Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ич да не се секираш, приказната за тоа како Интер добил два црвени а Милан бил оштетен уште долго ќе остане врежана во нашата колективна меморија :pos:

не не не трипот за Масоните од Федерација што го саботираа Интер лани (ма и преку цело негово постоење според некои ваши радикали) такоџе :icon_lol:

Деко брат гледам спомнуваш Сериа Б а можам да се кладам дека 99,9% од форумџиите не биле родени тогаш камо ли да се сеќаваат :smir:
Второ си пишал ‘‘Moра да им пуштиме на комшиките малце да се радуваат бе брат‘‘ се надевам дека ова не го мислиш озбилно :smir:
Трето ако вас не ве боли тоа -13 зошто нас би не болело Серија Б кога никој од нас не ни бил во план ? :icon_lol:

Трето ако вас не ве боли тоа -13 зошто нас би не болело Серија Б кога никој од нас не ни бил во план ? :icon_lol:
Јас си кажав фино лепо пред месец и кусур дека до јануари ќе биде -15 и затоа нејќу да ме чепкате :pos:

Деко брат гледам спомнуваш Сериа Б а можам да се кладам дека 99,9% од форумџиите не биле родени тогаш камо ли да се сеќаваат :smir:
Второ си пишал ‘‘Moра да им пуштиме на комшиките малце да се радуваат бе брат‘‘ се надевам дека ова не го мислиш озбилно :smir:

Пер ме боли шо милан се пред нас али не ме боли тоа -13 :)

Иначе , колку од вас се сведоци на 7те титули на милан у КЕП/ЛШ и остали срања ?

Пер ме боли шо милан се пред нас али не ме боли тоа -13 :)

Иначе , колку од вас се сведоци на 7те титули на милан у КЕП/ЛШ и остали срања ?

Тоа и јас сакам да го кажам а тоа со минус 13 е онака... :) (мислам дека се разбираме )
Колку се сведоци на титулите незнам зошто појма немам на која возраст се повеќето од миланезите.

Тоа и јас сакам да го кажам а тоа со минус 13 е онака... :) (мислам дека се разбираме )
Колку се сведоци на титулите незнам зошто појма немам на која возраст се повеќето од миланезите.

Под 18 ? :)

Па тие што се под 18 сведоци се на 1 максумум 2 титули во ЛШ и едно финале она со Ливерпул 2005 (не дупна крофнето тогаш мамата негова) што е повеќе за разлика од тебе што имаш 21 година :) (шала)

Pazi ova od pred mnogu godini e :pos:

итар пејо
05-11-07, 17:17
т.е. бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла Бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла ... или да ти кажам по просто немаш шо да пишеш и се глупираш,нема врска не си ти крив :nesvest:
бла бла бла бла што имав си кажав бла бла бла вистина и те боли бла бла бла бла мене ми дреме бла бла бла слободен си сиктер бла бла бла
бла
:wink:

Крејзи Појол
05-11-07, 17:19
ево пак исто,ти како прво не ме разбра,па почна да ми пишеш кај е берлускони (замисли не свате ништо шо сакав да кажам,З А М И С Л И ! ! ! ! ).кое место е милан???кое е интер???колку бода разлика???

е ова веке боли (и не копирај админи со смајлина,не ти личи)

Па тие што се под 18 сведоци се на 1 максумум 2 титули во ЛШ и едно финале она со Ливерпул 2005 (не дупна крофнето тогаш мамата негова) што е повеќе за разлика од тебе што имаш 21 година :) (шала)

Па да , само шо ја не мењам дресови/фан клубови и навивам од Арсенал до Шкендија и Беласица ГерасЦунеф (зависно од кој игра против Интер) :D Мада тука и јувентиниве ви се опака конкуренција ,него да не забегуваме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom