Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро бе пичка му материна .... Никој не оспоруе дека Јуве играше боље (пошо мацари е ДЕБИЛ МОРОН И СЕ НАЈКЛОВНОВСКО ШО ПОСТОИ)

Ама зашо јадете говна коа некој ќе ве праша дали Лихштајнер трбеаше да лета уште у 60 мин ....а не летна (зашто не знам и нејќам да нагаѓам) ....

Честито реми и да не се повторуем (анкета)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Заборавив ја дека Наполи се главните конкуренти на Интер за скудетото,сеа ми е јасно зашто се толку попалени фановите на Интер:D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.992
Кога ќе се видат мечевите на кои Пандев им дал гол или голови на Јувентус, може да се забележи дека неговиот тим никогаш не победил:). Ова ми ја одржуваше надежта дека ќе извадиме поволен резултат.
Да те исправам :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Добро бе пичка му материна .... Никој не оспоруе дека Јуве играше боље (пошо мацари е ДЕБИЛ МОРОН И СЕ НАЈКЛОВНОВСКО ШО ПОСТОИ)

Ама зашо јадете говна коа некој ќе ве праша дали Лихштајнер трбеаше да лета уште у 60 мин ....а не летна (зашто не знам и нејќам да нагаѓам) ....

Честито реми и да не се повторуем (анкета)
Точно требаше да добие црвен лихштајнер, ама ајде да почнеме со ред, прво одложувањето на мечот (без да биде известен Јувентус), објасни ми ти како некој може пола саат после натпревар да укине жолт картон, секаде стои дека Лавеци доби жолт со Аталанта ,дури и слика има како судијата му покажува, ова со Лихт е минимално за разлика од сите останати срања во врска со овој меч, колку само опасни клизачи имаше од страна на Наполи ниту еден санкциониран со жолт, нема што да нагаѓаш, мала компензација од страна на Таљавенто за се претходно што свирна во корист на Наполи ;) Колку што вас ве сака Роки толку и нас овој.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Ај да добие сите жолти и црвени од Јуве. А оти заборавате дека судиј му гледаше низ прсти на Наполи и првото 2 фаули само сврина од можни 900 лол .. Знам дека сте навивачи на др клубови ама бидете реални

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ај бе доста пак почнаа да местат Јувентус:D .Сега главна фора е како јуве играл у вторник и како мислеле дека е лига на шампиони а , у нешо.Преку кур од такви навивачи и гомнојадци само коа тимот му победува.ја бар и коа губеше лани јуве се расправав најчесто со фан клуб интер коа нешо не беше реално.ама тие педерчињата а губат освен Syn и уше 2-3 души одма се фаќаат за детски работи,како конте ги излажал дека ова е лига на шампиони.ако вас раниери ве лаже дека коа играте со наполи е како да играте со Пјаченца,тоа е ваша работа.ај одјебете и глејте малце реално на работите.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
После се што успееја да го направат против ЈУВЕНТУС не им успеа, барем не целосно. Така да сакале или не Јуве е прв и сеуште без пораз :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Браво за Пандев многу ме израдува што им збрцна два гола!Да се надеваме дека оваа сезона ќе му тргне повеќе..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Пишав и на темата на Јуве, можеше Лихштајнер да добие црвен ама кога беше 3-3, 2 фаула во рок од 5 мин направи од кои вториот беше поостар ама и критериумот на Таљавенто беше таков да и тоа помина неказнето, во секој случај не е некој голем пропуст ...
Мечот беше убав за око, изморени и едните и другите, поготово Наполи, имаше шанси за гол бајаги, 6 паднаа, Јуве можеше на крај и пресврт да направи така да не мора сега да се цепидлачи дали имало или немало некакви судиски пропусти, со оглед што Се се дешаваше сезонава во Италија мечов помина добро во тој поглед. ;)

И да не ми замерат јувенташиве, ова и на неколку портали го споменуваат, голема предност имаат што не играат во Европа оваа година и сега за сега и те како добро ова Конте го користи, слабо се повредуваат фудбалерите што значи многу често го има најдобриот состав на располагање а и кога излага на терен физички апла спремно делува тимот. Сега принудно играа во Вторник и се виде дека кај одредени играчи заморот почна да влијае што е и нормално.

А за Мацари што вика Деко дека е глуп, да, глуп е, зашто игра формација која бара орање на теренот, со тројца дефанзифци, затоа во второ делуваа ко друг тим на терен, Хамшик не се ни виде а бочно имаа озонски дупки зашто и Маџо и Зунига беа без душа а константно правеа кросеви напред. Убеден сум дека доколку инатов промени формација со 4ца во одбрана, нешто што денес го бара модерниот фудбал, тимов скалило подобро ќе почне да игра со оглед на страшниот напад кој го има оваа екипа. Ќе видите дека со Виљареал ќе го лапнат а тоа Сити ќе го искористи, баш ради ова.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
За Јуве имаше ненормално многу фалови не свирени никој за тоа не се буни.

Лихштајнер требало црвен ? Па тоа не се суди се како што треба и Интер против Каљари даде гол од офајс но никој тоа не го спонува сега па и дури пенал имаше уште малце да дозволеја одбојак ке изиграа против Каљари вашите од одбранта ова ако не се зборови на Џони Вајсмилер кој е интераш.

Кога ке сватите дека судиите не гледаат се ? Ако некој мисли дека е подобар комотно нека ми го земи знаменцето, картоните од Џони и дресот и нека оди да биде главен.

Тоа што Јуве не игра во ЕУ не игра тоа е ај да не играме ич и да не отпадниме. Не влегувајте ова година и вие во европа и в година ке немате обврски ако толку ви се допаѓа тоа е тоа.

Веќе ова мерење на кој му е поголем на овај форум нема смисла налет то па 1 да беше реален ова годиан ова , лани ова , предладни ова ... за некој да збора треба лицето да му чисто на фановие и на клубот а пошто таков не постој тоа е тоа

ајде сеа останете ми со здравје .

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Пишав и на темата на Јуве, можеше Лихштајнер да добие црвен ама кога беше 3-3, 2 фаула во рок од 5 мин направи од кои вториот беше поостар ама и критериумот на Таљавенто беше таков да и тоа помина неказнето, во секој случај не е некој голем пропуст ...
Мечот беше убав за око, изморени и едните и другите, поготово Наполи, имаше шанси за гол бајаги, 6 паднаа, Јуве можеше на крај и пресврт да направи така да не мора сега да се цепидлачи дали имало или немало некакви судиски пропусти, со оглед што Се се дешаваше сезонава во Италија мечов помина добро во тој поглед. ;)

И да не ми замерат јувенташиве, ова и на неколку портали го споменуваат, голема предност имаат што не играат во Европа оваа година и сега за сега и те како добро ова Конте го користи, слабо се повредуваат фудбалерите што значи многу често го има најдобриот состав на располагање а и кога излага на терен физички апла спремно делува тимот. Сега принудно играа во Вторник и се виде дека кај одредени играчи заморот почна да влијае што е и нормално.

А за Мацари што вика Деко дека е глуп, да, глуп е, зашто игра формација која бара орање на теренот, со тројца дефанзифци, затоа во второ делуваа ко друг тим на терен, Хамшик не се ни виде а бочно имаа озонски дупки зашто и Маџо и Зунига беа без душа а константно правеа кросеви напред. Убеден сум дека доколку инатов промени формација со 4ца во одбрана, нешто што денес го бара модерниот фудбал, тимов скалило подобро ќе почне да игра со оглед на страшниот напад кој го има оваа екипа. Ќе видите дека со Виљареал ќе го лапнат а тоа Сити ќе го искористи, баш ради ова.
замор немаше никаде,грешка си.Си одиграа момците јако во 2 полувреме,ги згазија може да се рече.Су рекол наполитанките играат само 6 пати годишно јак фудбал,на утакмиците со јуве,милан и интер.немој да ми кажеш дека не можат една парма да ја тепаат дома????А тоа дека играчите на јуве се спремни физички за разлика од лани када каде повеќе,тоа е факт.впрочем конте им ја извади душата низ гз летото.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Епа ги изгазија во второ зашто Наполи беа без душа, али она апла без душа што се примети пред Се во последните моменти од мечот кога мочан пас не можеа да направат и тоа на своја половија, а кај Јуве Лихштајнер комотно можеше да се примети во 3 ситуации кога го зумираа дека е без душа и едвај дише, а по голот на Пепе кога сите се радуваа човекот беше пред умирачка.
Исто и Киелини на крајот без душа упати удар кон голот на Наполи, т.е. тогаш незнам дали беше 3-2 или 3-3, не е ни битно, заморот влијаеше и кај двете екипи но најмногу се одрази кај Наполи што и те како беше искористено од Јувентус.

Не можеш да ме убедиш дека темпото викенд - вторник/среда - викенд не влијае врз една екипа, па макар тоа е и Јувентус кои ете не играат во Европа, убаво рече Дел Пиеро пред мечот, ова му доаѓа баш како меч од Европа, куп-натпревар, сакал некој или не тоа влијае врз играчите ама пак Јувентус беа во каде-каде подобра ситуација од Наполи. Да не примеа Јуве такви ефтини голови во прво во второ ќе можеа многу лесно да дојдат до 3те бода, вака во 2 наврати имаа негатива од 2 гола па и ова реми е добар резултат за нив, а за Мацари и Наполи истото е еднакво на пораз.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не знам тоа е мое мислење.за лихштајнер можда и е преморен можда и се работи не дај боже за повреда.а пепе не се радува никогаш скоро ептен,секој гол го прославува на ист начин.не знам дали го виде голот со палермо и со лацио без многу радување.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Пепе и јас го приметив дека беше како умрен по голот.

Кај Наполи тоа ептен се приметуваше, Инлер нигде го немаше, Маџо за голот на Пандев си отиде у аут и среќа излезе нешто од ситуацијата.
Сепак, мислам дека грешка беше замената Ароника - Фернандез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom