Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Сасуке

Не знам што се бламираш кога и самиот знаеш дека оваа година колку Милан што го освои скудетото толку и Интер го загуби бидејќи Бенитез направи рпемногу циркузи во есенскиот дел што не се споредуваат ни со глупостите на Џим Кери во Ајсвентура....значи оваа скудето на Милан е заслужено не викам не,ама не биди дотолку сигурен дека ќе го освоевте ако Мурињо беше на клупата ..што би било кад би било..смешно е да коментираме за работи кои веќе се случиле,оваа година Милан беше најдобар,доаѓа нова сезона и се надевам дека италјанската значка ќе се врати кај сино-црниот дрес(ионака не му лежи многу кај дресот на Милан:))

Во Серија А се смета гол разлика или меѓусебен дуел?

222747_10150191404517945_699747944_7044391_6269483_n.jpg

Не играјте курот, стајте слика од шампионите :pehar:

Ај ај, си кажа пророкот фино лепо уште на почеток од сезона како стојат работите во Италија, ама кој го прати !?

(Поготово му беше добро оноа) Мурињо веќе не е во Интер да измислува топла вода и да изиграва и Претседател и тренер и помошник и фитнес тренер. У таква ситуација на Морати ке му треба нов Калчополи за да може да победува :)

Гол со пета во 90' а? :) или по правлно на 30-31 Август :pos:
Ahhh, букмаркси од пред година дена да ти седат у мозила или шо и да имаш, незнам као да го наречам ова ... мене срам би ме фатило.
Сеедно, сеа го прочитав постов пак, на место е ! А и до тој момент така беше, факт е дека Милан имаа пола декада ( поготово последните 2 сезони без минатото лето ) трансфер политика која ги направи она што беа до лани, а и сеуште се далеку од оној Милан кој беше моменталнава Барса во ЛШ, страв и трепет.

п.с. А и истото се однесува на нешто што е слика и прилика за Калчото, еве, сезонава го изгубија четвртото место за ЛШ така да лошото функционирање на поголемиот број клубови и лошиот однос и пристап во работата си го направија своето, и на репрезентативен план се шега.

п.м.с. Честито Скудето.

Ahhh, букмаркси од пред година дена да ти седат у мозила или шо и да имаш, незнам као да го наречам ова ... мене срам би ме фатило.
Сеедно, сеа го прочитав постов пак, на место е ! А и до тој момент така беше, факт е дека Милан имаа пола декада ( поготово последните 2 сезони без минатото лето ) трансфер политика која ги направи она што беа до лани, а и сеуште се далеку од оној Милан кој беше моменталнава Барса во ЛШ, страв и трепет.

п.с. А и истото се однесува на нешто што е слика и прилика за Калчото, еве, сезонава го изгубија четвртото место за ЛШ така да лошото функционирање на поголемиот број клубови и лошиот однос и пристап во работата си го направија своето, и на репрезентативен план се шега.

п.м.с. Честито Скудето.
У букмаркс беше постот на иосоно тој тежеше повеќе :pos: за овој пост бее потребно само добра меморија и одличен систем за пребарување на темава :icon_lol:

И момент де :tv:

У букмаркс беше постот на иосоно тој тежеше повеќе :pos: за овој пост бее потребно само добра меморија и одличен систем за пребарување на темава :icon_lol:

И момент де :tv:
Па тоа де, ебате моментот :), зборено е за моментална состојба и у една реченица Милан ко пример е даден, иначе ни пола година не помина од тој пост кој е напишан летоска а италијанците доживеаа групен дебакл во европските натпреварувања и го загубија четвртото место па сеа види ти. :D
Aли ај да не забегуваме на тие тематики, не сега, терајте си тоа скудетото и бар купот остајте го ... на Палермо.

Скуде ли е,скутер ли е , веспа ли е - важно си е ваша и тоа заслужено. Честитки ! :)

Жалното е што играчи како Антонини,Бонера.........ќе им раскажуваат приказни на своите внуци како ТИЕ освоиле Скудето. :)

И ќе можат да кажат,вистина е внучко да му веруваш на дедо.

Браво за Удинезе, овие Лацио ми се најомразена екипа у Италија после Интер , сакав Јуве да влезе во ЛШ но тешко, барем Удинезе нека влезе. Лацио јок !

Удинезе има најлесен распоред гостува после кај Киево на кој не му требаат бодови и со Милан игра дома тоа сигурно го тепаат наша екиап е Удине.

незнам зошто, ама отворив на football-italia.net и кога ја видов табелата Рома и Лацио имаат по 60 поени, а Лацио се 4-ти, веројатно е грешка бидејќи јас како што знам меѓусебен дуел се гледа пред гол разлика... нека потврди некој??

Еве и тука честито Скудето за фановите на Милан :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom