Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Неее бе тој повеќе ке го држи хахахаа.Морати сега ме потсеќа на Блан кога викаше лани In Seko we trust:pos::pos::pos:, сега кога повеќе го нема него во торино мислам дека воздухот како да се прочисти и тука е клучот во напредокот на јуве годинава хаххха...А сега морати е тој што бика In Benitez we trust хахахха:pos2:

морати бркал тренери и после 1 утакмица, не па за полусезона. а инаку општопознато е дека морати никогаш не им ја кажува вистината на медиумите, само кој колку си ја разбира....

Толку неиновативност неам видено одамна :D На наша финта пробуваат да не ругаат ... No wonder they fail :]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“When a Coach reaches this point, it is a unique opportunity. Clearly there is only one target, to concentrate and win. I work with Inter for 14 hours a day.”

Баш ме интересира што праи 14 часа на ден?:pos2:
[/FONT]

а вие што мислите дојде бенитез и морати е глуп ко берлускони да го држи 5 сезони......
радујте се додека можете!

А ти сериозно мислиш дека само Бенитез е проблемот за овој мизерен интер ? :icon_lol: Еве ќе си оди тој,што ако пак продлжите да се серете,што ако Милан продолжи да победува ? А ? Пак ќе биде тогаш Бенитез крив ?

А ти сериозно мислиш дека само Бенитез е проблемот за овој мизерен интер ? :icon_lol: Еве ќе си оди тој,што ако пак продлжите да се серете,што ако Милан продолжи да победува ? А ? Пак ќе биде тогаш Бенитез крив ?

Чек Милито кога ќе се врати сеа.

Moра да им пуштиме на комшиките малце да се радуваат бе брат , не иде да имаме повеќе титули од нив во Серија А .... што ке стане со животот на сите интераши кои се навикнати на *колку титули имате* реметот (неиновативен пак!) што им го задаваат миланез4ињата

Moра да им пуштиме на комшиките малце да се радуваат бе брат , не иде да имаме повеќе титули од нив во Серија А .... што ке стане со животот на сите интераши кои се навикнати на *колку титули имате* реметот (неиновативен пак!) што им го задаваат миланез4ињата
Чекај сакаш да кажеш дека интер намерно игра мизерно за Милан да се изедначи со нив во титули ?

П.С. Каква врска има овој пост со мојот ?

Толку неиновативност неам видено одамна :D На наша финта пробуваат да не ругаат ... No wonder they fail :]

уохх Деко Деко....не постои бе машко таа финта што е актуелна денес, а вие како интераши ја немате претрпено и на вас претходно не била тестирана низ животот(сеа ми текнува на таа најлошата, со Плејстешнот)....
Тие бајати финти карактерите ви ги обликуваа... :)

Чекај сакаш да кажеш дека интер намерно игра мизерно за Милан да се изедначи со нив во титули ?

П.С. Каква врска има овој пост со мојот ?

Сакам да кажам дека редно беше и ние да играме МИЗЕРНО као вие шо игравте у задњи 5 години +-

пс: А ти сериозно мислиш дека само Бенитез е проблемот за овој мизерен интер ? :icon_lol: Еве ќе си оди тој,што ако пак продлжите да се серете,што ако Милан продолжи да победува ? А ? Пак ќе биде тогаш Бенитез крив ?

Па ти одговорив .... само у твој стил (со мрсење муда :D)

--- надополнето ---

уохх Деко Деко....не постои бе машко таа финта што е актуелна денес, а вие како интераши ја немате претрпено низ животот(сеа ми текнува на таа најлошата, со Плејстешнот)....
Тие бајати финти карактерите ви ги обликуваа...

Ииииии Пејо бе , чекаше 13 бода разлика за да пишеш нешто :tv:

Ниедна финта ваша не боли толку колку што боли играњето во Б лига !

--- надополнето ---

уохх Деко Деко....не постои бе машко таа финта што е актуелна денес, а вие како интераши ја немате претрпено низ животот(сеа ми текнува на таа најлошата, со Плејстешнот)....
Тие бајати финти карактерите ви ги обликуваа...

ова не “пишување’’ Деко, ја сум ветеран, ти не беше логиран кога ја пишував. Ми текнува имаше едно модеротарче Димитар, на времето ме банираше ради “зајадливост’’. :icon_lol: :icon_lol:
Раце му се тресеа на пустиот од стресови тие времиња.....ахх времиња во фан клубовиве маме му...

не знам како да ти доловам да сфатиш колку не ме боли ова... :icon_lol:

ова не “пишување’’ Деко, ја сум ветеран, ти не беше логиран кога ја пишував. Ми текнува имаше едно модеротарче Димитар, на времето ме банираше ради “зајадливост’’. :icon_lol: :icon_lol:
Раце му се тресеа на пустиот од стресови тие времиња.....ахх времиња во фан клубовиве маме му...
Уште е тука, и очигледно за џабе те банирал :pos:

Те огреа сонце и тебе :tapp: Јест да не памтам кога те банирал Димитар, и онака античка историја е кога си имал за што да се зајадуваш, ама добро памтам што плачење удри лани по Интер - Милан 2:0, едно време жал ми падна мислам дека месец дена лееше солзи. Стресови... :pos:

не знам како да ти доловам да сфатиш колку не ме боли ова... :icon_lol:

Мое беше да пробам , може ке те здоболеше :smir:

Види и 90% од фановите на Интер не ги боли тоа -13 или 7те титули у европа па Сасуке при секое логирање на форумот (а е логиран мн. често) не заборава да не потсети :D

И онака ...од ЦЕЛ фан клуб Интер ...ке го изнервира Кире или +1/2 фаци шо почнале да гледаат фудбал у 2005 или така нешо и сам е свесен дека никого не ремети со тоа али си го пишуе :D И ние си се заебаваме меѓу себе :] Јбг , се наместивме годинава со Крофнарот и реденка ни праи кој како стигне ...

Реално , мн. поише напатени душички има од вашиот фан клуб на форумов него од нашиот така ?

Уште е тука, и очигледно за џабе те банирал :pos:

Те огреа сонце и тебе :tapp: Јест да не памтам кога те банирал Димитар, и онака античка историја е кога си имал за што да се зајадуваш/
Му доловувам атмосфера на Деко, колку све понапнато беше на врмето овде.. се гинеше со денови, тоа маратони беа со банови и све ...
барај у архива да видш како сум има за што...
ама добро памтам што плачење удри лани по Интер - Милан 2:0, едно време жал ми падна мислам дека месец дена лееше солзи.
ја за тоа уште стојам, без разлика од вашите Робин Худ митови за чиста победа со минус играчи....утствари видовте де што е права победа со минус играч пред некое коло
Стресови... :pos:

ти како прав апла Интер-ветеран си ваљда последен што треба да се смееш на тема стрес... Твоите истрпени не се пеглаат со 898 ЛШ и 84793 скудета.. :icon_lol:

Му доловувам атмосфера на Деко, колку све понапнато беше на врмето овде.. се гинеше со денови, тоа маратони беа со банови и све ...
барај у архива да видш како сум има за што...

ја за тоа уште стојам, без разлика од вашите Робин Худ митови за чиста победа со минус играчи....утствари видовте де што е права победа со минус играч пред некое коло

ти како прав апла Интер-ветеран си ваљда последен што треба да се смееш на тема стрес... Твоите истрпени не се пеглаат со 898 ЛШ и 84793 скудета.. :icon_lol:

Брат Милан со играч Више половина не пројде , Интер ем гол им дае ем Пандев статива погоди :D

пс:Со играч мање од 23 мин

Ич да не се секираш, приказната за тоа како Интер добил два црвени а Милан бил оштетен уште долго ќе остане врежана во нашата колективна меморија :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom