Џони Вајсмилер
Don't share my food
Добро бе дали некогаш Бориело мисли да заличи на чоек и да си ја среди фризурата како што му доликува на еден професионален фудбалер во италија + тоа што е Италјанец ја прави бруката поголема....!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не он фудбалер бе,он е швалер ебач,по битно му е да се занаса и да глуми мода него ли да игра. Есеа за воља на вистината сезонава игра ТОП во Рома,ама во Милан не беше нешто посебно.
:pos2: Абе точно е дека во секоја втора реченица Бранче ја употребува таа фраза ама не ја измислил тој самиот.Премногу гледаш Серија А на Телма, дури почнуваш и како Бранко Илиевски да збориш :pos2:
Ама Бране ко рече прееска Милан и САмпдорија треба да му платат на Реал Мадрид по 2.5 милиони евра,бидејки така пишеше во конзулата во договорот....се згазив од смеење!:pos2:
Вака прават пресврт евреите... со два нерегуларни гола...
Ако му го извади Страсер тоа црниот стап ќе види Касано кај пика рака![]()
Кажи ми дека е фотошоп...и да миланези шо е ова бе? за ова го земавте? хахаха![]()
Премногу гледаш Серија А на Телма, дури почнуваш и како Бранко Илиевски да збориш :pos2:
Не знам за Страсер ама ако се појави Сидорф на сцената тогаш би било лошо![]()