Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Заебавај се ти , вечер коа ке ни дое Кавани со бандата ке се смееме :}

оф топик:Ти ебам чкартниот филм шо го препорача =))

Па ти кажав дека не е ништо посебно, лесно филмче е... не туку кукај :)

Вечер за вечер, сега пиши ја Парма дава трет гол пошто 1-2 е, ќе има контри :)

И да, овој Мело беше и остана кретен.

Па ти кажав дека не е ништо посебно, лесно филмче е... не туку кукај :)

Вечер за вечер, сега пиши ја Парма дава трет гол пошто 1-2 е, ќе има контри :)

И да, овој Мело беше и остана кретен.

62'[1 - 3]
H. Crespo (pen.)
goal.gif

GAWD , Проро4е ?

Јас денес се активирам на Италијанско, и по малку на шпанците зошто даваат доцни голови а таму се парите :) Со „Енглезите“ не се замарам...

Popopopookaah face popopokaah face ...
Eкс играчи на Јуве курташак си играа сред Торино со нив, ко бумеранг им се враќа очајот од трансфер политика во минатото со Секо и компанија, такоџе и Мело денес заврши огромна работа за Парма, дегенерик.

Колку шанси имаа Парма искрено можеше 1-6 да биде. Без претерување.

Каква Божиќна честитка сме добиле од Парма, боље не можеше да биде. Ми го сјебаа денов максимално. Ќе се смирам единствено ако падне паричката кај мене. Ќе го активирам Моџи (мајка ми) да намести таму да ми падне.:pos2:

Ќе го активирам Моџи (мајка ми) да намести таму да ми падне.:pos2:

:pos::pos:

П.С. Тоа што Јувентус изгуби му се случува на секој клуб ...кој му е крив на Мело што е изгубен случај и што има мозок малку повеќе од Балотели па за таа грешка истрпи цел тим....кој му е крив на Јувентус што ДН го става секое коло Соренсен, синкир овој 18-годишник заслужува да игра секој можен натпревар прва постава за гигант како Јувентус...кој му е крив на Јувентус што го чуваат уште орагунтанот Амаури и да му прави штета на тимот....кој му е крив на Јувентус што го испуштија Џиовикно..... како ид а свртите заслужена победа на Парма во секој случај...но не знам од каде ние Интерашите сме кадарни да ги реметиме овие од Јувентус кога и ние не сме поарни од нив а и вечер кој знае што ќе биди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom