Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
^ Сега не ми е јасно ништо! Ова кантава се доделува за сезона или за година? Диего, Мело, Канаваро, Адриано, Мансини wtf?

И лани ова време ја дадоа.Декември е и најверојатно за годината.Само ако е за годината зашто тогаш мело лани доби златна канта кога во јуве играше само 3 месеца?А во фиорентина одлично играше?Имаше докажани играчи за таа канта лани а они мело го избраа

Ако е за година тогаш нема ни зашто Роналдињо да биде номиниран кога ланската сезона(збориме за 2риот дел)он беше носител на играта.
Исто и за Касано незнам зашто е ставен кога до пред да се скара со претседателот на Самп беше нивни водечки играч заедно со Пацини:
Ни мело не заслужува да се најде тука зашто новава сезона ја изигра одлично и со тоа се поправи.Можеби победникот од лани мора да е номиниран :pos2:

Незнам од каде е официјално ама на многу форуми се ставени овие истиве играчи за кандидати да не ставам ликови прогуглајте bidone d'oro serie a 2010
нешто не ти е во ред информацијата-диего,канаваро беа од ланската сезона каде касано бриљираше со сампа,а адриано беше во бразил....

нешто не ти е во ред информацијата-диего,канаваро беа од ланската сезона каде касано бриљираше со сампа,а адриано беше во бразил....

Тие се кандидирани.Не е ова за сезона туку за година.Значи од лани полусезона(јануари) до сега декември.Диего, Мело спаѓа тука од ланскиот дел, Адриано од сега (и мело лани само за полусезона па пак го номинираа и победи:pos2:) и сите други таму на листата..

Тие се кандидирани.Не е ова за сезона туку за година.Значи од лани полусезона(јануари) до сега декември.Диего, Мело спаѓа тука од ланскиот дел, Адриано од сега (и мело лани само за полусезона па пак го номинираа и победи:pos2:) и сите други таму на листата..
фабрикувано од луѓе кои немаат друга работа.....изборот е нелогичен,не можеш секој да ставиш кој ќе ти текне и за кој било временски период.....ова оди на игнор најверојатно :toe:

фабрикувано од луѓе кои немаат друга работа.....изборот е нелогичен,не можеш секој да ставиш кој ќе ти текне и за кој било временски период.....ова оди на игнор најверојатно :toe:

Од овие на листата само Амаури би го ставил јас...

И лани ова време ја дадоа.Декември е и најверојатно за годината.Само ако е за годината зашто тогаш мело лани доби златна канта кога во јуве играше само 3 месеца?А во фиорентина одлично играше?Имаше докажани играчи за таа канта лани а они мело го избраа
Ако е за сезона, тогаш нема логика да бидат номинирани Диего и Канаваро затоа што Мело лани ја доби кантата и исто така нема логика тој да биде пак номиниран затоа што сезонава игра како да ни дошол некој друг играч. Мело од оваа сезона нема врска со Мело од ланската (освен ако нема правило па мора да ја брани титулата:pos2:). Ако е за година тогаш нема логика да бидат номинирани Адриано кој сега дојде и дали има изиграно 2 меча и Мансини за кој исто така не сум сигурен дали има изиграно 1-2 меча.

Најдобро е тие што ја избираат кантата да си се повлечат и да престанат да се бламираат себеси и своето фудбалски (не)знаење.

Ако е за сезона, тогаш нема логика да бидат номинирани Диего и Канаваро затоа што Мело лани ја доби кантата и исто така нема логика тој да биде пак номиниран затоа што сезонава игра како да ни дошол некој друг играч. Мело од оваа сезона нема врска со Мело од ланската (освен ако нема правило па мора да ја брани титулата:pos2:). Ако е за година тогаш нема логика да бидат номинирани Адриано кој сега дојде и дали има изиграно 2 меча и Мансини за кој исто така не сум сигурен дали има изиграно 1-2 меча.

Најдобро е тие што ја избираат кантата да си се повлечат и да престанат да се бламираат себеси и своето фудбалски (не)знаење.

И мело лани само што дојде доби канта.Сите знаеме кој ја бира и колку се реални.Според мене Амаури најголема канта за 2010 година..за година е нее за сезона

И мело лани само што дојде доби канта.Сите знаеме кој ја бира и колку се реални.Според мене Амаури најголема канта за 2010 година..за година е нее за сезона
Да ама Мело се утепа од играње до полусезона и имаше време да покаже што знае, време кое тој не го искористи:toe:

Од овие на листата само Амаури би го ставил јас...

Амаури е ептен добар кандидат шо можат комотно на наградата да му го дат неговото име (Бидоне ДОро -> Златен Амаури) . На Мело покрај игриве во оваа сезона му се проштеваат сите киксови.
Роналдињо е добар кандидат исто, цело време игра топло ладно па си заврши на клупа.

Меѓутоа сепак годинава само еден заслужва Бидоне ДОро. Не е играч ама мислам дека сите ќе се сложат на форумов. Рафаел Бенитез успеа да напрај толку штета шо сезонава ниту еден играч неможи да му биди конкурент. Со неговиот успех од годинава дефинитивно заслужва да влези во конкуренција.

Богами и ништо лошо кантата да му ја стегнат на крофнарот..јас во тој случај би бил пресреќен па да му се смеат сите јавно и да се избламира пред Италјанската и Европската фудбалска јавност со глупостите кои ги прави..класика од дебил!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom