Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
1 Antonio Di Natale Udinese 15
2 Edinson Cavani Napoli 14
3 Marco Di Vaio Bologna 13
4 Zlatan Ibrahimovic AC Milan 12
Samuel Eto'o Internazionale 12

Незнам дали овој вечерва е урачунат !

Еве и најдобри Асистенти

1 Andrea Cossu Cagliari 10
2 Zlatan Ibrahimovic AC Milan 8
Ezequiel Lavezzi Napoli 8
4 Stefano Mauri 7

Не бе Ибра не ја игра најјаката сезона во кариера :tv:
Статистички кажано уште малце има, ама убедливо ова му е најдобриот старт во некоја екипа :)
ibrahimovicstats.jpg

ibran.jpg

Па затоа викам ја игра,кога ќе ја изигра мислам дека ќе заслужи номинација за Балон Д'ор :)

^ Само нека догура Милан во ЛШ што подалеку (по мене, барем полуфинале) и веројатно ќе биде во најтесниот избор:toe:

колку е само смешно ако ја гледавте утакмицата ќе видевте 2 старта одма му даваше жолти на вториот немаше ни фаул а он жолт му даде судијата беше катастрофа предходно имаше фаул над Робињо не го свири и одма после црвен дава..

^ Не бе, немаше фаул овде чисто беше.

Само што отиде со намера, тоа е друга работа...

^ Не бе, немаше фаул овде чисто беше.

Само што отиде со намера, тоа е друга работа...

првиот фаул не знам како го добил зашо не гледав од почеток , али за вториов жолт беше премногу строг судијата..

првиот фаул не знам како го добил зашо не гледав од почеток , али за вториов жолт беше премногу строг судијата..
Првиот беше оправдано жолт. Вториот немаше старт за жолт, но...

Мора гомна да изедат искомплексираниве,мора. :tv: Објективност-0 ама ич од к-р не ве мавам што викаат охриѓани. Пријатна борба за Л.Ш. место со Јуве и Рома. :back:

--- надополнето ---

Се знаеше,прекрасно деби на Ван Бомел во Серија А во дресот на Милан. :pos:
HAHAHAHA Give me five! Oh I forgot Messi and his friends already gave them to you. :helou:

--- надополнето ---

Го спомна некој Морати на темава па што се избацубаш вака ?

Остај го гревче му се причинуваат зборови работи,после изјавата дека триплетето нивно има поголемо значење од 7 Л.Ш. титули ништо чудно да почне да тврди дека се први на тебела.

Ван Бомел доби жолт, затоа што пресече контра на Катанија, а и стартот не беше толку „слаб“.

И тоа беше заебанција кога пишав, му тргна на Ван Бомел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom