел ќе си ги стаам на листата).А не го заборавај и ова коло.Само не рачунај судиски грешки, туку бодовна корист од судиски грешки.Непостоечки пенал за Јуве (неискористен), пенал постоечки за Џенова (недосуден).Бодовна корист има Милан од ова така? Ако сакаш да го направиш ова ајде, ако не не мораш ни да ме цитираш.Грешки имало на сите страни, срамота е било кој да се вади за неуспехот на својот тим ради ова.А еве шо и да испадне од работава, баш ме интересира кој стварно имал повеќе корист.Еве ако има некој друг заинтересиран можеме да провериме све.Баш ме интересира
Абе не се замарај што им објасуваш, ќе ти речат дека Јуве местел :facepalm:

С

сашенко

Гостин
Абе не се замарај што им објасуваш, ќе ти речат дека Јуве местел :facepalm:
Брат не е проблем, ме интересира стварно кој повеќе имал корист и би завршиле со овие маубети еднаш за увек кога ке провериме.Ако некој сака ајде, ако не нека биде фер и нека не пишува веќе за ова пошто одбил да провериме за точно да знаеме....

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Брат не е проблем, ме интересира стварно кој повеќе имал корист и би завршиле со овие маубети еднаш за увек кога ке провериме.Ако некој сака ајде, ако не нека биде фер и нека не пишува веќе за ова пошто одбил да провериме за точно да знаеме....
овие муабети ќе престанат ко ќе сватат дека не е проблемо кај судите или Јувентус,туку кај то шо пола тим му е повреден а другата пола се бескичмењаци шо ги заболе за тимот и за навивачите на Милан. (со чесни искличоци ко Боатенг и Касано)

С

сашенко

Гостин
овие муабети ќе престанат ко ќе сватат дека не е проблемо кај судите или Јувентус,туку кај то шо пола тим му е повреден а другата пола се бескичмењаци шо ги заболе за тимот и за навивачите на Милан. (со чесни искличоци ко Боатенг и Касано)
Ама имаше грешки и против нив, не дека немало.Ама имаше на двете страни.Е сеа за да не нагаѓаме, ајде да ги преброиме.Најфер за двете страни ке биде вака.Никој да не збори од памет или од клипови шо фанови ги правеле.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.239
Поени од реакции
14.534
Може да пресметаме, но ќе заглавиме на мнгоу места. Како ќе сметаш недосуден пенал за Милан против Лацио на 0-0, пошто Милан на крај изгуби ова ќе го рачунаме како --3 бода? Сомнителен пенал за 2-0 ќе го сметаш како помош од судиите или такви работи нема да се бројат?

Или ти сакаш само одлуки да броиме, а не колку поени вределе тие, но така нема да дојдеме до одговор, зашто имаш можеби непостоечки пенал за Милан, но за водство од 4-0.

А, башка ќе треба да седнам да ги проверам сите натпревари (немам толку време) сега неколку ми паѓаат на памет, а нека надополнуваат и други...

П.С. Тоа што Јуве денес не го погодил пеналот е проблем на Пирло, работата е дека беше непостоечки, можеби и Џенова ќе промашела...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Каква само средина на почеток имаа Милан страшна Ночерино-Мунтари-Ван Бомел-Емануелсон .........

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ама имаше грешки и против нив, не дека немало.Ама имаше на двете страни.Е сеа за да не нагаѓаме, ајде да ги преброиме.Најфер за двете страни ке биде вака.Никој да не збори од памет или од клипови шо фанови ги правеле.
грешки имаше,ама тие секоја грешка одма ја поврзват со Јувентус и со купени судии. Наместо тимој ко Џенова да ги мачкат на леб,тие се занимават со conspiracy theories

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom