Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
првиот фаул не знам како го добил зашо не гледав од почеток , али за вториов жолт беше премногу строг судијата..
Знаеше дека беа во полу-контра Катанија ако Ван Бомел не го фаулираше овој !?
Мислам дека стартор си е на места, беше и намерен фаул и спречување на контра, заслужен картон!

Инаку Џенова еднашка ке победат ли бре, денеска им се укажува добра шанса !

Ван Бомел доби жолт, затоа што пресече контра на Катанија, а и стартот не беше толку „слаб“.

И тоа беше заебанција кога пишав, му тргна на Ван Бомел.

А пред тоа Споли го задржа со рака Робињо треебаше него 2 жолт да му даде.

Како и да е вака победата е послатка :)

Мора гомна да изедат искомплексираниве,мора. :tv: Објективност-0 ама ич од к-р не ве мавам што викаат охриѓани. Пријатна борба за Л.Ш. место со Јуве и Рома. :back:

--- надополнето ---

HAHAHAHA Give me five! Oh I forgot Messi and his friends already gave them to you. :helou:

--- надополнето ---

Остај го гревче му се причинуваат зборови работи,после изјавата дека триплетето нивно има поголемо значење од 7 Л.Ш. титули ништо чудно да почне да тврди дека се први на тебела.

Види брат ...СЕКОЈ може да освои ЛШ ...но НЕ СЕКОЈ може да освои Триплете , не за џабе вие ја немате освоено ... хухуух :)

пс:Just coz im feeling good today :) Колку титули во Италија имавте ? :)))))) (Да ебеш миланез со негова финта .... пффф) :D

едит:Па не го спомна никој али сите пљукаат по Судијата а навикнат дека Ѓубренташите коа пљукаат по судијата пљукаат и по Морати па да прашам ....

Абе да знаеме уште од одма требаше црвен да добие Бомел ај у реду е. Вака е уште послатка победата.

Денес да ги проследиме натпреварите кои носат место во Л.Ш. Форца Јуве................нека одмараат годинава интер. :tv:

Види брат ...СЕКОЈ може да освои ЛШ ...но НЕ СЕКОЈ може да освои Триплете , не за џабе вие ја немате освоено ... хухуух :)

Не секој, но многу можат да освојат ЛШ, но ретко кој може во две децении да ја освои четири пати, а уште три пати да стигне до финале. Вие сигурно не сте таков клуб. :))

Сега остави ги Биланезите, имате поважна работа, бодри го твојот тим во борба за место за ЛШ... :)))

Не секој, но многу можат да освојат ЛШ, но ретко кој може во две децении да ја освои четири пати, а уште три пати да стигне до финале. Вие сигурно не сте таков клуб. :))

Сега остави ги Биланезите, имате поважна работа, бодри го твојот тим во борба за место за ЛШ... :)))

Што е тоа борба за ЛШ ? ? ? Не сум навикнат да го гледам тимот под 1во место хахахаха

Да не имаше и пенал за Палермо а Дексо?

Aуф каква утакмица во Милано! :vozbud:

Ѕиврите идам да си ги најдам ... :)

Не се секирајте интераши. И ние го изедовме дома од истиве. Ама имате време, бар истиот резултат да биде.:smir:

Koментаторов: И крај на првото полувреме(ама продолжува акцијата)..... очекуваме да означи судијата.
GG e овај.

Можеа да ја решат утакмицава,али Пасторе заеба работа.

Ај да видимо дали после ова ДекО ке се праи фраер по темиве :tv:

Можеа да ја решат утакмицава,али Пасторе заеба работа.

Ај да видимо дали после ова ДекО ке се праи фраер по темиве :tv:

Правиот фраер никад не вика дека е Фраер ...еве на пример ја не сум фраер :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom