Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
^што им прави студеново време на овие во Торино, почнаа во секој сегмент да доцнат :)

Тие што немаат иднина го користат минатото:toe:..и јас вчера ако имав секс со Кејти Пери ми беше убаво,но нормално дека на Марли му е сега поубаво бидејќи има секс со Шерил Коле а јас го дркам на порничи:):)..(ивица хипотетички сфати го муабетот):toe:

Тие што немаат иднина го користат минатото:toe:..и јас вчера ако имав секс со Кејти Пери ми беше убаво,но нормално дека на Марли му е сега поубаво бидејќи има секс со Шерил Коле а јас го дркам на порничи:):)..(ивица хипотетички сфати го муабетот):toe:
Ja svakam,ama pa negoviot tim so ima edna idnina u pm.Btw i ti kuti si,tabelata ne ti e u korist!!!!!!:salut:

.Btw i ti kuti si,tabelata ne ti e u korist!!!!!!:salut:

Знаеме дека не ми е и не се замарам премногу да ти кажам право..синкир парите ќе ги добиам на крајот ако Интер освои се...откако лани Интер освои се некако моите апетити се задоволија а и севсен сум дека Интер нема вечно да биди прв па време беше да стани некој друг шампион...!

^јас зборувам во сегашно време, моментално не ме интересира ниту иднината, минатото што ми го спомнуваш па ИЧ! :)

Знаеме дека не ми е и не се замарам премногу да ти кажам право..синкир парите ќе ги добиам на крајот ако Интер освои се...откако лани Интер освои се некако моите апетити се задоволија а и севсен сум дека Интер нема вечно да биди прв па време беше да стани некој друг шампион...!
Ej brat nemoj so ovie muabeti,molim te!!!!!!Da si prav fan sekogas ke sakas da se prvi vo se tvoite milenici!!!!!Taka da toa lani osvoivme se i apetitite mi se zadovolija batali toj muabet.Ako e taka ne pisuvaj ondak na temava i ne mavaj remet na drugite fan klubovi i clenovi na forumov.So da akzam jas so Juve e najtrofeen vo italija???Da ne glem fudbal i da ne navivam za klubot doeka ne ne stigne u sccudetta nekoj???

Не кажувај ништо ивица, поштеди не.

Иначе, сеа ги гледам номинациите за најдобар италијански фудбалер: Ди Натале, Касано и Пирло...

До каде стигна работава со италијанциве кога овие 3 играчи им се најдобри, штета.

Иначе, сеа ги гледам номинациите за најдобар италијански фудбалер: Ди Натале, Касано и Пирло...

До каде стигна работава со италијанциве кога овие 3 играчи им се најдобри, штета.
IDI FRLI SE,POSTEDI GO FAN KLUB JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tapp:

--- надополнето ---

Pa koga sampionot nema nitu eden italijanec vo 1 sostav,toa e.:toe:

Ej brat nemoj so ovie muabeti,molim te!!!!!!Da si prav fan sekogas ke sakas da se prvi vo se tvoite milenici!!!!!Taka da toa lani osvoivme se i apetitite mi se zadovolija batali toj muabet.Ako e taka ne pisuvaj ondak na temava i ne mavaj remet na drugite fan klubovi i clenovi na forumov.So da akzam jas so Juve e najtrofeen vo italija???Da ne glem fudbal i da ne navivam za klubot doeka ne ne stigne u sccudetta nekoj???

Ивица зошто дотолку буквално ги разбираш работите????????.....како прво лани Интер освои Тројна Круна и ги победи сите поголеми екипи и сите ривали во Сериа А..тоа е уникатно достигнување каде тешко дека ќе се повтори...за разлика од тебе каде што немаш осетено такво нешто со Јувентус..можеби и ќе дојди тоа нешто не знам но сепак сакам да кажам дека нема смисла дотолку да се раправам за глупости и кој колку титули имал итн.......на форумот пишувам за да ги сменам малце мислите и да се расположам ..скоро секој втор пост ми е зафрканција(тоа ти што го викаш ремет) и не мислам ниту еден клуб и уште помалку фан да навредам за некои што земаат милиони а ние на форум се расправаме..искулирај малце!..навивајси за клубот никој не ти брани но да го споменуваш минатото на секое кога сите го знаеме е многу глупо и досадно..!

Иднина можат да имаат сите клубови минато не !!!

Реално тие се најдобрите италијански играчи освен Пирло ја би Гатузо :toe:

^јас зборувам во сегашно време, моментално не ме интересира ниту иднината, минатото што ми го спомнуваш па ИЧ! :)

А ти да кажеше следната Рома што ќе направи ќе биди корисно до твоја страна..!

--- надополнето ---

Иднина можат да имаат сите клубови минато не !!!

:

Па добро де Јувентус не е едниствена екипа со минато во Италија...и во Интер,Милан и Рома имаат играно еден куп италјански легенди и играчишта каде освојувале трофеи итн....

А ти да кажеше следната Рома што ќе направи ќе биди корисно до твоја страна..!

--- надополнето ---

Па добро де Јувентус не е едниствена екипа со минато во Италија...и во Интер,Милан и Рома имаат играно еден куп италјански легенди и играчишта каде освојувале трофеи итн....

Нема грешка али Јуве има најголема тоа е факт.
Неможе да се суди по 3-4 години дали некој тим има или нема иднина кризни години мора да има секој клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom