Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JUVENTUS 27^што им прави студеново време на овие во Торино, почнаа во секој сегмент да доцнат![]()
Ja svakam,ama pa negoviot tim so ima edna idnina u pm.Btw i ti kuti si,tabelata ne ti e u korist!!!!!!:salut:Тие што немаат иднина го користат минатото..и јас вчера ако имав секс со Кејти Пери ми беше убаво,но нормално дека на Марли му е сега поубаво бидејќи има секс со Шерил Коле а јас го дркам на порничи
..(ивица хипотетички сфати го муабетот)
![]()
.Btw i ti kuti si,tabelata ne ti e u korist!!!!!!:salut:
Ej brat nemoj so ovie muabeti,molim te!!!!!!Da si prav fan sekogas ke sakas da se prvi vo se tvoite milenici!!!!!Taka da toa lani osvoivme se i apetitite mi se zadovolija batali toj muabet.Ako e taka ne pisuvaj ondak na temava i ne mavaj remet na drugite fan klubovi i clenovi na forumov.So da akzam jas so Juve e najtrofeen vo italija???Da ne glem fudbal i da ne navivam za klubot doeka ne ne stigne u sccudetta nekoj???Знаеме дека не ми е и не се замарам премногу да ти кажам право..синкир парите ќе ги добиам на крајот ако Интер освои се...откако лани Интер освои се некако моите апетити се задоволија а и севсен сум дека Интер нема вечно да биди прв па време беше да стани некој друг шампион...!
IDI FRLI SE,POSTEDI GO FAN KLUB JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не кажувај ништо ивица, поштеди не.
Иначе, сеа ги гледам номинациите за најдобар италијански фудбалер: Ди Натале, Касано и Пирло...
До каде стигна работава со италијанциве кога овие 3 играчи им се најдобри, штета.
Pa koga sampionot nema nitu eden italijanec vo 1 sostav,toa e.Не кажувај ништо ивица, поштеди не.
Иначе, сеа ги гледам номинациите за најдобар италијански фудбалер: Ди Натале, Касано и Пирло...
До каде стигна работава со италијанциве кога овие 3 играчи им се најдобри, штета.
Ej brat nemoj so ovie muabeti,molim te!!!!!!Da si prav fan sekogas ke sakas da se prvi vo se tvoite milenici!!!!!Taka da toa lani osvoivme se i apetitite mi se zadovolija batali toj muabet.Ako e taka ne pisuvaj ondak na temava i ne mavaj remet na drugite fan klubovi i clenovi na forumov.So da akzam jas so Juve e najtrofeen vo italija???Da ne glem fudbal i da ne navivam za klubot doeka ne ne stigne u sccudetta nekoj???
^јас зборувам во сегашно време, моментално не ме интересира ниту иднината, минатото што ми го спомнуваш па ИЧ!![]()
Иднина можат да имаат сите клубови минато не !!!
:
А ти да кажеше следната Рома што ќе направи ќе биди корисно до твоја страна..!
--- надополнето ---
Па добро де Јувентус не е едниствена екипа со минато во Италија...и во Интер,Милан и Рома имаат играно еден куп италјански легенди и играчишта каде освојувале трофеи итн....