- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Џенова-Интер е откажана поради невремето ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

^ и тоа е една причина, ама и добри пријатели се со џенова, може да се случи да пуштат.
Барем за викендов ми изгледаше како сигурна двојка.
Рома ја планирам за двојче![]()

Секогаш сме се мачеле со овие опраниве, последниве две години дома не ги имаме победено, на гости едвај.на Милан ќе му биде мнооогу тешко против Катанија, памтите ми зборот![]()
Па богами Интер го зафати големо невреме а и температурите се ниски, -11Џенова-Интер е откажана поради невремето ....

Па богами Интер го зафати големо невреме а и температурите се ниски, -11![]()
15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен преносзначи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?
Од кога постои форумов ние јувенташите не бевме во можност да ја користиме оваа заебанција. Сега се нашите моменти, имај малку од малку разбирање.оваа заебанција му досади дури и на господ... сериозно дај малку покреативни
значи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?

15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен пренос

оваа заебанција му досади дури и на господ... сериозно дај малку покреативни
значи без натпревар од 12:30... одлично, само уште да каже некој ако знае која ќе оди во недела од 15:00 на телма?
15:00 - Серија А: Удинезе - Палермо - директен пренос

хаха, епа така пишува на сајтот на телма![]()
И сеа, нема нешто најава која ќе иде?